![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Vural Savaş'tan Rejim Buhranı Uyarısı
Alıntı:
AKP'nin amacı ağustos şurasında Büyükanıt'ın görev süresini uzatıp sertliğiyle tanınan Başbuğ Paşa'yı emekli etmek. AKP'nin en çekindiği isim Başbuğ Paşa'dır. |
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türk Budunu
|
eğer ki Anayasa Mahkemesinede kendi adamlarını atarlarsa. Tüm iş orduya kalıyor.
Benim ümidim beş seneden beri ordudan yanaydı. Ve tayyip biraz daha ileri giderse ki bana göre çoktan yapılmalıydı darbe gümbür gümbür geliyor. Ama birde şu var Büyükanıt ortalama 1 sene sonra emekli olacak o yüzden onun bu konuyla ilgilendiğini pek tahmin etmiyorum. Yanlış hatırlamıyorsam İlker Başbuğ gelecek büyük anıtın yerine televizyonda konuşmalarını dinlediğim kadarıyla konuşma üslubu,tutumu sert,ciddi,oturaklı birisi. Darbeyi yapsa yapsa bu yapar şu yapar demek yanlış olur, darbe yeri gelir iyi sonuçlar doğurmaz ama gerekitiğinde yapılmalı diye düşünüyorum.
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bu kapatma davası kullanabileceğimiz son mermi. Eğer bundan da sıyırırlarsa, çok kısa bir süre içerisinde Anayasa Mahkemesi'nde de dengeler değişecektir. Bir de Başbuğ Paşa faktörü var tabii. Büyükanıt Paşa'dan daha sert ve tavizsiz bir mizacı var gibi gözüküyor.
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Hilmi paşa içinde Kıvrıkoğlu paşa yetersiz demişti...
mesut Yılmazın millete kazığı... Buyukanıt paşa umarım Başbuğ paşanın yolunu Tıkamaz.. Zamanında Çevik BİR paşayıda boyle harcamışlardı....Demokraside balans ayarı yaptıktan sonra gözleri korktu arrapçı takımının.... |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Gören, işiten ve anlayan çevreler içinde bulunduğumuz durumun tehlikesini anladılar ve topluma da anlatmaya çalışıyorlar. Ummadık adamlar bu tehlikeyi seziyor ama gelin görün ki millete anlatamıyor. Aslında anlatamaması normal, çünkü AKP'nin tabanı, eğitim ve kültür seviyesi düşük kesim. Bu kimselere akla ve mantığa dayalı şeyler anlatmak boşunadır. Bunlar, kendilerine bir poşet makarna verenden taraf olmaya hazırdırlar.
Rejim buhranı yaşadığımız doğrudur. Tanrı'dan dileğimiz bir an önce bu buhranı yok etmektir. |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Önceden beri sinsi sinsi dönen dolaplarla akp kendini başta tutmayı ve halkı uyutmayı başardı hemde çok güzel ve kılıfına uydurarak piyasayı yabancı işbirlikçilerle dizginleyip bir yandanda har vurup harman savurup önüne geçen her türlü Milli kuruluşu sattı, kdv olayını zaten söylemeye gerek yok tamam şu an belki hortumlanan bir banka yok ama dikkat ederseniz şu 7 yıl içinde bankalar vatandaşa tarihlerinde olmadığı kadar kredi verdiler ve 10'larca yıl borçlandırdılar ortadaki sıcak para akışı kesildi piyasada nerdeyse bankaya borcu olmayan vatandaş kalmadı ve işin kötüsü doğru dürüst üretim yok Ülkenin can damarları Petkim,Tüpraş vsyr gibi amiral gemileri tamamen yabancıların kontürolünde dahası bankaların hemen hemen hepsi artık yabancı ortaklı veya tamamen yabancının yani bir kriz patlak verdiğinde ben size söyleyim akp'nin kılıfı hazır oda kapatma ve siyasi yasak düşünsenize sanki herşey güzel gidiyormuşta bir kapatma davasında bütün ekonomi çöküyormuş, o yüzden şimdiden Yargımıza ve Ordumuza Tanrıdan kolaylıklar diliyorum gerçekten çok zor bi dönemeçten geçiyorlar ve ne yapıp edip Milletimizi uyandırıp dönen dolapları gözler önüne sermeleri lazım yani krizin bir parti ve bir yasakla değil önceden planlanıp parça parça yerine oturtup ve patlatıldığını göstermeleri lazım... 'NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!'
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| buhranı , rejim , savaş'tan , uyarısı , vural |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|