![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Voleybolda şampiyonun adı FENERBAHCE
roma Erkekler Voleybol Ligi Play – Off Final serisi üçüncü maçında Fenerbahçemiz, Halk Bankası ile karşı karşıya geldi. Caferağa Spor Salonu'nda yapılan serinin 3. karşılaşmasında rakibini mağlup eden takımımız 2007-2008 sezonunda şampiyonluk ipini göğüsledi.
Takımımız 25-22, 18-25, 25-16 ve 25-19'lik setlerle karşılaşmadan 3-1 galip ayrılarak, seriyi 3-0'a getirdi ve şampiyon oldu. Karşılaşmayı Başkan Aziz Yıldırım, Asbaşkan Mahmut Uslu, Murat Özaydınlı ve Voleyboldan Sorumlu yöneticimiz Hakan Dinçay da izledi. Maç sonrasında ligin en iyi pasörü oyuncularımızdan Aslan, en iyi smaçör Gomez; en değerli oyuncu ve Pahidar Demir özel ödülü Grbiç aldı Voleybol erkek takımımız aldıkları bu şampiyonlukla sezonun ikinci kupasını almış oldu. FENERBAHÇE: 3 - HALK BANKASI: 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Çaşıt, dedikoducu, iftiracı, kahpe dölü ve nankör bir piçtir
|
Ağabey Futbolda şampiyonluğu kaptırınca başka alanlara mı yöneldiniz.
Bir çeşit teselli mi bu? :) |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
100. üncü yilimizda rakibimiz galatasarayla yaptigimiz 17 resmi karsilasmayi kazanarak bir rekora imza atti.(Bumu lan ezeli rekabet dedirtecek kadar vardi) 100.yilinda bütün branslarda, toplam 920 kupa kazanarak, dünya rekoru kırmıştır. Buda sana kapak olur umarim kardesim..!!!! FUTBOL Fenerbahçe-6alatasaray: 2-1 6alatasaray-Fenerbahçe:1-2 ERKEK BASKETBOL Fenerbahçe-6alatasaray: 75-64 (Lig) Fenerbahçe-6alatasaray: 91-57 (Lig) Fenerbahçe-6alatasaray: 76 - 70(Play-off) Fenerbahçe-6alatasaray: 69 - 64(Play-off) BAYAN BASKETBOL Fenerbahçe-6alatasaray: 74-63 (Lig) Fenerbahçe-6alatasaray: 86-67 (Lig) Fenerbahçe-6alatasaray: 79-77 (Play-off) Fenerbahçe-6alatasaray: 77-52 (Play-off) BAYAN VOLEYBOL Fenerbahçe-6alatasaray: 3-0 (1. Etap) Fenerbahçe-6alatasaray: 3-2 (1. Etap) ERKEK VOLEYBOL Fenerbahçe-6alatasaray: 3-1 (1. Etap) Fenerbahçe-6alatasaray: 3-0 (1. Etap) YÜZME Erkekler: 1.Fenerbahçe 2.6alatasaray Bayanlar: 1.Fenerbahçe 2.6alatasaray KÜREK 1.Fenerbahçe
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Kafa kardeşim, parasızlık küçülmek demekse, o zaman vergi rekortmeni Manukyan'ın ölmeden önce en saygıdeğer ve büyük bir insan olması lazımdı. Para muhabbet tellalında da var, bana Voleybol'da ve Basketbol'da Galatasaray'dan çok şampiyonluğunuz var mı onu söyle.
Başarı ve ruh olmayınca kırma Aziz'in servetiyle övünür oldunuz. Galatasaray'a sataşmayın yoksa haliniz harap olur... Yahudi iflas etmiş eski defterleri karıştırmaya; Fener de futbolda şampiyonluğu kaçırınca, amatör branşlarla teselli aramaya başlarmış..
|
![]() |
| Etiketler |
| adı , fenerbahçe , voleybolda , şampiyonun |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|