![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
vatansız kürtlerden büyük tezgah!
evet farkında mısınız bilmem ama kandaşlar
kürtler türklüğe karşı psikolojik soğuk sıcak ve gerilla vari harp uyguluyor her yerde türkiyede ve kuzey ırakta bakın mesela ben askerliğimi hakkaride yaptım kırcaali/bulgaristan göçmeniyim ve tabii ki tarihini bilen bilir osmanlı bulgaristana karaman ve konya bölgesinden türk aileler yerleştirdi fethettiği zaman şu anda orada 1 milyon civarı türk var amma hiç bir türk kandaş bize bulgar diye hitap etmezken kürtler bulgar diyor amaç türkler arasındaki fikir işbirliğini ve duygusal bağı koparmak kürtler ilkelce çoğalmaktan başka bir şey bilmedikleri için ne kadar daha fazla türkü öteki yapınca mutlu oluyorlar böylece kendi aşağılık komplekslerini bir nebze de olsa unutmaya çalışıyorlar mesela bütün karadenizi laz yapan da kürt kökenli medya ve kişilerdir yani soydaşlar kürtler türk ırkını öteki addederek bulgar ve laz gibi kendilerinin sayıca üstün olduğu masalına kendilerini inandırıyorlar ayrıca burada büyük bir kıskançlık var bizim o müthiş fetihlerimiz ve o fetihlerden arda kalan avrupanın göbeğindeki türklerimiz de kürtler tarafından bulgar ve yunan yapılarak görmezden geliniyor her fırsatta türk milletine karşı kin duyan içten vuran ve hatta bu kahpelikleri padişahımız yavuz sultan selim tarafından yaptırılan bir çeşmede de tescillenmiş olan kürtler türk ırkına karşı aşağılıkça saldırılarını devam ettiriyorlar son söz yavuz sultan selim dedemizden KÜRDE FIRSAT VERME ÜLKEYE SULTAN OLMASIN AYAĞINDAN ÇARIĞI AL RAHAT ETMESİN VUR KARNINA AL HARACI KARNI DOYMASIN HER GÜN 100 SOPA VUR BİRİ EKSİK OLMASIN ŞU ÇEŞMEDEN GAVUR İÇSİN AMA KÜRDE İÇMEK NASİB OLMASIN KANINDAN OLMAYANA GÜVENME/BAŞBUĞ MUSTAFA KEMAL |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Kürtlerin öyle işine gelmektedir. Kürtler bu şekilde kendi aşagılık komplekslerini
tatmin etmektedir. Bu kürtler zaman zaman aşagılanır,çünkü kürdü alt bir yaratık olarak görmek Türkün kanında var,diğer neden ise kürtleri ülkemizi ele geçirmeye çalışan bir tehlike olarak görmemizdir. Tabi kürtlerde buna karşı savunma mekanizması üretiyorlar, öz be öz Türk soyluları bulgar, laz diye göstermeye uğraşıyorlar, bu şekilde ülkemizin sözde gerçek sahiplerinin kendileri olduğunu iddia ediyorlar.Batı anadolu'ya göçeden kürtlerin sayısı artık milyonları aşmıştır. Geleceği görmekten aciz ülkeyi yönetenler 50 yıldan beri afedersiniz vatanın içine ettiler. Bu vatanı kanı canı pahasına kuran ve kurtaran ecdadımız bize lanet ediyordur. Artık kürtçüleri bile geçen bir kürt tehlikesi daha var, o da akp,chp,mhp... dahil düzen partileri üzerinden ülke yönetimini ele geçiren, şehirlerde, aktif ticaret bölgelerinde piyasayı kapayan kürt 'hemşehri mafyası'nın daha da güçlenmesidir. Bu kalabalık kürt aile mafyamsıların yayılması durdurulmadıkça korkarım ülkemiz elimizden kayar gider. |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
çok haklısın askerliğimi hakkaride yaptığımdan hakkari gerçeklerini biliyorum
ve hakkarili biri ile konuştum bana diyordu ki aynen ifadesi şu soydaş,bu ülkenin gerçek sahibi kürtleri beğenmiyorsunuz ulan ne zamandan beri türkiye kürtlerin oldu dedim Türkiye Türklerindir KANINDAN OLMAYANA GÜVENME/MUSTAFA KEMAL ATATÜRK |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
^^kürdü eve koyan yok ceketimi nereye asayım diyor^^
^^eşeği kürdün yanına bağlamışlar 1 hafta ağlamış^^ ^^kürtden evliya koyma kapıya^^^ ^^kürt çalıyor çingene oynuyor^^ vs vs Büyük Türk Milletinin kürtler hakkındaki görüşleri Atasözlerindende anlaşılacağı gibi böyle Metehan'ın dediği gibi bunlarda çinliler gibi ^^sinek gibi çoğalıp köpek gibi ölüyorlar^^ |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
|
|