Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 22.10.2007, 19:43   #1 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 86
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
"Ya Allah Bismillah" Ne Demek???

Terörü protesto gösterilerine katılan ülkücü çapulcuları sürekli aynı sloganı atıyor: "Ya Allah Bismillah, Allahuekber"

Bu arapça sloganının amacı ne? Cihat mı yapıyorsun yoksa terörü mü lanetliyorsun? Askerimizi şehit eden köpek sürüleri de Müslüman, onlar da yeri geldiğinde "Ya Allah" diyor...Eee "Ya Allah" diye anırmanın mantığı ne? Karşında gayrimüslim yok ki, cihat da yapmıyorsun...Ne diye arapça bas bas bağırıyorsun?

Slogan atacaksan, "kürt terörüne son", "kürtler, Irak'a", Kahrolsun Pkk", "kahrolsun kürt terörü", "intikamınız alınacak" vs gibi daha mantıklı ve anlamlı slogan atın bari...
Tengri Pusat Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 22.10.2007, 19:49   #2 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

TUVA HAN adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 423
Bu devşirmelerin olayla alakasız sloganlarınında suyu çıktı artık, kim kimin ne olduğunu biliyor; tastiklemeye gerek yok.
Alt 22.10.2007, 19:57   #3 (İleti Bağlantısı)
TÜRKÇÜ

Gürünay adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 88
kesinlikle katılıyorum ve hiçbir zamanda anlam veremiyorum bu saçma böğürtüye...

afyonlanmış beyinler slogan atarken bile su yüzüne cıkıyor.

ya allah bismillah allahuekber : allahım senin adınla başlıyorum

?????

neye başlıyorsun aşağılık????? şehidin yatıyor orda..

vakti zamanında ......................................... sağda solda dolaşıp onun bunun karısına kızına bakarken ve sen bu topraklarda bu soysuzluğu yapabilesin diye senin o pis kokuşmuş bedenini bekleyen asker o tabuta girince mi aklın başına geldi .................................................. ..........................................

Y. notu: İletilerinize dikkat edin. Otağ kurallarına uyun!
Tuva-Han

Mustafa Kemal Atatürk
Gürünay Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 22.10.2007, 20:04   #4 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Turak adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 766
Bu ulkuculer damatlari kurtlere laf soyletmezler.Bir araya geldiklerinde .................. .Amaclari bak hepimiz kardesiz ,muslumaniz yani siz kurtler bizim damatlarimizsiniz ,ne yapsaniz yeridir.
4. Toplumcuyuz
5. Milli gelenekçiyiz
6. Şuurlu demokrasiye taraftarız
7. Ahlakçıyız
8. Bilimciyiz
9. Teknikçiyiz
Turak Çevrimiçi   Alıntı ile yanıtla
Alt 22.10.2007, 20:07   #5 (İleti Bağlantısı)
Turk ırkçısı

KurtcebeNoyan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 145
Alıntı:
Gürünay adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
kesinlikle katılıyorum ve hiçbir zamanda anlam veremiyorum bu saçma böğürtüye...

afyonlanmış beyinler slogan atarken bile su yüzüne cıkıyor.

ya allah bismillah allahuekber : allahım senin adınla başlıyorum

?????

neye başlıyorsun aşağılık????? şehidin yatıyor orda..

vakti zamanında .................................... sağda solda dolaşıp onun bunun karısına kızına bakarken ve sen bu topraklarda bu soysuzluğu yapabilesin diye senin o pis kokuşmuş bedenini bekleyen asker o tabuta girince mi aklın başına geldi kansız köpek??
Kandasim sana kesinlikle katiliyorum

Ben hala bu Ya Allah bismillah gibi bogurtulerin anlamini hala anlayabilmis degilim..Ulkucu soysuzlarin bir kac mitingine sahit olmustum..Aralarinden bir capulcu inek cikip bas bas bagirip tum capulculari tekbir getirmeye cagiriyor..Bilmem olen sehid icin tekbir, Turkiye icin tekbir, bilmem islam icin tekbir'' ..Bu gerzekler gudumlenen koyun misali capulcu baslarinin (reislerinin) ne halt yedigini gormezden gelerek Turkluk gibi son derece onemli bir davayi col bedevilerinin dinine indirme yanlisina dustugu icin kendisinde bir hata gormez..

Col bedevisi arabin dinini Turklugun ayrilmaz bir parcasi oldunu soylemisti bu capulcu suruleri.Bizde diyoruzki yuce Turkun Gok Tanrisi vardir..Col bedevilerinin dininden cok daha once Tanrinin seckin kullari olan Turkler vardi..
Arap bogurtuleriyle mitin yaptigini zanneden bu ulkucu capulcularin hesi kizil tamuya..
KurtcebeNoyan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 22.10.2007, 20:39   #6 (İleti Bağlantısı)
Tanrı'nın Kırbacı

Asya Kartalı adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 49
Bunlar Türklüğü 2. plana atanlar.Arap milliyetçiliği yapıp başka dine mensup olan Türk kandaşları yerine müslüman kürt ya da arapları kardeş görenler bunlar. Şanlı Türk Ordusunu, peygamber ocağımış gibi gösteren soysuzlar bunlar.
İşte bunlarda kardeşleri:

