![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Alman ve Nazi özentisi olduğu için atılmıştır
|
Vatandaş öyle bilenmiş ki...
Bugün İzmit Anıtparkta yapılması planlanan ÖNCE VATAN TERÖRE LANET mitinginde bomba patladı..5 kişinin yaralandığı olay ardından mitinge gelen insanlar oradan kaçışmayıp , İstiklal marşını okumaları ve daha büyük öfke ile mitinge devam etmeleri övgüye şayandı..Yaralılar arasında bir de çocuk vardı..
Son çırpınışlar bunlar...Kaçacak delik bulamayacaklar soysuzlar.... |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Gerçekten şu son olaylarda Türkün üstünlüğüne bir kere daha şahit oldum.Hiç beklemediğim insanlarda bile savaş isteği ve gözlerindeki kıvılcımı gördüm.Şu anda bir kibrit yakılması lazım. Atamızın evine bomba atıldığında olduğu gibi Türk'ün öfkesini göstermemiz lazım
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
BAŞBUĞ'UN ASKERİ
|
Bu öfkenin arkasında duramayacak bu hainler.Ali Kemal gibi olacak sonları...
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
İzmit'te çok tanıdığım vardır. Bu mitinge katılacak olan tanıdıklarım da vardı. Dün akşam saatlerinde telefonla görüştük ve bana olayı anlattılar. Gerçekten bu olay, kürt terörünün kaçacak bir yer bulamayıp duvarın köşesine sıkışan kedinin boş bir ümitle pençe savurmasından farksız.
Büyük bir felaketten dönülmüş, Tanrı yardımcı olmuş. |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bir İzmitli olarak şu an yurdumda olmasam da orada olan bütün ırkdaşlarımı azminden dolayı kutlarım. Soysuzların sonu yakındır!
|
|
|
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|