![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Fenerbahce Erkeklerde Finalde.!
![]() Aroma Voleybol Erkekler Ligi Play - Off Yarı Final 4. maçında Fenerbahçemiz Arkasspor ile Caferağa Spor Salonu`nda karşı karşıya geldi. Taraftarımızın büyük desteğine sahne olan maç saat 19.00`da başladı. Takımımız karşılaşmadan 25-23, 25-20, 25-17`lik setlerle 3-0 galip ayrıldı ve seride durumu 3-1 yaparak finale adını yazdıran taraf oldu. Karşılaşmayı Başkan Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerimiz de izledi. Hakemler: Aziz Yener , İbrahim Torun Fenerbahçe: Barış , Arslan , Coskovic , Burak , Gomez , Grbic (Ali ) ARKAS Spor: Giani , Ahmet , Duerden , Bülent , Gökhan , Suho (Nuri , Kadir , Selçuk , Aranha ) Setler: (25-23, 25-20, 25-17) Süre: 79 dakika (28, 27, 24)
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Bilgi için sağolun Sn.KAFATASÇI32.Sizde olmasanız,fenerbahçe ile ilgili sızlanmalarından başka birşey duymayacağız!(Malum derbi)
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Basketbolda erkeklerde elemeler yeni basladi.Gecen senenin sampiyonu olarak sampiyonlugun en büyük adayiyiz.Bayanlarda finaldeyiz ve 2:1 öndeyiz.Bugün kazanirsak Bayan basketbolundada Sampiyon olacagiz. Futbolda ise yine ikinciyiz azda olsa sampiyonluk sansimiz sürüyor ve Sampiyonlar ligini garantiledik.Siz ise Sivas sporla intertoto mücadelesi veriyorsunuz. Umarim agabeylerinizden biseyler ögerenirsiniz, seneye rekabet adina spora renk katarsiniz..!! (Not:Ayrica kimse derbiden sonra sizlanmadi,iyi oynayani tebrik ettik siz bizi, Tüpcüyle ve onun cocuklariyla karistiriyorsunuz.)
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Ne diyeyim,haklısınız Sn.KAFATASÇI32.Sizi böyle konuşturabilen başkanımız utansın.Başarılarınızı tebrik ederim.Önümüzdeki sene hak ettiğimiz yere geleceğiz.
|
|
![]() |
| Etiketler |
| erkeklerde , fenerbahçe , finalde.! |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|