![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Utanç duyulacak şeyler yaşıyoruz...
AB Görevlisi Olli Rehn, CNN Türk’te Mithat Bereket’e aynen şöyle diyor:
"Çünkü Türk toplumu şu anda ruhunu arıyor bir bakıma. Ben de Türkiye’deki bu tartışmalardan daha açık, daha demokratik ve kendine güvenen bir toplumun ortaya çıkmasını umuyorum." Evet andalar söylenen söz bu...inanılmaz ama işte bu söz.... AB görevlileri Türkiye için böyle düşünüyor. Yani şunu: ![]() - Türk milleti ruhunu kaybetti, onu bulmasına yardımcı oluyoruz. - Türk milletinin kendine güveni kalmadı, onu sağlamaya çalışıyoruz. Bir Ulusun gururu bu kadar kırılır...bir millet bu kadar incitilir....yandaki resmi görülen şahıs kendini sömürge valisi yerine koymuş ve aklı sıra bize ruh aşılamaya çalışıyor...kim bunun sorumlusu, şu yandaki budalayı konuşturan kim....kıçına iki tekme atıp memleketine göndermeyenler utansın...
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Doğru yol , senin ve senin gibilerle gelmeyecektir.
Damarımı keserim , ordan akan kanım ancak bana yol gösterir! Yani %100 Saf TÜRK KANI!
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRKÇÜ ADAYI
|
Türk milleti ve hiçbir gerçek Türk hiçbir zaman ruhunu kaybetmez.Kaybetse bile ona ruhunu bulmasını yardım edecek tek bir ırk vardır oda asil Türk ırkıdır.
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRKÇÜ
|
Türk'ün Ruhu
Türk'ün ruhundan korkanlar 301'e yerli işbirlikçileri sayesinde yasa dayatanlar saldıranlar,Türk'e ruhunu bulması konusunda yardımcı olacakmış:Bunların yardımcı olacagı tek şey bu halkın kahrolması mafolması bunlara ebdiyete kadar hizmet etmesidir,Türk gerçekten ruhunu bulursa sizi bu ülkeden köpek gibi sürer biriniz geliyor biriniz gidiyor o ab masası sekreterligine ama söylemleriniz saldırılarınız hiç degişmiyor bir dönemde ve hala maymun sıfatlı Lagendick ve diger işi bitmiş iktidar yalakası ab uşakları aynı şeyleri söylüyordu hep bize yardım etmek istiyorlar yargıya hukuka ama biz bunların nasıl yardımlar oldugunu görmeyecek kadar kör degiliz galiba birşeylerin sonunun geldigini anladılar.
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Atatürk Türkiyesi'nde söylediği sözü tartan avrupalılar, şimdi ağızlarına geleni söylemeye başladı. Her zaman belirttiğim gibi insanları sizin hakkınızda konuşurken dikkatli kılmak için düşüncelerinzi kararlı, kesin ve keskin savunmanız gerekir. Bir ülkeyi yönetenler diğer ülkelerin ayağını öperse hiç bir saygı göremez ve duymak istemediği ne varsa duyar.
Saraylarda süremem dağlarda sürdüğümü, Bin cihana değişmem şu öksüz Türklüğümü. H.N.Atsız Düşmana merhamet acz ve zaaftır. Bu insaniyet göstermek değil, insanlık niteliklerinin sonunu ilan etmektir. K.Atatürk |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Utanmasını bilen için...
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Zamanında ruh nedir nasıl bulunur hepsini yüzlerine vurduk.Şimdi kalkmışlar Türkler ruhunu arıyor bizde yardımcı oluyoruz diyorlar.Seni soysuz siz kimsinizde Türk'ün ruhunu bulmasına yardımcı olucaksınız.Gerektiği zaman ruh neymiş kahramanlık neymiş hepsini görürsünüz,gördünüzde.Türk sadece Türk'e güvenir sizin gibi özenti çapulculara değil...
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|