"Ben ve milletim Tanrı'nın kırbacıyız. Tanrı yoldan çıkan milletleri cezalandırmak için bizi gönderir."
BAŞBUĞ ATTİLA

Asya Kartalı Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 22.10.2007, 23:12   #7 (İleti Bağlantısı)
Türk Budunu

Atak adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 35
aslında olan mitinglere buradan bir grup oluşturup gitmek gerekli slogan nasıl olur eylem nasıl olur milliyetçilik nasıl olur Türk'lük nasıl savunulur görsünler
Atak Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 22.10.2007, 23:57   #8 (İleti Bağlantısı)
Maria Kılıklı Misyoner Olduğu Anlaşıldığı İçin Atılmıştır

İletiler: 9
ümmetçi vak-it gazetesi din subayı demiş, gidipte batıdan örnek vermiş.
Ulan zırtapozlar, adamların papazları milliyetçi. Sizin hocalarınız gibi yeşil bayrak düşkünü değil ki.
gök-börü Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 23.10.2007, 00:12   #9 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 86
Alıntı:
gök-börü adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
ümmetçi vak-it gazetesi din subayı demiş, gidipte batıdan örnek vermiş.
Ulan zırtapozlar, adamların papazları milliyetçi. Sizin hocalarınız gibi yeşil bayrak düşkünü değil ki.
Doğru söze ne denir..Kıbrıs'ta Enosis harekatını başlatan ve Rum milliyetçilerine önder olan Makaryos da bir papazdı!

Batıdaki din adamları bizdeki ümmetçi soytarılar gibi milli benliklerini kaybetmemiştir, çünkü onlar ümmetçi değildir gerçekten milliyetçidir.

Orduya din subayı alsak, "kürde vurmak caiz değildir, onlar bizim din kardeşimizdir", "barzani Müslümandır, ona dokunamayız" vs gibi ümmetçi laflar edip şehit kanının yerde kalmasına neden olurlardı!
Tengri Pusat Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 23.10.2007, 17:32   #10 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Karahisarlı adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 61
Ben bu tekbir meselesine baya kafa yordum, insanın milli duygularının en hassas olduğu şehit cenazelerinde neden yobazların ve de İbda-C yandaşlarının sloganını atarlar diye, sonra şu anlamları çıkardım:

-TSK dinsizdir, PKK yla cihat yapmak için bizim gibi dindar insanlara ihtiyaç var, yani terörle mücadele için bizim gibi mücahitler gerekir,

ya da,

-PKK lı teröristler ermenidir, bu gavur ermeni dönmeleriyle Türk-kürt kardeş kardeş el ele verip mücadele edeceğiz.

Başka bir anlam çıkaran varsa beri gelsin...
Karahisarlı Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 23.10.2007, 18:44   #11 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

ATA'NIN ASKERİ adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 155
Hakkaten yahu benimde çok dikkatimi çekmiştir ne alaksı var ki cihad mı yapıyoruz mesele Milli meselemiz dini anlamı yok ki!!!
ATA'NIN ASKERİ Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 24.10.2007, 02:51   #12 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

ALPAGU AKBÖRÜ adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 339
Anırsınlar dursunlar, anlamını bilmediği, dua diye atfedilen arapça sureleri seccadelerinde okuyarak cennetlere uçacak,göğsü tomurcuk gibi açmış huriler arasında hiç bilinmeyen kevser şarabını da içecek olsunlar bu cennet ahalisi ! FAKAT BEN TÜRK'ÜM DEMESİNLER .
Bugün bu salakların kaçı ''selamün aleyküm' tümcesinin anlamını biliyorsa yarın birgün , O denli kara bulutlu yobazlık , berisinden devraldığı dangalaklık ile yine zehir saçacak...
Uruğum uyan !.
Alt 25.10.2007, 19:35   #13 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

MertCesurTürk adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 82
artık miğdem bulandı!!!
MertCesurTürk Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 25.10.2007, 19:46   #14 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Buğra Şad adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,721
Bunlar cahil kimseler olduklarından duruma uyan slogan bulamazlar. Bu yüzden de bildikleri üç beş sloganı her yerde atarlar. Peygamberin karikatürünün çizilmesini protesto etmek için burada bir ülkücü grup toplanmıştı, "vur vur inlesin, apo piçi dinlesin" diye slogan atıyorlardı. "Ya sev ya terk et" de sloganların başında geliyordu. Konuyla olan alakasını ben dahil kimse anlayamamıştı. :)
Buğra Şad Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 27.10.2007, 13:28   #15 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Ruh Adam adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 64
İşte bunların milliyetçiliği

Hem milliyetçi olacaksın;hemde milliyetçilik alehinde bulunacaksın;hem bir milletin davasını güdecek hem de bu milletin kökünü yetmiş iki millete birden bağlayacaksın ; milliyetçiyim dediğin halde, milliyetçilik düşmanlarının lehindeki kampanyaya katılacaksın...
Bu tür gülünç ve uydurma milliyetçilik ancak ,ne dediğini,ne yaptığını bilmeyen ayyaşlarda bulunur.

Makaleler III
Ruh Adam Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler