![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
YENİ BİR ATSIZCI BOZKURDUMUZ ACUNA GELDİ
Atsızcıların toyu var. Bugün, CX GOKTURK CX ve ASENA kandaşlarımızın, Göktürk adını verdikleri bir yavru kurtları acuna gelmiştir. CX GOKTURK ve ASENA kardeşlerimi kutlar, Tanrı'dan yavru kurdumuzun bahtını güzel yapmasını ve O'na kut vermesini dilerim.
Aramıza hoş geldin, yavru kurdumuz Göktürk.
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
ASENA ve CX GOKTURK CX kandaşlarımı yürekten kutlarım. Tanrı, yeni doğan bozkurdumuza uzun ve sağlıklı bir ömür versin.
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Ailesini yürekten kutlarim, Atsizci bozkurtun en kisa zamanda ailesi gibi saglam bir Türkcü olup aramiza katilmasi dilegi ile. Birlikte nice eylemlere...
Tanri kücük bozkurtumuzu korusun..!!
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
En az 5 çocuk yapmayan Atsızcı olamaz. Yeni bir Ergenekon için çoğalıp büyüyeceğiz.
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
YEĞENİM GÖKTÜRK,
SOYUN SÜRSÜN,OCAĞIN TÜTSÜN; YAĞILARIN AZ KIMIZIN BOL OLSUN. TANRI SANA KUT VERSİN, SOYUMUZ OĞUZ SOYU YOLUMUZ TANRIKUT ATSIZ ATA'NIN YOLU, REHBERİMİZ NUTUK ÖNDERİMİZ GÖKBÖRÜ BAŞBUĞ ATATÜRK, BUNU DA BÖYLE BİLESİN. YÜCE GÖKTANRI SENİ ANANA,BABANA HAYIRLI BİR OĞUL EYLESİN! IRKININ ESENLİĞİ UĞRUNDA YORULMADAN YÜRÜYESİN! HOŞ GELDİN ARAMIZA SEN EY YAVRU BÖRÜ, YOLUMUZ TURAN YOLU,ATANIN İZİNDEN YÜRÜ! GÖK BÖRÜ BOLSINGİL URAN!
ARKADAŞLAR! GİDİP, TOROS DAĞLARINA BAKINIZ, EĞER ORADA BİR TEK YÖRÜK ÇADIRI GÖRÜRSENİZ VE O ÇADIRDA BİR DUMAN TÜTÜYORSA, ŞUNU ÇOK İYİ BİLİNİZ Kİ BU DÜNYADA HİÇ BİR GÜÇ VE KUVVET ASLA BİZİ YENEMEZ. Mustafa Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
CX GOKTURK CX ve ASENA irkdaslarim sizi tüm ictenligimle kutluyor ve Tanridan kücük Bozkurtumuza saglik, sihhat, mutluluk ve uzun bir ömür diliyorum.
Alıntı:
Kürtler nasilda cogaldi büyüdü cünkü ortalama 7-8 cocuklari var aile basi. Istedikleri kadar cocuk yapsinlar bu meydani onlara birakicak degiliz!!! |
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Cx GÖKTÜRK CX ve ASENA ırkdaşlarım sizi tüm samimi duygularımla kutlar. Bozkurt balâmıza Tanrı'dan sıhhat ve mutluluk diliyorum. Hiç şüpemiz yoktur ki, atasını aratmıyacak bir kişiliğe sahip olup, bu kutlu yolda tunç yürekli ve bilekli olacaktır.
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
GökTürk yeğenimizin Tanrının kut ve güç vermesini dilerim, adına yaraşır gibi Türkleri GökTürk devleti gibi toplayacağına inancım tamdır. Cx Gokturk Cx ve Asena adlı büyüklerimizi kutlarım, her Türkçü en az 5 coçuk yapmalıdır. Hatta tüm Türklerin coğalması için her türlü desteği ortaya koymalıdır.
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Son zamanların en güzel haberi...
Göktürk yeğenimiz adı gibi ulu olsun. Tanrı ona kut versin. Devleti daim olsun.
Cx GÖKTÜRK CX ağabeyim o kadar sevindim ki küçük bozkurdun sağ salim aramızdaki yerini almasına... Tanrı yardımcısı olsun en genç Atsızcının :P Esenkalın. |
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Degerli irkdaslarimizi kutlar,atsizcilarin ailesine bol bol cocuk kazandirmalarini diliyorum.
Hosgeldin aramiza Göktürk yigenim.Tanridan saglik, mutluluk ve ömür boyu basari diliyorum. Atsiz atamizin oglu yagmuru icin yazdigi vasiyeti, seninde bellemeni istiyoruz.Bu kadar düsmanla savasmak Türke has bir üstünlük olsa gerek. Yağmur Oğlum; Bugün tam bir buçuk yaşındasın. Vasiyetnameyi bitirdim kapatıyorum. Sana bir resmimi yadigâr olarak bırakıyo-rum. Öğütlerimi tut, iyi bir Türk ol! Komünizm bize düşman bir meslektir. Bunu iyi belle. Yahudiler bütün milletlerin gizli düşmanıdır. Ruslar, Çinliler, Acemler, Yunanlılar tarihi düşmanlarımızdır. Bulgarlar, Almanlar, İtalyanlar, İngilizler, Fransızlar, Araplar, Sırplar, Hırvatlar, İspanyollar, Portekizliler, Romenler yeni düşmanlarımızdır. Japonlar, Afganlılar ve Amerikalılar yarınki düşmanları-mızdır. Ermeniler, Kürtler, Çerkezler, Abazalar, Boşnaklar, Arnavutlar, Pomaklar, Lazlar, Lezgiler, Gürcüler, Çeçenler içerideki düşmanlarımızdır. Bu kadar çok düşmanla çarpışmak için iyi hazırlanmalı. Tanrı yardımcın olsun.
Kür Şad için ulu bir anıt düşünüyorum. Gösterişsiz, sade fakat metin, kayadan bir anıt... O anıtın önünde Kür Şad'a ve arkadaşlarına saygı olarak börk ve çizme giymiş, kılıç ve sadak takmış Türk gençlerinin, birbirine perçinlenmiş sarp bir yığın gibi dik adımlarla geçit resmi yaptığını düşünüyor ve 1300 yıllık gençler olan Kür Şadla arkadaşlarının da, yaralarından hâlâ dinmeyen kanlar sızdığı halde, kendilerine çevrilen başlara gülümseyerek selâm aldıklarını görür gibi oluyorum... ATSIZ |
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Esenlikler,
Degerli kandaslarim Gokturk bey ve Asena hanimi kutluyorum,son zamanlarda duydugum en guzel haber bu cok sevindim bu habere. Her yeni dogum yeni bir umut demektir,umudumuzun kaynagi; Göktürk bala, kutlu mutlu ve ugurlu olsun.Tanri Göktürk yegenimize ve sevdigimiz degerli anne babasina,saglik mutluluk ve kut versin...Sevgiler...
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Yeni dogan yegenimizin devleti daim olsun.
Kutlu olsun kandasim
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
CX Gokturk CX ve Asena kandaşlarımı kutlarım. Tanrı analı babalı büyütsün. Hoşgeldin Göktürk. İyiki doğdun Göktürk.
|
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Çok kıymetli Göktürk ve saygı değer eşleri Asena hanımefendiye yavruları ile birlikte uzun bir ömür diliyorum. İyiki doğdun Göktürk.
|
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
İYİKİ DOĞDUN GÖKTÜRK:) CX GOKTURK CX ABİMİ ve ASENA ABLAMI TEBRİK EDERİM UMARIM BENDE BUNDAN YILLAR SONRA EVLENİNCE ATALARIMIN İSMİNİ KOYACAĞIM Bİ ÇOCUĞUM OLUR..
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|