![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
vahşi ve ilkel kürtlerle kaç yıldır beraberiz?
ve osmanlı imparatorluğu soysuz kürtleri ne zaman egemenliği altına aldı
bir de merak ettiğim konu 1500 lere kadar takır takır ilerliyoruz ne zaman yavuz sultan selim zamanında iran ırak derken kürtler bünyemize katıldı fetihler durdu?bunda kürtlerin rolü nedir? osmanlının büyük fetihlerinde istanbulun fethi bulgaristanın fethi yunanistanın fethinde acaba iddia ettikleri gibi soysuz kürtlerin bir katkısı olmuş mudur? yani şanlı tarihimizdeki zafer sayfalarımızda soysuz kürtler bize yardım etmiş midir? çünkü özellikle internet haberde dtp'li soysuzlar öyle iddia ediyor? cevaplarsanız sevinirim kandaşlar ciddi bilgilerle geliniz soysuz kürtlerin kirli çamaşırlarını ortaya dökelim? ha bir de kürt teali cemiyetini unutmadık kurtuluş savaşımızda bizi arkadan vuran kürtçü soysuz ana bacı becerenler topluluğunu... |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
kürtlerin Osmanlı Devletinin kurulup gelişmesine en ufak bir katkıda bulunduğunu sanmıyorum. zaten daha yazılı bir edebiyat bile oluşturamamış bir sürünün kime ne faydası olabilirki?
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Her konuda ,her koşulda ayağımıza bağ olmuşlardır,her fırsatta isyan etmişlerdir, her fırsatta hançerlemişlerdir,her fırsatta namusumuza göz dikmişlerdir.
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Onlar katılmış olsa bile katıldıklarına ihtimal vermiyorum ama, geri hizmet görevlerinde bulunmuşlardır, askerlerin ayak işlerine bakmışlardır, daha ötesi olamaz zaten
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
pardon kürtlere artık bakteri demiyeceğim ulan bakterilerin bile yararlı olanları var bunlar % 100 zararlı virüsler o kadar askerimizi şehit eden pkk'lı soysuzlar tabanı yani kaynağı nerden buluyor diyosunuz üniversitelerimizde okuyan bir sürü pkk'lı kürt eniği var arkadaşlar son kalemizi çook iyi savunmalıyız
tek dileğim iç savaş çıkması bütün kürt eniklerini analarının rahimlerine sokup bağırmak NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE diye... |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Bu konuda en iyi yanıtı Atsız Atamız veriyor.kürtlerin askerlikten muaf,rahat rahat yaşadığını,oysa Türk'ün kanının Avrupa'da,Hicaz'da,Yemen'de döküldüğünü söylüyor.
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
kürtler büyük devletlerin sırtlarından geçinen adi bir asalak topluluktur."ÖtükenErgenekon" andama katılıyorum.
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| beraberiz? , ilkel , kaç , kürtlerle , vahşi , ve , yıldır |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|