Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 12.07.2008, 13:31   #1 (İleti Bağlantısı)
TÜRKÇÜ TURANCI

TÜRK YILDIRIM adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 387
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Yeni bir kardeşlik masalı ''Gönül köprüsü''

İlk önce projeden biraz bahsedelim: Projenin amacı, doğu illerinde eğitimini sürdüren ilköğretim ve ortaöğretim öğrencilerinin batı illerini, batı illerinde eğitimini sürdüren ilköğretim ve ortaöğretim öğrencilerinin doğu illerini ziyaret ederek ülkemizi daha iyi tanımalarını sağlamak, doğu batı kaynaşmasını artırarak zihinlerde var olan ön yargıları yıkmak ve yeni gönül köprülerinin kurulmasını sağlamaktır.
Bu kapsamda, doğu illerinde öğrenim gören ilköğretim 7-8. sınıf ve ortaöğretim 1-2. sınıfta okuyan öğrencilerden seçilecek öğrenciler batı illerini, batı illerinde öğrenim gören ilköğretim 7-8. sınıf ve ortaöğretim 1-2. sınıfta okuyan öğrencilerden seçilecek öğrenciler doğu illerini Haziran-Temmuz aylarında ziyaret edecektir.

Ben bu projeyi ilk defa televizyonda reklamlarda görmüştüm, projenin ne amaçta olduğunu o zaman anlamıştım zaten.Kısacası doğudaki kardaşlerimiz(k.rtler)!!! batıya, batıdakiler(Türkler) doğuya ziyaret yapacakmış.Batıdaki k.rtler yetmiyormuş gibi, doğudan gelen bazı k.rtlerde buraya ziyaretçi olarak gelecekmiş.Anlayacağınız bu olay kardeşlik masallarını(Türk k.rt kardeştir!! masalını) küçük yaştaki çocukların akıllarına şimdiden sokmak.
TÜRK YILDIRIM Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 12.07.2008, 14:08   #2 (İleti Bağlantısı)
Aptal olduğu için atılmıştır

İletiler: 21
Evet ırkdaşım,ben de gördüm reklamları.Reklam Panolarına da asmışlar.Bu gibi propaganlar var,hele bu zaman da.Türk Irkçılığına her zamankinden daha sıkı sarılmalıyız.
Altay Han Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 12.07.2008, 14:46   #3 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Altaikai adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 23
Ne bu böyle 12 Eylül döneminde ki gibi "karıştır barıştır" zihniyeti kesinlikle çok tehlikeli bir yapılanma. kültür kaynaşması yapmaya çalışıyorlar sanırım, fakat kültürsüzlüğü ile nam yapmış yoz k*rt sürülerinden ne öğrenebiliriz ki?
Türkçülük, büyük Türkelinde, Türk uruğunun kayıtsız şartsız hakimiyeti ve bağımsızlığı ile Türklüğün her yönden bütün milletlerden ileri ve üstün olması ülküsüdür. Hej Turan Hej Bajtarsak Hej Turaniakat
Altaikai Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 12.07.2008, 14:50   #4 (İleti Bağlantısı)

Kızılbaş Türkmen adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 165
Senin dediğine göre o zaman doğunun tatmamı k.rt orda Türk yokmuş gibi konuşuyorsun çok yanlış,bu projenin hangi amaçla yapıldığını bilmiyorum ona birşey diyemem ama bu dediğin çok yanlış resmen doğu(k.rt) yazmışsın!!
Kızılbaş Türkmen Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 12.07.2008, 14:57   #5 (İleti Bağlantısı)
Çaşıt Olduğu İçin Atılmıştır

İletiler: 76
Doğu'nun tamamı tabiki k.rt değil , ancak ben bu proje ile Bitlis'ten getirilen bir otobüs dolusu çocuk gördüm.Takdim edilirken sırayla önümden geçtiler hepside k.rttü.Bilinçli olarak mı k.rt getiriyorlar orasını bilemiyorum.
Tavşancıl Beg Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 12.07.2008, 15:02   #6 (İleti Bağlantısı)
TÜRKÇÜ TURANCI

