![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
TESTERE
![]() ![]() ![]() Korku filmleri üzerine kült sayılacak bir filmdir.Serinin ilk filmi 2004 yılında çekilmiştir.Filmin yönetmeni James Wan'dır.Filmin konusu izleyerek öğreneceğiniz katilin,kendince hayatının kıymetine bilmeyenleri hayatları pahasına bir sınava sokmasıdır.4. serisi de çekilmiştir.Ben her zaman kötü karakterlerin sonunda cezasını bulmasını isteyen biri olarak,her filmin sonunda sinirlenmiştim.Benim tavsiyem dört filmide edinip öyle izlemeniz.Sonunda istediğiniz finale kavuşacaksınız. Bazı yerlerinde kopukluklar olsa da korku filmi sevenler için izlenebilecek bir filmdi. Korkmayacağınız ise kesin!
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Hülagünün Izinde
|
Son zamanlarda izledigim en iyi gerilim, korku filmlerinden birisi.Son bölümünü aldim, sinema cekimiymis o yüzden izlemeden kapadim.En kisa sürede son bölümünü izleyecegim.
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Testere serisinin ilk filmi çok iyidir sonrakiler o tadı vermedi.
İlki merak uyandırınca devamını da ticari nedenlerle çekiyorlar. Hatta Jigsaw ölmesine rağmen devam ettirdiler şimdi yine devam edecekmiş, hehe heralde 20'ye kadar gider bu film. Ne yapın edin 1'i izleyin. |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Irktaşlarım filmin ezgilerini nerden edinebiliriz.Bir köprü bilen varsa eklesin lütfen.
Esen kalın. |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Arama motorlarında yapacağınız arama ile ulaşmanız mümkündür.Saygılar.
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
duyduğuma göre filmin ilk bölümü 1 milyon dolara mal olmasına karşın 50 milyon dolar gelir elde etmiş.
son bölüm de çok güzeldi ben sinemada izledim. korku klasiğidir bence.
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
TürkçüTurancı
|
Gerçekten harika bir filmdi izlediğim en iyi korku filmlerinden bir tanesi
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Hannibal serisinden sonra, bence en iyi gerilim, korku filmi.
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bu zamana kadar izlediğim en iyi korku filmi serisi.Hakkını vermek gerekir.Özellikle mükemmel bir senaryo var.Oldukça zekice.
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ben Testere 2'yi izledim. Testere 2, tam olarak korku filmi değildi ama çok zekice hazırlanmış bir film olduğundan gerçekten izlediğim en kaliteli filmlerden biri diyebilirim. Evin içine hapsedilen kişilere hazırlanan oyunların, kıvrak bir zekânın ürünü olduğu açıkça belliydi. Bu yüzden film bir harikaydı.
|
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Kücükken seyrettigim bir korku filmin etkisinden kalip, hayatimda kücükken seyrettigim film haric bir kere sinema da arkadaslarimin israrlari sayesinde seyretmistim. Filme kendimi vermemek icin gülmekten kendimi alamamistim.
Kür Şad için ulu bir anıt düşünüyorum. Gösterişsiz, sade fakat metin, kayadan bir anıt... O anıtın önünde Kür Şad'a ve arkadaşlarına saygı olarak börk ve çizme giymiş, kılıç ve sadak takmış Türk gençlerinin, birbirine perçinlenmiş sarp bir yığın gibi dik adımlarla geçit resmi yaptığını düşünüyor ve 1300 yıllık gençler olan Kür Şadla arkadaşlarının da, yaralarından hâlâ dinmeyen kanlar sızdığı halde, kendilerine çevrilen başlara gülümseyerek selâm aldıklarını görür gibi oluyorum... ATSIZ |
|
|
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|