![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
YENİ GELDİM KANDASLAR
arkaraslar sitenize yeni üye oldum 18 yasındayım acıkcası yaklasık 1 yıldır bu konularla ilgiliyim türkçülüğü savunan tek yerın ulku ocakları olduğunu dusunuyordum.gidiyorum muhabbet ediyorduk.zamanla anladımkı mesela once turkmusunuz muslumanmısınız gibi sorulara nerdeyse herkez muslumanız diyordu.bana cok ters geliyordu bu yavas yavas soğmaya basladım sankı davamız turan değildi ümmet gibi davranıyorlardı.tesadufen bu siteyi buldum tam bana göreydi.formdakı yazıları okudukca kendimi buldum burda. inş burda hep birlikde cok guzel muhabbetler edicez hepinize sagılarımla
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
ESENLIKLER!
HOS GELDIN KANDASIM NE MUTLU TURKUM DIYENE, TURK IRKI SAGOLSUN! |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
BAŞBUĞ'UN ASKERİ
|
Hoşgeldiniz ırkdaşım nice Türkçü fikir paylaşımları dileğiyle...(Bu arada kandaşım otağımızın dikkat ettiği hususlardan biri Türkçe'yi güzel kullanmak, buna da dikkat ediniz sonradan uyarı alabilirsiniz.) Tanrı Türk'ü korusun!!!
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Hoşgeldin ırktaşım, Tanrı Türk' ü Korusun.
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
hoşgeldin Irkdaşım !
kalıcı olman dileğiyle |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Hoşgeldin, tam yerine geldin.
Bu forum harika! Ben de bazı forumlardan savunduğum değerler adına ateşli tartışmalara girdiğim için uzaklaştırıldım. Ancak bu forum Türklük'ün ve TSK'nın kıymetini bilen, ümmetçi arap zihniyetlerden ve Atatürk düşmanlarından uzak harika bir yer. Ben de yeniyim, buradan forum kurucularına teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
saol ırkdasım arasam bulamazdım bu kadar güzelini
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
Hoşgeldin Irkdaş.
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Hoş Geldin Soydaşım... Temennimiz kalıcı olmandır TTKVY
|
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Esenlikler,
Aramiza hos geldin. Degerli fikir ve yazilarini bekliyoruz. |
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
hoşgeldin...
|
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Soydaşlar bende yeni geldim daha önce farklı Türkçü turancı sitelerdede yazmıştım burayı youtubede buldum bir kaç video vardı atsızcılar diye merak edip bi bakıyım dedim ........... gibi bir site ama katılımcısı daha az zamanla kalabalıklaşır diye düşünüyorum.Yalnız sitenin girişindeki bozkurt araması.... bozkurduna benziyor umarım burdada soydaşlık değil boydaşlık yapan terekeme kardeşlerimiz yoktur.Yanlış anlasılmasın terekelemerle bi alıp veremediğim yok yalnızca soydaşlık ilkelerinden önce boydaşlık yaptıkları izlenimi var bende.Neyse bunları zamanla konuşuruz yeni bir sitede yeni Türkçü tartışmalara ve Turanist dostluklara diyim.
TTK |
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Andalarım hoş geldiniz.
|