Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 09.05.2007, 00:32   #1 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Tonyukuk19 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 416
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Yeni nesil Türkçüler okumalı ve kendini devamlı geliştirmeli

Türkçüler herhangi bir mesleği okumalı, sadece onunla yetinmemeli kendini devamlı geliştirmek mecburiyetindedir. Türkçülük Türk milletinin çıkış yolu olacağı için Türkçüler toplumun en önemli kesimlerini temsil etmeli.
Tonyukuk19 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 09.05.2007, 17:01   #2 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

YALINSAK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 528
Bizler tarih sahnesine çıktığımızdan belli her devir ismimizi altın harflerle yazdırmış bir ırkın evlatlarıyız.

Öncelikle kendimiz Atatürk'ü iyi anlayıp, Atatürk'ün Türk tanımını ve sözlerini anlamamız lazım.

Bu memleket, dünyanın beklemediği, asla ümit etmediği bir müstesna mevcudiyetin yüksek tecellisine, yüksek sahne oldu. Bu sahne 7 bin senelik, en aşağı bir Türk beşiğidir. Beşik tabiatın rüzgarlarıyla sallandı. Beşiğin içindeki çocuk tabiatın yağmurlarıyla yıkandı. O çocuk tabiatın şimşeklerinden, yıldırımlarından, kasırgalarından evvela, korkar gibi oldu; sonra onlara alıştı; onları tabiatın babası tanıdı onların oğlu oldu. Bir gün o tabiat çocuğu tabiat oldu; şimşek, yıldırım, güneş oldu; Türk oldu. TÜRK BUDUR.YILDIRIMDIR.KASIRGADIR,DÜNYAYI AYDINLATAN GÜNEŞTİR.

Benim hayatta yegane fahrim,servetim TÜRKLÜK'TEN başka bir şey değildir.

Osmanlı Siyaseti yerine yeni bir siyaset çıktı.O siyaset,milli siyaset TÜRKÇÜLÜK SİYASETİDİR.

Eğer bu bilinç altında Atatürk'ü anladıkdan sonra,üzerimize düşen en büyük görev "çoçuklarımıza" anlatmamız gerek."Muhtaç olduğun kudret,damarlarındaki asil kanda mevcuttur. Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır." Sözlerini okutup, öğretip kanına işlemesini sağlamalıyız. Kurt ile kurt birleştiğinde KURT doğar. Kurt ile köpek birleştiğinde PİÇ doğar.Yaşına uygun bir zamanda,Türk'e yakışır biçimde hayatlarını sürdürtmemiz için asli düşünceyi Türklük şuurunu ve bilincini öğretmemiz gerekir.

Her türlü düşünceyi okutup ufkunu genişletmeliyiz. Çocuklarımız ileride kendi kararını kendi verip,yaptığı yanlışların farkına erken varıp düzeltebilme kabiliyetine sahip olmalıdır.
YALINSAK Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 09.05.2007, 20:24   #3 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

ALPGIRAY adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 308
Evet, günümüzde Türk düsmani olan kesimler sürekli kendilerini gelistirmekle ugrasmakta, bu sekilde sinsice nasil Türkiye´yi ele geciririz planlari yapmaktalar.

Bu oyunu sadece Türkcüler bozabilir bu yüzden kendimizi gelistirmek zorundayiz.
ALPGIRAY Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 09.05.2007, 20:47   #4 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Yesügey adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 73
Alıntı:
ALPGIRAY adlı üyeden Alıntı
Evet, günümüzde Türk düsmani olan kesimler sürekli kendilerini gelistirmekle ugrasmakta, bu sekilde sinsice nasil Türkiye´yi ele geciririz planlari yapmaktalar.
Bu grupların başında salya sümük ağlayarak milleti kandıran malum şahıs gelmektedir. sürekli şekil değiştiren grip mikrobu gibi her kaba uymak için ellerinden geleni yapan bu sinsi düşmanlar her dönemde bir dizi direktifler doğrultusunda ülkemizi çökertme eyleminde bulunmuşlardır.. günümüzün dayatmacı örümcek kafalı siyasetçileri hep bu mikroptan türemişlerdir.

Yesügey Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 09.05.2007, 21:34   #5 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 13
Öncelikle tüm büyüklerime kardeslerime selamlar..

