![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Uyghur Uygur Türkleri...
Kandaşlarıma biraz Uygur Türklerinden resimlerle bahsetmek bilindiği üzere bazı özellikle National Geographic kanallarında Türkiye de insanların Türk olmadıklarını kanıtlamak için ellerinden geleni yapmışlardı...Tabi bütün bunlar Türk genlerinin 2000 yıldır değişmediğini gerçeğiyle yok olup gitti...Şimdide bu gerçeği kandaşlarımızı gerek gözleriniz dolarak gerekse sevinrek bakacağınızdan eninim... Kandaşlarım 4 den fazla resim eklemeyedim bu yüzden silmek zorunda kaldım Resimlere bakınız ne kadar yakınlar bizlere tam Anadolu kadını... Lütfen resimdeki mavi giyisili Kandaş teyzemize bakınız..Anadolu kadını gibi bakıyor...Hiç bir fark yok değil mi? ![]() NE KADAR ÇİN ZULMU ALTINDA EZİLSELER DE TEMİZLİĞİNDEN İFFETİNDEN ÖDÜN VERMEYEN UYGUR TÜRK KADINI.. İŞTE ÇİN ZULMU ZORLA ELLERİNE VERİLEN KOMİNİST ÇİN BAYRAĞI.. ![]() Kandaşlarımızın yaşadığı köyler...Bulundukları yerlere göz gibi yüreği gibi temiz bakan kandaşlarımız... ![]() İşde geldik tam karşımızda.. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Paylaşım için teşekkürler,fakat şu 2.resmi gorunce gerçekten cok utandım ve cok uzuldum...
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
2.resimi görünce çok üzüldüm :(
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRKÇÜ TURANCI
|
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Karabudun'dan Birisi!
|
Atsız Ata'nın da vasiyetinde dediği gibi tarihi düşmanımız Çin her devirde bizi al aşağı etmiştir.Orta Asya imparatorluklarımız Çin entrikalarının çok hızlı zuhur etmesi sonucu koca devletlerimiz parçalanmış ve Çin'e yem olmuştur.Kılıç gücü ile bizimle başa çıkamayan Çinli hanedan üyeleri arasına nifak tohumları ekerek sonumuzu hazırlamıştır.Kaldıki bugün Doğu Türkistan ellerindedir ve orada kan,gözyaşı ve felaketler vardır.
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Sen nasıl Türksün ikide bir ezik ezik iletiler ekliyorsun cahil. O koca çin seddini çinliler, patagonyalılardan korktukları içinmi yaptı ? Bir daha böyle ezikçe ileti eklersen uyarmam direkt atarım seni, aklını başına al.
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|