![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRK için,TÜRK'e göre
|
Ya Siz Kimsiniz ?
![]() Ben bir Türküm! Ben; Orta Asyadan Türeyen, Anadoluda Büyüyen, Avrupa iclerine Yürüyen TÜRK´üm. Ben; Atillayı, Yavuzu, Fatihi var eden, kralları, imparatorlari kendisine Yar eden, Düşmanına dünyasını dar eden TÜRKüm. Ben; Damarlarında asil kanın aktığı ırkım, Benden bahseder destanım,Ağıtım,TÜRKüm,ben TÜRKüm!!! Ya Siz Kimsiniz ? |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Kandaş iyi güzel yazmışsında o yavuzu kaldır ordan ,tüm paragrafı bozuyor o kelime.Sinek küçüktür ama mide bulandırır.Yavuzun da yaptığı şeyleri anlatmaya gerek yok sanırım......
Türk milleti öyle büyük ve ulu bir millettir ki, insan yüz sene yaşasa, yedi yaşında kalemi eline alsa, gece gündüz demeyip yazmaya başlasa ve ilahi bir aydınlık ve bir bilgi kaynağı insanın kulağında durmadan, Türk ırkının ekonomik, sosyal, kültürel, medeni, siyasi, askeri oluşumları hakkında bilgiler fısıldasa, iki elinin on parmağı ile doksan üç sene durmadan yazsa, yine de Türk tarihini tamamen yazdım diyemez...... |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Yarın YAVUZ dirilip bize buyruk verince
Kızgın kum çöllerini yeni baştan aşarız. Kanlarımız sebildir; akıtarak hepsini Belirsiz mezarlarda anılmadan yaşarız... Nihal Atsız - Yakarış |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
YAVUZ VE FATİH GİBİ TÜRK DÜŞMANLARININ NE İŞİ VAR ORDA BAŞBUĞ ATATÜRK NİYE YOK
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Fatih gibi Türklüğe hizmeti geçmiş bknz: İstanbulun Fethi(!) (son dönemleri hariç) Türk büyüklerini dışlamak anlamsız dine göre Tepki veriyorsanız bişey diyemicem
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Osmanlı yönetiminde devşirme etkinliği Fatih'ten sonra başlar.
Yavuz ise kökten-islamcı bir padişahtır. |
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
saçmalama sen hiç Atsız Ata'nın Türk Tarihi Hakkında Meseleler kitabını okumadın sanırım orda Atsız'ın padişahların hepsinden saygıyla söz ettiğini onları övdüğünü bilmezmisin bre?
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Çapulcu başı sen ATSIZ ATA'nın osmanlı padişahlarını o dönem kızıl köpekler osmanlı üzerinden Türklüğe saldırdığı için taktik gereği savunduğunu bilmiyorsun galiba?
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Beyler yavuz sırf mezhepleri yüzünden 50 000 Türk'ü katletmiştir.Adamın tek hedefi ümmetçilik başka bir hedefi yok.Seferlerinede bakarsanız hep arabistan tarafına doğru yapmıştır.Ama Fatih Sultan Mehmet ile yavuzu bir yere koymanız yanlış...
Türk milleti öyle büyük ve ulu bir millettir ki, insan yüz sene yaşasa, yedi yaşında kalemi eline alsa, gece gündüz demeyip yazmaya başlasa ve ilahi bir aydınlık ve bir bilgi kaynağı insanın kulağında durmadan, Türk ırkının ekonomik, sosyal, kültürel, medeni, siyasi, askeri oluşumları hakkında bilgiler fısıldasa, iki elinin on parmağı ile doksan üç sene durmadan yazsa, yine de Türk tarihini tamamen yazdım diyemez...... |
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ben Orta Asya'dan Türeyen, Anadolu'da Büyüyen, Avrupa İçlerine Yürüyen TÜRK'üm ! Ben; Dağlarda Gemi Gezdiren, Taşlara Destanlar Kazdıran, Tarihi Baştan Yazdıran, TÜRK'üm ! Ben; Adalete, Ben Mertliğe Örnekler Veren, Ölüm - Kalım Savaşına Gülerek Giden, Yeryüzünde Her Murada Eren TÜRK'üm ! Ben; Sancaklara, Tuğlara Baş Eğdiren, Beylere, Paşalara Hil'at Giydiren, Kılıcını Üç Kıt'ada Gezdiren TÜRK'üm ! Ben; BAŞBUĞ ATTİLA'YI, TİMUR'U, BAŞBUĞ ATATÜRK'Ü Var Eden, Kralları, İmparatorları Kendisine Yar Eden, Düşmanına Dünyasını Dar Eden TÜRK'üm ! Ben; Şahları, Sultanları Kul Edinen, Altınları, Elmasları Pul Edinen, İncili Kaftanları Çul Edinen TÜRK'üm ! Ben; Zafer Rüyasını Görenlere Saç Yolduran, Hezimete Uğratıp, Ümitleri Solduran, Müzelerde Baş köşeleri Dolduran TÜRK'üm ! Ben; Damarlarında Asil Kanın Aktığı Irkım, Benden Bahseder Destanım, Ağıtım, TÜRK'üm, Ben TÜRK'üm, Taa İliklerime Kadar GAZİ MAREŞAL BAŞBUĞ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK HAZRETLERİYİM! Ya Siz Kimsiniz ? |
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Küfretme! Atatürkçü de yanlış sizin gibi melez padişah hayranları da. Türkçü değilsiniz ki Atsız'ın ne maksatla o kanı şekli ruhu giyimi bozuk herifleri savunduğunu bilesiniz. Osmanlıyı savunanbugün mhp yi ve Akp yi savunuyor. Acaba nedendir?
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Yüzü Asık
|
Söz meclisten içeri ve dışarı. Fatih ve Yavuz'da bit kadar milliyetçilik olsa idi, bugün Turan gerçekti. Yurdunda % 95'ten fazlası Türk olurdu üstelik. Başımıza bela ettiği devşirmeler, ümmetçiler oluk oluk Türk kanı akıtmışken, anılan isimlere saygı duymam mümkün değil.
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
sayın yönetici sizden bir ricam var lütfen Atsız Ata'nın Türk Tarihi Hakkındaki Meseleler kitabını okurmusunuz? Atsız Ata padişahları kötüleyen herkese karşı padişahları ayrı ayrı savunmuştur.. beni bir çapulcu olarak görmeyin ben size en büyük kaynağı gösteriyorum.. bakınız Atsız Ata'nın Türk Tarihi Hakkındaki Meseleler Kitabına hatta size sayfasınıda yazıyım sayfa 89'dan itibaren hepsini yazmaya başlıyor.. lütfen bakınız ondan sonra hakaret edin bana..
|
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Gercek hayatta Atsız'ın Osmanlı için neler söylediğini senin gibi ülkücüler bilmez ama ırkçı bir insanın taktik gereği yazdığı yazılarda melez padişahları içten savunabileceğini düşünür. Osmanlı çocuğu sen bir çapulcu ve akp'lisin. Çünkü en büyük Osmanlıcı savunucuları bunlardır. Atatürk dahil hiçbir Türkçü içten olarak Osmanlı'yı savunmamıştır. Üyeliğin iptal edildi msn'sinde çapulcu şarkıcıları dinleyen çocuk.
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|