![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Yeni / Ordumuz Etti Yemin - video klibi
,Divx video 20 Mb Sanatçı : Levent Yüksel ORDU MARŞI Ordumuz etti yemin, titredi hak-ü zemin (Dünya) Milletim etti yemin, açıldı râh-i nevin (yeni ufuklar) Sancağımız şanımız, şanlı Türk ünvanımız Vatan bizim canımız, feda olsun kanımız Ordumuz Etti Yemin Tüm hakları, Türk ırkından olmanın gururunu kalbinde ve kanında hisseden aziz Türk evlatlarınındır. ---------------------------------------------------------------------- (Klibi seyredebilmeniz için sisteminizde Divx oynatıcı olması gerekmektedir) |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Çok güzel bir çalışma olmuş.Eline sağlık kardeşim.
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRK IRKÇISI
|
Güzel olmus TürkOguz kandasim!
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Güzel bir calisma.Kutlarim kandasim.Ellerine saglik sagol.
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Türkoğuz kardeşim, "Ordumuz Etti Yemin" marşını kısa ve anlamlı görüntülerle süsleyince, marş daha etkileyici olmuş. Beni askerlik günlerime götürdün. Bu marş, askerde devamlı söylediğimiz marşlardan biriydi. Varol!
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Esenlikler, Az önce izledim çok güzel olmuş.
Tanrı Türk'ü Korusun ve Yüceltsin! |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
İleti bırakan tüm soydaşlarıma ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım. İyi ki varsınız.
Daha iyileri, daha etkilileri, daha kalitelileri yapılana kadar acizane emeğimiz bu. 2 Yıl kadar önce internette böyle şeyleri bulmak imkansızdı. Şimdilerde ise " ATSIZCILAR.COM" girişimleri sayesinde Türkçü mesajlar içeren kişisel çalışmalar çoğalmaya, elden ele gezmeye başladı. Bu bizim otağımız sayesindedir. Bu hususta Atsızcılar.com bir nevi uyandırıcı, hareketlendirici güç konumunda olmuştur. Birliğimiz sağolsun. |
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Kandaşım seni kutlarım. Seçtiğin marştan ve görüntülerden; bu izleği hazırlarken, ne kadar titiz çalıştığın ve ne kadar özenle yapmış olduğun belli oluyor.
Eline, emeğine sağlık. |
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Bu videoda hergün izleyeceğim videolar arasında yerini aldı çok teşekkürler Turkoğuz kandaşım.
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
İsenbike ve Türkoğlu soydaşlarım övgülerinize teşekkürler, saygılar.
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ordumuz Etti Yemin" marşı ; benim en çok sevdiğim askeri marşlardan birisidir..
her seferinde zevkle keyifle dinlerim.. çok sağol ırktaşım.. bir kez daha sayende bu güzel marşı dinledik. Askeri marşlar ; her TÜRKÇÜ'nün zevkle dinlemesi gereken müziktir.. rap , rok, pop , bilmem ne peşinde koşanlar ; yabancı kültürlerin etkisi altında demektir.. bu durum ise bir TÜRKÇÜ'ye asla yakışmaz. |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|