![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
vatansız kürtler gene askerimize pusu kurdu!
Nusaybin'de hain saldırı
29 Temmuz 2007 Pazar 19:10 Mardin'de PKK'lı teröristlerin açtığı ateş sonucu 1 uzman çavuş şehit oldu. Mardin'in Nusaybin ilçesinde güvenlik güçleriyle bir grup terörist arasında çıkan çatışmada 1 uzman çavuş şehit oldu, 2 er de yaralardı. Alınılan bilgiye göre, saat 17.00 sıralarında Nusaybin kırsalında bir grup PKK militanı ile karşılaşıldı. Çıkan çatışmada Uzman Çavuş Muzaffer Karaca şehit olurken, 2 er de yaralandı. Çatışmada yaralanan askerler, helikopterle Diyarbakır Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bölgede operasyon başlatıldı |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Birgün hepsini çıktıkları yere sokacaz.
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Kahr olsun, vatansizlar yine is basindalar.
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
hakkaride askerdim kandaşlar ve bazen şöyle diyordum kendi kendime eğer burada benim şafağım uzarsa
6-7 şarjör alıp bozkurtça hakkari şehir merkezinde önüme gelen kürdü vurucam ama inşallah bu günler yakındır iç savaşa doğru gidiyoruz bu soysuz kürtleri tarihten silicez vatansız köpekler |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
yiğit bir can çıkmalı sizden hesap sormalı
hükmü ilahi varsa belki korur yaradan kan düşmanı olmuşuz çekilsinler aradan 18 binlik alemde senin için atan caaaaaaaaaaaaan benim dalgalaaaaaaaaan üstündeki kan benim soysuz kürtler bayrağımıza yaptığınız hakaretleri taksimde indirdiğiniz bayrağımızın mersinde yaktığınız bayrağımızın hesabını sorucaz vatansız bacılarının namusuna bile göz diken aşağılık soysuzlar şehitlerimizin hesabını sorucaz son damlaya kadar |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
elbet bugünlerde geçecek TÜRKün gücünü dünya tekrar görecek
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ankarada Türk'ün meclisine girmişler,dağlarda Türk'e kurşun sıkıyorlar.
Arkadaşlar dünyada bizim gibi bir ülke daha varmıdır?Bunlar akıl mantık dışı şeyler...Bu işin sonu nasıl gelecek? Şehidimize Tanrıda rahmet,yaralılara acil şifalar dilerim. |
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Sehit`in ailesi akp ye oy vermediyse bas sagliyi diliyorum. Cünki bu kansizlari kollayan akp hükümetine oy verdilerse kendi cocuklarini kendileri vurdurdular..!
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Şehidimize Tanrıdan rahmet, yaralılara acil şifalar dilerim.
Diyelim ki bir Dünya sıralaması yapılsa sanırım en çok bizim ülkemizde vatan haini çıkacaktır. En azından şu son 10-15 yıldan sonra bilhassa! Bizim ülkemiz dıştan yıkılamaz ve gayri Türkler bu ülkeyi içten yıkmak yahut rahat bırakmamak için ellerinden geleni yapıyorlar. Dıştan destekçileride her daim aynı! |
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
|
bu olaylar 5 yıl daha böyle sürer
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Vatansızlar ve hiçbir zaman vatanları olmayacak!!!
|
|
|
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|