![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
VATANDAŞTAN ALINAN VERGİLERLE KÜRT FİLMİ ÇEKİLDİ
Filmin adı "Mülteci"...
Başrollerinde Haluk Piyes, Rojda Çetindağ ve bu filmde rol alacak kadar şerefsizleşen Yeşilçam emektârı Halil Ergün oynuyor. Bu filme Digiturk'un Turkmax kanalında tesadüfen denk geldim; neyin nesiymiş diye ilk 15 dakikasını izledim. Filmin başında birtakım kişiler (kimlikleri açıkça belirtilmiyor ama jandarma istihbaratçısı oldukları bariz bir şekilde imâ ediliyor) Kars'taki bir kürt köyünün tarlalarını yakıyorlar ve köylülere işkence ediyorlar. Tarlası yakılan ve işkence görerek sorgulanan masum(!) kürt delikanlısı Şivan "TECE bize baskı ve işkence uyguluyor" diyerek Almanya'ya iltica ediyor. Filmdeki konuşmaların çoğu kürtçe; Türkçe altyazı konulmuş... Şivan'ın PKK'lı arkadaşı açıkça örgüt propagandası yapıyor ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni kötülüyor. Bunlar filmin ilk 15 dakikasında geçen olaylar... Devamını seyretmedim. Bu filmin çekilmesi için gereken maddî kaynağı kim sağlamış; filmin jeneriğinde sponsor olarak hangi kurumun adı yazıyor biliyor musunuz?.. "TÜRKİYE CUMHURİYETİ KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI" Devletin bakanlığı senden benden aldığı vergilerle bu filmi çekmiş... İşte bu sözün bittiği, insanın söyleyecek tek kelime bile bulamadığı an... |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
1980'li yıllar da dev-yol gibi tehlikeli kominist bir örgütle ilişkisi olduğu iddasıyla tutuklanıp hapis yatan, dünün solcusu bugünün müslüman demokratı(!) Ertuğrul Günay Kültür ve Turizm bakanı olursa o bakanlığın paraları da böyle devlet millet düşmanı filmlere gider, Türk milleti görsün oy verdiği partinin ne olduğunu.
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Yıllardır Türkiye Cumhuriyeti aleyhine şarkıların bandrolünü de bu kurum vermiyor muydu? İlk başta işlerini doğru yapmıyorlar diye şüpheleniyordum. Bu sponsor meselesi de buna eklenince artık diyorum ki milleti yavaş yavaş bir takım şeylere hazırlıyorlar. Bazı çiğnelinemez olan kuralları bu yollarla yok edecekler.
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
Güneydoğu'da federasyon kurulmasının önünü açacak iki tane yasayı geçen ay Meclis'ten geçirdiler. Fakat okumuş-yazmış kesim Ergenekon'la, lümpen kesim de televizyondaki çingene yarışmaları ve futbol denen afyonla meşgûl olduğu için bu yasaların yürürlüğe girdiğini kimse farketmedi; zaten basın-yayın organları da bu yasalardan ya hiç bahsetmediler, ya da iç sayfalarda ufacık bir haber olarak verdiler. Bugün psikolojik altyapıyı hazırlıyorlar, yarın öbürgün güneydoğuda federasyon kurmaya kalkışacaklar. Televizyon kanallarında her gece onlarcası gösterilen kürt dizilerindeki yiğit kürt delikanlılarını(!) ve güzel kürt kızlarını hayranlıkla izleyen, yani diğer bir deyişle psikolojik yönlendirmeye ve örtülü propagandaya maruz kalarak kürdofil kesilen bizim millet güneydoğuda federasyon kurulmasına hiç aldırış etmeyecek, hatta belki de destekleyecek. |
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Yıllardır söylenen vatan bölünmeyecek, şehitler ölmez vatan bölünmez türünden sloganlar; artık anlamını yitirdi ve gariplikler ülkesinde bir çeşit avutma işlemi dışında, bir anlamı kalmadı benim için... Son şehitler sonrası, 2. Ordu Komutanı Orgeneral Hasan Iğsız ''Örgüt mensupları her geçen gün başarılı olamayacağını daha net bir durumda anlamıştır. Bu bir gerçektir. Ancak bu gerçek bizim şu anki acımızı hafifletmeyecektir'' Adlı konuşması bence bu savaşı kaybettiğimizi ifade ediyor.. Adamlar istedikleri her şeyi elde ettiler, bağımsız kürdistan dışında.. Komutanın böyle konuştuğu bir ülkede; gerisine bakmaya gerek bile yok.. Amerika'lı veya Rus komutanlarının, böyle bir saldırıya uğradıkları zaman söyledikleri sözler bizim komutanımızın konuşmasından çok farklı.