TÜRK YILDIRIM adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 387
Alıntı:
Kızılbaş Türkmen adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Senin dediğine göre o zaman doğunun tatmamı k.rt orda Türk yokmuş gibi konuşuyorsun çok yanlış,bu projenin hangi amaçla yapıldığını bilmiyorum ona birşey diyemem ama bu dediğin çok yanlış resmen doğu(k.rt) yazmışsın!!
Kandaşım bende biliyorum doğudaki herkesin k.rt olmadığını ama malesef işin iç yüzü bu.Zaten reklamı izlediysen çocukların konuşmasından ne olduklarını anlardın.
TÜRK YILDIRIM Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 12.07.2008, 15:04   #7 (İleti Bağlantısı)

Kızılbaş Türkmen adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 165
Alıntı:
TÜRK YILDIRIM adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Kandaşım bende biliyorum doğudaki herkesin k.rt olmadığını ama malesef işin iç yüzü bu.Zaten reklamı izlediysen çocukların konuşmasından ne olduklarını anlardın.
Zaten ona birşey dediğim yok,kardeşimde illa alcam alcam demişti Adanadan geldiler baktım çoçuk araba benziyor almadık döndük eve.
Kızılbaş Türkmen Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 12.07.2008, 15:12   #8 (İleti Bağlantısı)

Paşaelili adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 331
Türk çocukları uyanıktır opunun p.çleriyle kardeş olunmuycağını iyi bilirler.
Alt 12.07.2008, 16:44   #9 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

ogulcak adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 90
Bu ülkenin doğusu da batısı da bizim yani Türk soylularındır. Hatta k.rt istilasına uğramış olmaları bizi oraya daha da bağlı hale getirmelidir. Şahsen ben gidip Diyarbakır'daki zenginliklerimizi de, Urfa'daki zenginliklerimizi de görmek istiyorum. Bir zamanlar atalarımız oralara hükmederken nasıl bir miras bırakmışlardır bize; bunu bütün Türk çocukları görmelidir.

Bu proje derseniz "çocuklar bakın siz kardeşsiniz" demek için. Çocukları "kaynaştırmak" için hazırlanmış saçmasapan bir projedir. İç yüzü belli işte.

ATSIZ
ogulcak Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 12.07.2008, 16:55   #10 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 85
Reklam zaten bariz kürtçülük kokuyor, iki kürt veleti hemen metroya sokmuşlar.
Karahisarlı Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 12.07.2008, 17:16   #11 (İleti Bağlantısı)

Buğra Şad adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 2,147
Bizim memleketteki tabirle kürdün zırlısı olan Bakan Çelik, kürt çocuklarına bir kıyak geçmiş işte, bunda şaşılacak bir şey yok. İçindeki kürt duygusuyla, kürtler için işe yarar bir şeyler yapmaya uğraşıyor. Çünkü bir kürdün içindeki kürtçülük duygusu asla silinmez. Nitekim bunun örneklerini de açıkça görüyoruz.

Gelen çocuklarının tamamının kürt olmadığını söyleyen arkadaşlar olmuş. Elbette değildir. Sonuçta ırk tahlili yapıp getirmiyorlar. Ama projeye kuşbakışı bakılınca, kürt çocuklarını bedava gezdirip dolaştırmak amaçlı olduğu anlaşılıyor.
Buğra Şad Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 12.07.2008, 17:21   #12 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Sururi Ermete adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 158
Bu projenin anlami bellidir. Nerde bir proje olsa hep kürtlerin yararina olmustur. Neden dogu illerinde yasayanlari kapsiyor bu proje? Neden Karadeniz'de degil? Ben Gümüshane'liyim daha bizim köyümüzde İstanbul'u görmeyen, hatta denizi bile görmeyen cocuklar oldugundan adim gibi eminimdir. Köyümüzde okul olmadigi icin en yakin köyde okula gitmek icin en az her gün 6 km yol katletmektedirler. Ne yani bizde mi devlete isyan edip daga cikmaliyiz?

İsyan etmemek elde degil irktaslarim. Dünyanin neresinde bu denli bir millet avutulup, uyutuluyor. Toprak talep ederler sesimiz cikmaz, bayragimizi yakarlar sesimiz cikmaz. Askerimizi, polisimizi, vatandaslarimizi sehit etmeleride cabasi. Bunlar yetmedi meclise sokup, bizim vergilerimizle maas alip her firsatta devlete isyan edip kinleri kusmaktadirlar. Bunlarin ihanetlerini yazmakla bitiremeyiz................

Uyuma uyan Türk milleti. Sen uyudukca bunlarin yaptiklari haktir.
Kür Şad için ulu bir anıt düşünüyorum. Gösterişsiz, sade fakat metin, kayadan bir anıt... O anıtın önünde Kür Şad'a ve arkadaşlarına saygı olarak börk ve çizme giymiş, kılıç ve sadak takmış Türk gençlerinin, birbirine perçinlenmiş sarp bir yığın gibi dik adımlarla geçit resmi yaptığını düşünüyor ve 1300 yıllık gençler olan Kür Şadla arkadaşlarının da, yaralarından hâlâ dinmeyen kanlar sızdığı halde, kendilerine çevrilen başlara gülümseyerek selâm aldıklarını görür gibi oluyorum... ATSIZ
Sururi Ermete Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 12.07.2008, 19:55   #13 (İleti Bağlantısı)
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır

İletiler: 47
Bu proje fethullah gülen cemaatinin politikası ile kardeş olan bir projedir.

Örneğin, Kahramanmaraş ve Kayseri gibi şehirlerimizde kürt sayısı çok az idi ama fethullah gülen cemaatinin eğitim dalaveresi yüzünden bu iki şehrimizin içindeki kürt sayısında büyük artışlar olmaya başladı. Ben sadece bu iki şehri biliyorum. Kimbilir daha kaç şehir bu cemaat yüzünden bu hallere düşürülmüştür.
Umudum Türk Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 12.07.2008, 22:32   #14 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

yalnız kurt77 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 32
Sayın andalarım;
Benim oğlumun okuduğu okul vasıtasıyla bizede 2 günlüğüne(Cumartesi ve Pazar günleri) Nevşehir'den bir öğrenci gelecek...
Merakla bekliyoruz açıkçası; nasıl biri gelecek diye!!!
yalnız kurt77 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 12.07.2008, 23:07   #15 (İleti Bağlantısı)

Buğra Şad adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 2,147
Alıntı:
Umudum Türk adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Bu proje fethullah gülen cemaatinin politikası ile kardeş olan bir projedir.

Örneğin, Kahramanmaraş ve Kayseri gibi şehirlerimizde kürt sayısı çok az idi ama fethullah gülen cemaatinin eğitim dalaveresi yüzünden bu iki şehrimizin içindeki kürt sayısında büyük artışlar olmaya başladı. Ben sadece bu iki şehri biliyorum. Kimbilir daha kaç şehir bu cemaat yüzünden bu hallere düşürülmüştür.
Kahramanmaraş, bölgesel olarak içinde hiç kürt barındırmayan bir ilimizdir. Afşin'de az miktarda, Elbistan'da %50 oranında, Nurhak ve Pazarcık'ta ağırlıklı olarak kürt bulunsa da diğer ilçeler ile kent merkezinde kürt bulamazsınız. Zaten Kahramanmaraş'ın büyük bir kısmı Bayat boyuna mensup Türklerden oluşur. Geri kalanını ise Tecirliler gibi küçük Türk aşiretleri oluşturur.

Sözlerinizin haklılığını göstermek için anlatıyorum bunları. Milli Eğitim Bakanlığı'nın uygulamış olduğu yanlış politika neticesinde Kahramanmaraş'a kürt akımı yaptırılmak isteniyor. Kırk yıllık Türk şehri ve belki de en azılı kürt düşmanı olan Kahramanmaraş'a tutup kürdün birini İl Milli Eğitim Müdürü yapmışlardı. Hiç kimse bu milli eğitim müdüründen memnun değildi. Öyle anlaşılıyor ki Bakan efendi, içindeki kürtlük duygusunun gereğini yapıyor ve yıllardır bir yol kürtleri sokamadıkları Kahramanmaraş'a, bu şekilde sızmaya çalışıyorlardı.

Ama kim ne yaparsa yapsın; Kahramanmaraş Türk ilidir ve her daim öyle kalacaktır. Bundan herkesin haberi olsun.
Buğra Şad Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
''gönül , bir , kardeşlik , köprüsü'' , masalı , yeni

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler