![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Üniversitelinin isyanı
“İÇİM buruluyor... Dayanamıyorum... Düşüncelerimin her biri bana düşman sanki...
Ama durmak yok...” Diye yazıya başlamış. Adı, Sait Emreustaoğlu. Benim sevgili genç okuyucum. İsim sahibi bir üniversitenin öğrencisi... Diyor ki; “Yettim... 24 yaşındayım... Çok şeyi değiştirecek gücüm var... Ama birileri inançlarımla her gün oynuyor... dayanamıyorum...” Ve yazmış. Demokrasiyi, bize anlatılan demokrasiyi tanımlamış... Şöyle demiş; demokrasi eşcinsellerin yaşam garantisidir... demokrasi kimilerinin askere gitmeme özgürlüğüdür... demokrasi metrosexsüel-MI6’ten türedi “F tipi’nin” insanları sömürerek zengin olma özgürlüğüdür... demokrasi A.D’nin gençlere hiç yaşamadığı cinselliği kendi anladığı kadarıyla FİKİR gazetelerinden öğretme özgürlüğüdür... demokrasi gazetecilerimizin EU fonlarıyla Boğaz kıyısında yaşama özgürlüğüdür... demokrasi EU fonlarıyla Boğaz kıyısında üniversite kurma, ben anadolu kültürüyle doğdum ve ölürüm diyeni sistemin dışına atma, bu arada İNGİLİZ’E uşak yetiştirme özgürlüğüdür... demokrasi İngiliz’in PARASIYLA Türkiye kaynaklarını kullanma özgürlüğüdür... demokrasi KİMİ ÜLKELER için terörizmin kayıtsız şartsız kullanılma özgürlüğüdür... demokrasi seçimlerin YÜCE İSA adına sabote edilebilme özgürlüğüdür... demokrasi hak için savaşanların demokrasi adına susturulma özgürlüğüdür... demokrasi kişilere SOYlarını unutturma özgürlüğüdür... demokrasi bedevileri kral, milliyetçileri terörist olarak adlandırma özgürlüğüdür... demokrasi kişinin tarihinden özgürleşme özgürlüğüdür... demokrasi post-modern depersonalizasyonun haklı kılınma özgürlüğüdür... demokrasi kimilerine yaşamın anlamsız da olsa kabullenilmesi gerektiğini TEKRAR yoluyla EZBERLETME özgürlüğüdür... demokrasi başkaları başka türlü yaparken kendi kendini hiçe sayma özgürlüğüdür... demokrasi salt çıkar için medyanın okus-pokusçuluk oynama özgürlüğüdür... demokrasi eğitimisiz, fikirsiz bırakılan insanların üzerine bir de sütünü sağma özgürlüğüdür... demokrasi kimi ülkelerin bilimsel gelişimini türlü oyunlarla engelleme özgürlüğüdür... demokrasi insanların KADERleriyle tümüyle MENFİ, KABUL EDİLEMEZ biçimde oynamak özgürlüğüdür... demokrasi BANA HEP BANA demek özgürlüğüdür... demokrasi DİN adına DİNİ SATMAK, para kazanmak daha sonra bakan olup ÜLKEYİ SATMAK özgürlüğüdür... demokrasi kişilerin yaşamsal güdülerini demokrasi adına susturmak, bu görevi adalet adına üstlenen yasaları istendiği ölçüde SABOTE etmek özgürlüğüdür... demokrasi TONY BLAİR’in GEORGE BUSH’U fino köpeği gibi kullanması özgürlüğüdür... demokrasi iti ürütmeye, kervanı yürütmeye devam etme özgürlüğüdür... demokrasi fikirleri öldürebilme özgürlüğüdür... demokrasi insanlara sevdikleri için çalışmayı yasak etme özgürlüğüdür... ama yine de güzeldir... en güzelidir... haktır adalettir... daha iyisi yoktur... öyle bir sistemdir ki sonunda hak eden kazanır... öyle bir an vardır ki, bana hep bana diyen artık katlanılmaz olur... her insanın acı eşiği Allah tarafından tam olması gerektiği gibi ayarlanmıştır... Değerli kardeşim Sait Emre Ustaoğlu, duyarlı bir genç olarak etrafına bakınca bunları görüyor... BEHİÇ KILIÇ 30.07.2007 ------------------------------------ Demokrasi yobazlığının artık bıktırdığı bir dönemde Türk gençleri artık yavaş yavaş doğruyu görmeye başlıyor. ABD icadı olan demokrasi, ABD'nin diğer milletleri yönetme aracıdır. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Demokrasi güzel bir şekilde özetlenmiş..Bir ülkede, din istirması varsa, ekonomik anlamda dışarıya bağımlıysanız ve sömürge ülkesiyseniz zaten demokrasi olmaz..İnsanlarda işine geldiğinde demokrasi der..Dolayısıyla bizim gibi ülkeler için demokrasi uygun değildir.1950 lerden sonra menderesle birlikte bu sömürüler başlamıştır..Yazı için teşekkürler TürkOğuz
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
ASIL TÜRK; ACIMA DUYGUSU INSANLIK VE DEMOKRASI SENIN VUCUDUNA ENJEKTE EDILMIS BIR HASTALIKTIR, BU HASTALIGI SÖKÜP ATAMADIGIN SÜRECE HASTA YATAGINDAN KURTULAMAZ HERGÜN BIR PARCANI KAYBEDERSIN VE SONUCTA KACINILMAZ OLUR!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
ALPGİRAY kandaşım cevabı sanırım bana yazdın..Ben demokrasiyi savunmadımki..Demokrasiyede inanmam ayrı yeten bizim gibi ülkelerdede yugulanması mümkün değil dedim..Yanlış anlaşılmasın..Esenlikler.
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
İlk-Türk kandaşım bence Türkçülüğün yolunu kesen ve onları ya sürgüne gönderen yada yollarından dönmeye razı ederen İnönü' dür... Türkçülükle mücadele, ABD' nin kollarında ülkeyi daha huzurlu ve güvende tutabileceğini sanan İnönü tarafından başlatılmıştır. Ne de olsa; emperyalizmle mücadele edenle mücadele etmesi gerekiyordu ABD' nin sömürgesi olabilmek için...
T.T.K. |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Başbuğ Atatürk'ü ne yazık ki erken kaybettik. Bu yüzden demokrasi tam oturmadı. Demokrasi günümüzde gayri Türk unsurların ve hain işbirlikçilerin işine yaramya başladı. Önce ülkemizin vatanımıza ve ulusumuza zararlı tüm unsurlardan temizlenmiş olması gerekir. Ancak o zamandan sonra demokrasinin nimetlerinden faydalanabiliriz.
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
İlk-Türk ben teşekkür ederim.
Başbuğ Atatürk döneminde Türkçü-otoriter bir yönetim vardı. Başbuğun ölümünden sonra İnönü bu dengeyi değiştirerek soysuz ve içi boş bir sistem haline getirerek sırtını ABD'ye dayadı. Bizler Atatürk dönemini özlüyoruz. Türklük ce Cumhuriyet düşmanı hain ve kahpelerin tek tek ve çabucak temizlendiği sıkı bir rejim. yıl 2007 temmuzu. Demokrasinin ne olduğunu, pkk üyesi maymunların ciddi yerlere geldiğini görerek anlıyoruz. |
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Tek ve Türk partili dönem kurtulusumuz olacaktir.
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Satılmamış nadir yazarlardan milliyetçi Behiç Kılıçı Türkçü düşünceleri için alkışlıyorum.Demokrasi denen ABD maşası sistem Türklerin sömürülmesinden başka bir şey değildir. Tek parti Türkçü parti olmalıdır Türklüğün kurtuluşu buna bağlıdır.