Benim bu resmin özetinden çıkarttığım sonuç ise budur; Türkiye'de Türk kültürünün ve Türklerin egemenliği son bulmaya doğru gidiyor. Bizler, şehitler ölmez vatan bölünmez gibi sloganların arasında kendimizi farklı bir dünyanın içinde bulacağız, Türkiye'nin yarısımı yoksa çoğunluğumu kürdistan olur, çözemiyorum artık.. Bu işlem sırasında ise resimdeki diğer aktörler; ''Türk-kürt kardeştir'' adlı saçma sloganlar ile ortada dolaşacak. Diğer aktörler; pasifize olmuş, bölünmüş ve bu oluşacak resme karşı çıktıklarında pkk ve hükümetin hedefi olacak. |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Eski tüfek kızıl komünistler, bugün komünizm bitince şeriatçı oluyorlar da, bu kişiler böyle bir filme destek vermişler çok mu?
Açık açık, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne karşı açılmış bir savaş var. Bu savaş, çok yönlü bir şekilde işliyor ve maalesef (zamanında Büyükanıt Paşamızın da belirttiği gibi) teröristler bile bizden daha iyi psikolojik harp yapıyorlar. En basidinden adamlar bu filmi çekerek, "bakın biz Türk televizyonlarında Türkiye'yi katil, bizi kahraman olarak gösteren filmleri bile çekip yayınlatabiliyoruz" mesajı veriyorlar. Ama tabi cahil ve sığ beyinli koyun sürüsü, bunu her zaman olduğu gibi yine anlamıyor, angutun ölü eşine baktığı gibi karşısına konulan her şeyi bilinçsizce izliyor. Artık dünyanın hiç bir yerinde top tüfekle savaş yapılmıyor. Savaşlar, psikolojik harekattan ibaret kalıyor. Top ve tüfekle yapılan göstermelik savaşların bile arkasında psikolojik harpler yatıyor ve bir yerlere mesajlar gönderilme amacı taşıyor. Ama bilinen partiye oy verecek kadar dünyadan bihaber olan veya düşünce gücünden mahrum bulunan insanların, psikolojik harplere ve psikolojik yönlendirmelere akıl erdirmeleri, onlardan beklenecek bir şey değildir. Bugün pek çok dizinin de arka fon müziğinde kürtçe parçalar çalıyor; Tanrı sonumuzu hayreylesin... |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bize yol, su, elektrik, okul vs. olarak beklediğimiz vergiler kürt filmi olarak dönüyor.
Gelsin rojinler, rojalar, kejeler... Bizler özel kanallarda kürt dizlerinden bıkmışken yapılana bakın. Ha şehit vermişim ha vergimle kürt filmi çekilmiş.
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Güler Türk son derece haklıdır.Yorumlara baktıktan sonra anladım ki bu filmin Türkler'e hiçbir yararı yoktur.Sadece kürtlerin fikirleri filmde yansıtılmıştır.Söyleyecek söz bulamıyorum gerçekten bizden alınan vergilerle bu rezil kürt filmi yerine Şanlı Tarihimizi anlatan bir Türk filmi çekilse daha iyi olmaz mıydı?Türkçü Gardaşlarım
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
k.rt istilası her alana yayılıyor. Akape denen arap-kürt partisi ülkemizi yobaz bir cumhuriyet haline getirirken diğer yandan da kroistan cumhuriyetine dönüştürüyor. her yerde krolara ait şirketlerin pıtrak gibi çoğaldığını görebilirsiniz..
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Aptal olduğu için atılmıştır
|
BU ARALAR PEK YOK AMA DAHA BUNDAN SADECE BİRE KAÇ YIL ÖNCEYE KADAR DOĞUDAKİ AĞALARIN AŞİRETLERİN DİZİLERİ EKRANA GETİRİLİYORDU.KONUSUNDAN ÇOK HEYECANLANDIĞIM PARS DİZİSİNİN BİLE FON MÜZİĞİ KÜRTÇE DEĞİLMİ!!!
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
Her zaman söylemişimdir; asıl sorun kürtler değil, asıl sorun biziz. Yoksa kürtler tek başına sorun olsa anında yok ederiz. Fakat sorun yine biziz, Türklüğünü unutmuş olanlar sorun olduğu için, bu sorun karşımıza yaman bir sorun olarak çıkıyor.
Türk Milleti iki şeye yatkındır bence. Birincisi mazlum olanı, ezik olanı ezmeme gibi bir düşünce hakim olmuş bize. Eskiden bu yana yeşilçam sürekli kürtleri mazlum olarak, fakir olarak ve aklı maddiyata çalışmayan bu nedenle de saf insan olarak gösterdi. İkincisi ise, bizim millet soytarıyı sever. Yeşilçam eskiden beri kürtleri hep komik olarak yansıttı. Şivelerini azıcık değiştirerek bizim milletin kullağına hoş gelecek bir şive oluşturmak istediler. Filimlerdeki kürtler hep komik, soytarı tiplemeleri ile karşımıza çıktı. Sanatçıları bile ya soytarılık yaptı ya da eziklik ve mazlum edebiyatı yaptı. Türkiye içinde kürtler ne yaptıysa Türk desteğiyle yapıyor. Tek başlarına organize olmak gibi bir yetenekleri yok. Ben o yüzden en büyük sorun biziz diyorum. Buna en güzel örnek, bugüne kadar ermeni veya rumlar Türklerden destek bulamamıştır ve bundan dolayı sorun olamıyorlar bizlere. Oysa gerçekte bir rum veya ermeni kürtlere göre her daim daha tehlikeli, daha yaratıcı olabilecek kapasitededir ama onlar Türk desteği alamadığı için sorunsuz görünüyorlar. Dediğim gibi, kürtler tek başına hiçtir. Türk milleti için kürtler en fazla kulağının yanında dolaşan ve vızıldayan bir sinek kadar rahatsızlık verebilir ama içimizdeki Türklerden destek gördükleri için karşımıza sorun olarak çıkıyorlar. |
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
Bi bu eksikti artık kürtlerinde filmi oldu , merak ediyorum yarın kürtlerin nesi olur |
|
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Tanrı sonumuzu hayır etsin.Bakalım daha neler görecegiz dünün koministi şimdinin yobaz dincisinin yaptıgı şey normal oda o kandan geliyor anlaşılan bunları yaptıgına göre hepsinin canı kızıl tamuya.
|
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Y.N: Yılmaz Erdoğan ile ilgili bu metin kaç kere eklendi otağa. Kopyala- yapıştırı bırakın da kendinize ait yazılar yazın.
|
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Aptal olduğu için atılmıştır
|
Bu adamın kültür bakanımız olduğunu duyduğumda çok endişenmiştim.Sanki olacakları hissetmişim.Çünkü tarihimizi sevmeyen eski solcu,nasıl kültürümüze katkıda bulunabilirki.Ayrıca bu adam seçim döneminde Baykal çok faşistçe yaklaşımlarda bulunuyor,chpyi enternasyolnaldan atabilirler demişti.Yani en ufak milliyetçiliğe bile tahammülü yok.Bu yüzden farkındaysanız,orhan pamuk gibi vatan hainlerine verilen destek bu dönem de arttı.nazım hikmet denen yurt kaçkınının mezarının Türkiye'ye getirilmesi bile konuşuldu.
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| alinan , Çekİldİ , fİlmİ , KÜRT , vatandaŞtan , vergİlerle |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|