![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
vatansız kürtlere uranyum harekatı!
İran ordusu K. Irak'a girdi Terör örgütü PKK'ya bağlı PEJAK'ın kamplarını bir süredir bombalayan İran'ın, Kuzey Irak sınırını geçerek Kandil Dağı'nı bombaladığı iddia edildi. Irak Devlet Başkanı Celal Talabani'ye bağlı Irak Kürdistan Yurtseverler Birliği ve Mesut Barzani'ye bağlı Irak Kürdistan Demokratik Partisi'nin internet sitelerinde yer alan haberde, bir süredir Kuzey Irak'ı bombardıman altında tutan İran Ordusunun Kuzey Irak sınırından 5 kilometre içeri girdiğini öne sürüldü. Haberde, bölgede büyük bir maddi hasarın meydana geldiği savunuldu. Çoman kaymakamı Abdulvahit Guvani, İran askerlerinin sınırda PEJAK militanlarına yönelik saldırılarını yoğunlaştırdığını belirterek İran ordusunun, Kuzey Irak sınırını 5 kilometre geçerek Kandil ve çevresindeki bölgeleri yoğun bombardıman altına aldığını söyledi. Guvani, “İran ordusunun bölgede tam bir savaş başlattığını” savundu. evet teşekkürler iran... ben de hakkari dağ ve komando tugayında askerken tugay komutanının hakkari dağ ve komando tugayı istikamet kuzey ırak marş marş demesini hep kalben bekledim olmadı. iran allah için vuracağını söylemiş çok güzel çünkü iran da biliyor ki adına kürt denen bu sürü otobüs yakmaktan uyuşturucu satmaktan töre cinayeti işlemekten travesti olmaktan mafyalaşmaktan türk milletinin kanını tahta kurusu gibi emmekten elektriği kaçak kullanmaktan ermeni dönmesi olmaktan pkk'lı olmaktan pjak'lı olmaktan türk askerine kursun sıkıp kaçmaktan yolları mayınlamaktan vergi vermeden istanbulun bütün kaldırımlarında işportacılık yapıp kazancını kandildeki kürt enikleriyle paylaşmaktan rus romen kadınlarını pazarlamaktan başka bir işe yarar mı? işte iran yaramaz diyor ki acımasızca vuruyor tarihte bize çok çelme taktın iran ama bu uranyum harekatından dolayı tebrik ediyorum VUR TİLKİYE VUR Kİ KURTULSUN TÜRKİYE.... TANRI TÜRKÜ DÜNYAYA LİDER OLSUN DİYE YARATMIŞTIR/VOLTAİRE |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bu iran in kimseden korkusu yok,adamlar yapariz dedik mi yapiyorlar. ya bizimkiler ? hala alisveristeler.
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Başbuğun Ordusunda Çeri
|
Sabah haberlerde iranın 950 kg. ağırlığında akıllı bomba ürettiğini izledim. iran irağı bombalayabilir fakat bunu Türkiye için yapmıyor, kendi çıkarları doğrultusunda hareket ediyor. Bu yüzden irana teşekkür etme ya da herhangi bir şekilde sempati duymamıza gerek yok. iran kendi milli güvenliği için kürtlere savaş açmış bulunmakta.
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
ilk önce bu haberi üzülerek okuduğumu söylemeliyim.çünkü biz düşmanı başkası tarafından yok ediliyor diye sevinen bir devlet olmamalıydık.biz düşmanımızı kendimiz yok etmeliyiz.arablara güven olmaz yarın her zaman ki döneklikleri tutup bizim kuyumuzu kazmaya çalışacaklardır.ama dünyanın neresinde olursa olsun en iyi kürt ÖLÜ kürttür.
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Irkdaşının adresini kürtlere veren kahpe bir şerefsizdir
|
Gecen sene Gazetelerinde TÜRKLERI böcek olarak gösteren iranlilara tesekkür edenlere sasiyorum
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
ya horosan ereni biliyorsun biz malum nedenlerden dolayı k.ırağa giremiyoruz
adamlar takır takır bombalıyor ne yani kınayalım mı unutma horosan ereni kaybedilen tüm ülkelerimizden yunanistan bulgaristan ırak filistin suriye musul ve kerkükten kürtler sorumlu 1. derecede ihanetlerini ödemeliler... |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Kızılca soysuz olduğu için atılmıştır
|
İran kendi çıkarı olmasa babasına bile yardım etmez kandaşlar...
Fars milletinin cümlesi hinoğlu hindir... |
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Osman Pamukoglu Pasa Kuzey Irak´ta kalici bir basarinin olmasi icin Kerkük´e kadar Iranla ortaklasa bir harekatla girilmesi gerektigini söylüyor. Sayin Pasamiz bölgede destan yazmis bir isim ve ne yapilmasi gerektigini en iyi bilenlerden biri. Görülen o ki Iran payina düseni yapmaya baslamis, artik harekete gecmeliyiz cünkü cok gec kaldik.
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Yalñuk oglı munsuz bolmas
|
Hani nerde o pesmergelerini matah bir b.kmus gibi öven barzo ve talabo köpegi?
ulan gecicide olsa kontrolün altindaki bölgeye düsmanin girmis internetten haber yayinlayip sizlanacagina git catissana. bizlerin adimiz gibi bildigi kürtlerin esasen ödlek köpekler oldugu bu olayla bir kere daha tescillenmistir bu olayda tek üzüntüm iranin bizden önce davranmasi er gec bizde girecez bakalim biz girdigimizde internetten nasil acindiracak kendini bu kürdolar |
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Kesinlikle katılıyorum kandaşım ağzına sağlık... Senelerce pkk sürüngenlerinin İran da ki kamplarda eğitim aldığını herkes biliyor... İran'ın zamanında yardım ettiği, topraklarında eğitim kamplarına müsade ettiği pkk ya karşı şimdi icraat yapmasının sebebi Türkiye'ye olan hayranlığı değil, pkk nın kendi başına bela olmasıdır... Ayrıca İran bu harekatla Türkiye'nin sempatisini kazanıp, hem olası bir Amerikan sürtüşmesinde bizi yanına çekmeyi amaçlıyor hem de bizi de gaza getirerek kuzey ırak'a sokup, amerika ile karşı karşıya getirerek kendisi zaman kazanmak istiyor...Aksi takdirde amerikanın iran operasyonu çok yakın... Bu yüzden iran a gereksiz sempatinin anlamı yok...Allah hepsininde belasını versin...Benim için iranlıda aynı amerikalıda kürdolarda...Türk'ten başka sempatiyle bakabileceğim tek bir varlık yok yeryüzünde !!!...
"...Yüzlerce büyük millî kahraman dururken maymun suratlı, kan içici, riyakâr Asya ve Avrupa serserilerinin resimlerini duvarlarına asacak kadar beyinsiz ve haysiyetsiz olanlara gerçeği öğretmek için boşuna vakit harcama. Onlarsa belâlarını bulacaktır. Sen vakit kaybetmeden bir baltaya sap olmaya çalış. Bir baltaya sap olmak demek, millete hizmet edecek bir yer, bir subaşına geçmek demektir..." H.Nihal ATSIZ |
|
|
|
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|