Ben Aytug,sizlerin arasina katilmakla gurur duyuyorum.
Bir hatam olursa affiniza siginirim.Nereye yazip nereden baslayim diye düsünürken,buradaki acilmis olan konu ilgimi cekti.Fikirlerimi sunmadan önce tekrar,selamlarimi iletirim.
Türk lügümü yasamak,cocuklarimi bir Türk gibi yetistirmek istemisimdir,elimden geldigince.babamin babasi Ulu önder Atatürk'ün Askeri idi.Babam Astsubayliktan emeklidir.Kardesim gönüllü olarak gittigi güneydoguda iki sene görev yapmis sonra yurdumun degisik yerlerine atanmis su an yine doguda görevine devam etmektedir.
Kisaca ben ve ailem gercek türkleriz.Basimiz dik yasamaya savasiyoruz.
Simdi benim sizlere bir kac sorum olacak. hep kafami karistiran bu sorulara yardimlarinizi rica ediyorum,beni aydinlatirsaniz mutlu olurum.
Cocuklarima,yigenlerime,hangi kitaplari,okutmaliyim,hangi tv kanallarini seyrettirmeliyim,bakacak olursaniz ben bulmakta güclük cekiyorum,heleki yurt disinda bu yobazlarin,Türk düsmanlarinin icinde gercekten bocalamaktayim,simdilik sizlerden ricam bu konullarda bana yardimci olmanizdir.
Simdiden ilgi ve alakaniz icin tesekkür ederim.
Saygilarimla.
Aytug Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 09.05.2007, 21:55   #6 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Ogan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 82
Başbuğumuz Nutuk'undan ve Atsız Atamız'ın kitaplarıyla başlandıktan sonra diğer Türk büyüklerinin eserlerine sıra gelir.
Ogan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 09.05.2007, 21:55   #7 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Yesügey adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 73
Esenlikler Aytug kandaşım otağımıza hoşgeldiniz. Evlatlarınıza Atsız atamızın kitaplarını okutmanızı tavsiye ederim. Sitemizin girişinde Atsız ataya dair bütün eseleri bulunmaktadır. Ama özelliklede romanlarını çocuklarınıza okutmanızı öneririm. Bunun dışında kıroları özendiren filmlerden uzak tutmak gerekir. Ayrıca Türk tarihini ve büyüklerini de öğretmek çocuklarımızın tarihlerinden kopuk yaşamalarını engelleyecektir.. Sizi aramızdan görmek güzel kandaşım. Esenkalın
Yesügey Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 09.05.2007, 22:18   #8 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Öncelikler sitemize hoşgeldiniz. Bu kutlu yolda sizde elinizi taşın altına koyup belli bir amaç uğruna çabalamanızdan dolayı kutlarım. Hepimiz birer genç Atsızcılar olarak görevimizin bilincindeyiz. Ne mutludur ki size aramıza katılıyorsunuz.
Ne acıdır ki ülkemizde kürtçülüğün serbest, Türkçülüğün yasak olan bir ortamdayız.

Bence ilk önce çocuklarınıza Atsız Atamızın Bozkurtların Ölümü ve Bozkurtlar Dirilir adlı romanlarını okutmalısınız. Bu iki romanda çocuklarınıza Türklük şuuru yerleşeceginden emin olabilirsiniz. Televizyon kanalları için pek birşey diyemiceğim.Mümkün olduğunca kötü programlardan uzak tutmalısınız.
Alt 09.05.2007, 22:52   #9 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Ileti leriniz,cevaplariniz icin tesekkür ederim,sizlerden ricam bu kadarla kalmasin baska ne gibi eserler bulabilirim.Güzel bilgilerinizi bekleyecegim.
Saygilarimla.....
Alt 09.05.2007, 23:18   #10 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Sevgili ırkdaşım,dediğimiz gibi öncelikle benim ve diğer ırkdaşların dedikleri kitapları okumanı tavsiye ederiz.
Yazılacak öyle çok kitap var ki, hangisinden başlayacağımı bilemmiyorum.

Kutadgu bilig (Mutluluk veren bilgi) Yusuf Has Hacib'in eseri.
Alt 09.05.2007, 23:39   #11 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Özür dilerim,ben cocuklarim ve yigenlerim icin demistim. beni yanlis anladiniz,yani 8 yasini doldurmus cocuklar icin. onlarin anlaya bilecegi ve öz türkce olan kitaplardan bahsetmistim.
Alt 10.05.2007, 00:58   #12 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

İletiler: 53
8 yaşındaki çocuklar için "kanturalı" benzeri çizgi filimler daha etkili olur. Sıkılmadan Türklük bilinci uyannmaya başlar. Bu tür çizgi filmler malesef çok az. Cd olarak bulunabilenler varsa iyi olur. Ama tvler başlı başına tehlike.
Ülküm_Turan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 10.05.2007, 02:05   #13 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Küçüklüğümde abimin bana hediye etmiş olduğu "Cotakan" adlı çizgi romanı tavsiye ederim.
Yanıtla

Etiketler
devamlı , geliştirmeli , kendini , nesil , okumalı , TÜRKÇÜLER , ve , yeni

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler