![]() |
|
|||||||
| Youtube Genel Türlükle ilgili veya tarihi ve sanatsal değeri olan Youtube videolarını bu bölümde paylaşabilirsiniz |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
yamyam çinliler
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
IRKDAŞIM BEN BULARI DAHA ÖNCEDEN GÖRMÜŞTÜM BUNLAR HERŞEYİ YERLER
ÇOK PİS MİLLET |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bunlar değilmi Doğu Türkistanda ki kandaşlarımıza acımasızca binlerce işkence yapan bu pis yaratıklardan her şey beklenir. Aç gibi ne bulsa yiyorlar....
Türk milleti öyle büyük ve ulu bir millettir ki, insan yüz sene yaşasa, yedi yaşında kalemi eline alsa, gece gündüz demeyip yazmaya başlasa ve ilahi bir aydınlık ve bir bilgi kaynağı insanın kulağında durmadan, Türk ırkının ekonomik, sosyal, kültürel, medeni, siyasi, askeri oluşumları hakkında bilgiler fısıldasa, iki elinin on parmağı ile doksan üç sene durmadan yazsa, yine de Türk tarihini tamamen yazdım diyemez...... |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bu kızıl köpekler insan falan değil...
İslamcıların neden bunlardan haberi yok? hani nerde insanlık? ama onların derdi Türkiye ile ...
Ülküler kanla, fedakârlıkla, kahramanlıkla beslenir. Bir millet, ülküsüne varmak için ırmaklar gibi kan akıtır, yığınlarla can harcar. Ülkülere kanla, kılıçla, dövüşle, millî kinle varılır. Ülkü çelik yürekler, demir bilekler, sarsılmaz irâdeler, yüksek ahlâklar ister. Ülkü bir dindir. Kahramanlar ve şehitler ister. |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Türk soyluların kanını donduran bu görüntüleri, 57. hükümet döneminde Çin Halk Cumhuriyeti Devlet Başkanı Jiang Zemin'e Türkiye Cumhuriyeti Devlet Nişânı tevdi eden büyük milliyetçi (!) lider Bahçeli ve Türk milliyetçiliğinin en büyük belâsı olan MHP camiasına ithâf ediyorum.
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
pislik yamyamlar.bunlar insan değil doğru
|