Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TOPLUMSAL KONULAR > Toplumsal Konular > Kültür & Sanat > Kültür & Sanat > Sinema > Yabancı Filmler
Kayıt ol Bozkurt Listesi Buluşma Arama Yeni İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 19.03.2008, 23:10   #31 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

KARAMANOĞLU adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 640
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
Başkan Denktaş adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Eline sağlık.Tek köprü üzerinden de yapabilirsen çok güzel olur.
Tek köprü olarak olmaz,100 mb'dan fazla olur ise kabul etmez yüklenen sunucu.O yüzden filmi bölüp karşıya yüklüyorlar.
KARAMANOĞLU Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 19.03.2008, 23:15   #32 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Başkan Denktaş adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 611
Alıntı:
KARAMANOĞLU adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Tek köprü olarak olmaz,100 mb'dan fazla olur ise kabul etmez yüklenen sunucu.O yüzden filmi bölüp karşıya yüklüyorlar.
Ftp'den bahsetmiştim.

KIROSUZ BİR TÜRKİYE.

Başkan Denktaş Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 20.03.2008, 21:36   #33 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

İletiler: 222
Değerli Bozkurtun-Oğlu,

Filmin parçalarını (partları) indirdim. Fakat sıkıştırılmış dosyaları açıp birleştirmeyi bilmiyorum. Daha doğrusu birkaç deneme yaptım, beceremedim. Bütün uğraşmalarımdan sonra ses ve alt yazı olmayan bir görüntü elde ettim. Siz alt yazıyı da eklediğinizi söylemişsiniz. Birleştirme işleminden sonra bununla ilgili bir şey yapmam gerekiyor mu? Bu konuda yardım ederseniz sevinirim.

TTK
Kür Şad Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 21.03.2008, 12:51   #34 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 189
Alıntı:
Kür Şad adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Değerli Bozkurtun-Oğlu,

Filmin parçalarını (partları) indirdim. Fakat sıkıştırılmış dosyaları açıp birleştirmeyi bilmiyorum. Daha doğrusu birkaç deneme yaptım, beceremedim. Bütün uğraşmalarımdan sonra ses ve alt yazı olmayan bir görüntü elde ettim. Siz alt yazıyı da eklediğinizi söylemişsiniz. Birleştirme işleminden sonra bununla ilgili bir şey yapmam gerekiyor mu? Bu konuda yardım ederseniz sevinirim.

TTK
Andam öncelikle winrar programın mutlaka olmalı,Fareyle tüm partları işaretle,sağ tıkla ve dosyaları buraya çıkartı tıkla bir üsre bekleyeceksin.İşlem bitince filmini izleyebilirsin.Alt yazı çıkmıyorsa kullandığın film programının Subtitles(Alt yazı) sistemi kapalı olabilir,bu nadir bir durumdur aslında ama onada bakman gerekir.
Bozkurtun-Oğlu Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 21.03.2008, 14:47   #35 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

İletiler: 222
Alıntı:
Bozkurtun-Oğlu adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Andam öncelikle winrar programın mutlaka olmalı,Fareyle tüm partları işaretle,sağ tıkla ve dosyaları buraya çıkartı tıkla bir üsre bekleyeceksin.İşlem bitince filmini izleyebilirsin.Alt yazı çıkmıyorsa kullandığın film programının Subtitles(Alt yazı) sistemi kapalı olabilir,bu nadir bir durumdur aslında ama onada bakman gerekir.
Kandaşım, söylediklerinizi yaptım. Ben filmi sıkıştırılmış dosyalardan çıkarttıktan sonra "Windows Media Player" adlı programla açmaya çalışıyordum fakat ses ve alt yazı yoktu. Sizin uyarınızdan sonra da "BS Player" ve "VLC Media Player" adlı programlarla açmayım denedim. Fakat onların birisinde de ses var, alt yazı yok. Diğerinde ise tam tersi... Sizin önerebileceğiniz bir program var mıdır acaba?
Kür Şad Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 21.03.2008, 15:14   #36 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Başkan Denktaş adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 611
Bs Player'i kullanabilirsin.

KIROSUZ BİR TÜRKİYE.

Başkan Denktaş Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 08.04.2008, 21:07   #37 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

GökTürkAlp adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 537
Filmden biraz önce döndüm, açıkcası bana pek haz vermedi. Belki çok farklı şeyler beklediğimden belki de filmin 3 bölümden oluşması nedeniyle filmin ana hatlarının tam olarak oturmamasından kaynaklanabilir.

Bir yandan Büyük Türk Kağanı Cengiz Han'ın filminin çekilmesi güzel fakat bir yandan da bu filmin yapımcısı ve yönetmeni rus olması gerçekten üzücü. Ama ne olursa olsun Recep İvedikler'e, Beyaz Melek gibi krocu filmlere gitmektense en iyi seçim yine bu film olacaktır.
Yanıtla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler