![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Yaziklar Olsun M.Ali Birand
Alintidir, Ben baska bir sitede gordum.
Bu akşam Kanal D ana haber bülteninde öldürülen kadın terörist için ´ Hayatını Kaybetti ´ ifadesini kullanan M.Ali Birand ı kınıyorum . Yazıklar olsun .. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Belçika vatandaşı Mehmet Ali Birand hakkında konuşmaya dahi gerek yok. Bu sahtekar ve satılık kalemin TRT'yi dolandırdığı yılları birçok kişi iyi bilir. İmralı'daki İt eniğinin ziyaretine gidip sizi buradan kurtaracağım efendim demeside hala zihinlerdedir...
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
ırkçı
|
M. Ali Birand denen şahsın, bu ne ilk, ne de son vukuatıdır...
Fırsatını her bulduğunda, zehirli dilini Asil Tür ırkına uzatmıştır... Onu Yakından tanıyor.. ve takip ediyoruz..... ----------- Bütün Türkler Ordu, Katılmayan Alçaktır...! |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bu Türklük düsmani kani bozuk herif , akli sira inceden kaydiriyor laflari. Geberen bir köpege bu
sekilde itham eden fakat Askerimiz sehit mertebesine ulastigi vakit "öldü" gibi laflar kullanip, haberi siradanlastirmaya çalisan bu apocu sahis bir gün elbet Yüce Türk milletine hesap verecektir.
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bununla ilgili çok güzel bir hikaye var. Türkiye Türklere bırakılamayacak kadar önemli bir ülke diyen, AB yaltakcısı, Brüksel şempazesi bu adama en iyi cevabı Rauf Denktaş verdi.
------- New York'ta yapılan Kıbrıs görüşmelerini çok sayıda Türk ve Rum gazeteci izledi. Gazeteciler, çogu zaman kendileriyle ilgili haberleri kamuoyundan gizler. New York'taki gazeteciler de Kıbrıs'la ilgili haberleri yansıttılar ama kendileriyle ilgili haberleri kamuoyundan gizlediler. Kıbrıs görüşmelerini izleyen Türk Gazeteciler arasında Mehmet Ali Birand da vardı. CNN- Türk televizyonu için haber geçiyordu. Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş ve Türk Heyeti eski adı UN Plaza olan BM Binasının hemen karşısında bulunan Milenyum Oteli'nde kalıyordu. Otelin barına o akşam gazeteciler doluştu. Gazeteciler Cumhurbaşkanı Rauf Denktaşı görünce etrafinı sardı. Denktaş'ın yanında Prof. Mümtaz Soysal da var. Denktaş içkisini yudumlarken, sohbet koyulaştı. Birand, bir an söze karıştı. Denktas, Birand'a döndü, sempatik bir yüz ifadesiyle, "Sen Karen Fogg Çocuğusun" dedi. Herkes bir anda kahkaha atmaya başladı. Birand, 'Sayın Başkan neden böyle söylüyorsunuz' diye sordu. Denktaş, ' O..çocugu diyemediğim için' yanıtını verdi. Otelin barındaki sohbet kahkahalarla devam etti. |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bu adamın posta gazetesindeki yazılarını okusanız ne mal olduğunu zaten anlarsınız.
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRKÇÜ
|
şehit haberlerinin şimdikinden dahada fazla olduğu bundan bir kaç ay evvel öncesinde bu maymun sözde halkı üzmemek adı altında ''3-5 şehitten az kayıp var ise haber akışına koyulmasın'' ibaresini kullanmıştır...
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Mehmet ali malını tartışmaya bile gerek yok apo piçi ile aynı masada kahvaltı yapmış birisini adam yerinemi koyuyorsunuz??
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
![]() |
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Birand Türklük düşmanı bir Karen Fogg çocuğudur..!
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
|
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Mademki acılarımızı göstermemizden rahatsız işbirlikçi, o zaman yarın kürtler katledildi propagandasına zemin hazırlamamak için gösterelim acımızı en ince ayrıntısına kadar dünyaya
|
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Mehmet Ali Birand'ın şöyle bir sözü var;
"Türkiye Türklere bırakılmayacak kadar zengin bir Ülke" Ya adam o kadar kalitesiz ki haber sunarken sürekli tıkanıyoru,konuşmayı da bilmiyor! Ama yayın yaptığı kanal Kanald olunca içim rahatlıyor; Düşünün şu an Birand TRT'de olsa ne olurdu? Açıkçası ben düşünmek bile istemiyorum!
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
BUGÜN NE YAPACAĞINI BİLMİYOR, KİME GÜVENECEĞİNİ KESTİREMİYORSUN. AMA, BİR KIVILCIMLA BİRLİKTE KOCA BİR ATEŞ OLUP HAİNLERİN TEPESİNE ÇÖKECEK, ONLARI YAKACAKSIN, BİLİRİM
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|