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
vatansız ve hain kıro olduğu için atılmıştır
|
Cevap: Üniversitelinin isyanı
behic kılıcı severek takip ediyorum
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Dinci bölücü olduğu için atılmıştır
|
Cevap: Üniversitelinin isyanı
Demokrasi özellikle son dönemlerde Batı'nın TÜRKİYE'ye attığı en büyük kazıktır!.
|
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Atsız Ata demokrasiye karşı değildi."Şuurlu bir demokrasi"isterdi.Aslında demokrasi güzel bir şey.Ama Türk Töresine bağlı olmalı.Mesela oy kullanmak için kafatası ölçütü ve kan örneği(gen testi için)gerekmeli,yasalar Göktürkler,Hunlar gibi atalarımızın yasalarından örnek alınmalı.
|
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) | ||
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
Alıntı:
Bütün bunlar ancak "Uluslararasi Sistem"'in disina cikmaya cesaret edebildigimiz zaman gerceklesebilir. Bu cesaretin de temelinde ekonomik bagimsizlik olmalidir. Biz gercekten tekrar bagimsiz oldugumuzda batidan yemedigimiz ambargo kalmayacak. O nedenle "yeniden tam bagimsizlik" uzun seneler boyunca sanayiden hammadde tedarigine, ihracat pazari yedeklemesinden askeri teknolojiye kadar en ince detayina kadar planlanmis, adim adim uygulanmis gizli bir "yeniden ergenekonla" kazanilabilir. Bugünün ülke sartlari böyle, insanlar bagimsizlik "yüzünden"(!) ac kalirsa o zaman bugünkü sistemin geri getirilmesini isteyeceklerdir. Buna dikkat etmek lazim. |
||
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Kandaslar, demokrasi zaten her zaman insanlari kullanmak ve somurgelemek icin kullanilmistir. "Gercek Demokrasi" diye birsey yoktur, her zaman halklar kandirilmistir.
Demokrasi ayni anda somurge imparatorlari icin bir bahane haline gelmistir, ornegin ABD'nin Irak'a sozde demokrasi getirmesi icin girmesi, petrol'u alip ulkeyi bin kat daga beter hale getirmesi. Demokrasi dusuncesi bu dunyada uygulanamaz. Bizimde kartalTurk kandasimizin soyledigi gibi tek bir Turk partisi gerekiyor. |
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Başlığı yazanın da aktaranın da eline sağlık. Gerçekten düşünüp de kelimelere dökemediğimiz şeyleri yazmış.
İdeolojimiz her ne kadar farklı olsa da şuan Türkiye'de uygulanan demokrasi II.Dünya savaşı öncesi Almanya'sı ile aynı idi. Size "Kavgam" kitabından hatırladıklarımın derleme şeklinde yazmak istiyorum. Hitler'in ilk meclis gözlenimleri: "Çok merak ettiğim o Meclisin yarısı gittiğimde boştu. Katılımcılar ise sanki bir milletin geleceği hakkında karar vermiyor da bir oyun oynuyor havasında yüzlerce sayfalık, büyük kararları hemencecik alıyorlardı. Bağıran bir grup ve tepede onları susturmaya çalışan zavallı bir adam, meclis bundan ibaretti. Bir karar alındığında mecliste bunun sorumlusunu bulmak, samanlıkta iğne aramaktan farksızdı. Halk adına halktan korunarak karar veren bu "vekil" ler bir hesap sorma durumunda suçu birbirine atıp kurtuluyor, ve hesap sorulacak kimse bulunamıyordu. Bir konu hakkında iş yapan, karar veren ve hesap sorulan 3 kişi ise neden 550 kişi maaş alıyordu?" Tekrarlamakta fayda görüyorum, ideolojisi ile bir bağlantımız olmamasına karşın demokrasi rejimini bu denli etkili eleştiren bu metni görmezden gelmek olmazdı. Demokrasi ve siyasi değişimler hakkında günümüz Türkiye'sine yakın örnekler ise 1920-1930'ların Almanya'sı kadar olabildiğimizin kanıtı mıdır? Yoksa bütün sorulardan ayrılıp şu soruyu mu sormak lazımdır, Türk'ün demokrasi'ye ihtiyacı var mıdır? arap'ın şeriati gibi içinde kanun açığı barındırmayan kanunları olan Türk Töresi varken neden diğer karma milletlerin kültürlerinin eseri olanlar uygulanmaktadır?
Saraylarda süremem dağlarda sürdüğümü, Bin cihana değişmem şu öksüz Türklüğümü. H.N.Atsız Düşmana merhamet acz ve zaaftır. Bu insaniyet göstermek değil, insanlık niteliklerinin sonunu ilan etmektir. K.Atatürk |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| isyanı , Üniversitelinin |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|