![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Yeniçağ gazetesi bakan'ın söylediği 'soykırımı kürtler yaptı' lafına çok kızmış.
Sözde milliyetçi, özde kürdofil ve ümmetçi bir gazete olan Yeniçağ, AKP'li milli savunma bakanı'nın söylediği 'ermenilere kürt aşiretler saldırdı' sözüne çok sinirlenmiş ve bu sözü manşete çıkararak bakana tepki veriyor.
AKP'yi ve AKP'li bakanları günahımız kadar sevmeyiz ama adamın söylediği bu söz tarihi bir gerçek. Yeniçağ gazetesi ise bu söz nedeniyle kürtler rencide olacak diye üzülüyor. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bu gazeteyi para verip de okuyan kişi, Türklüğe ihanet ediyor demektir. Ümmetin soysuz çapulcularının seslerinden biri olan, arap-kürt melezi devşirmelerin bu yayın organını okumayın, okutturmayın..
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Doguda ermenilerin soykirimina maruz kalan Türkler,ayni sekilde kürtlerinde alcakca tacizlerine mazur kalmislardir.
Dogulu olan Türk arkadasimin babasi anlatmisti bundan 40 sene önce silme Türk olan köylerinde simdi bir tane bile Türk ailesi kalmamis,civar köylerdeki kürtler kalabalik olmalarininda verdigi avantajla Türk köylerine zorla yerlesmisler ve köydeki Türk ailelerini peyderpeyi göce zorlamislar.Benim arkadasimin babasi 1960 larda istanbula yerlesmis. Son seneleri gündeme gelen kürt istilasi,cok önceleri bilincli bir sekilde kürtler tarafindan yürürlüge konmustur.. Büyük sehirlerimizde 50 sene önce Elazigdan,Karstan,Diyarbakirdan,Vandan göc eden cok sayida Türk soylu aileler vardir. Simdi sirf kürtler alinmasin gücenmesin diye onlari koruyup kollamak adina sucu tümden Türklere yükleyen bu yenicag gazetesi alcaklik yapmiyormu? Evet capulcu eskiya kürtler dogudaki ermenileri soyup katletmislerdir,ayni sekilde Türklerede aynisini yapmislardir.Yani sonuc sudur,olaylar esnasinda hem ermeni ceteleri hemde kürt ceteleri birlik olup Türklere soykirim yapmislardir daha sonra ise kürtler ermenileride katletmislerdir durum budur... |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Okulumda, sınıfımda o gazeteyi elinden düşürmeyen çok öğrenci var. Kızlar, erkekler... Çok uyardım bunları okumayın vatana ihanet ediyorsunuz diye ama dinletemedim. Birinin elinden alıp yırttım herkesin içinde yine uslanmadı yine okuyor. Bunlar da üniversite öğrencileri, yarınların emanetçisi.
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Yeniçag Türk-kürt melezlerinin gazetesidir. Yeniçağın köşe yazarlarının bir bölümü rus mandacısıdır.
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
1915 yılında Osmanlı Devleti Kafkasya Cephesi, Filistin/Sina Cephesi, Irak Cephesi ve Çanakkale Cephesi olmak üzere dört ayrı cephede savaşmakta idi. Eli silah tutan her Türk evlâdı askere gidiyordu, kürtler ise topluca askerden kaçıyordu. Zaten kürtlerin büyük bir kısmının nüfus kaydı olmadığı için varlıklarını tesbit edip askere almak hayli zor bir işti. ("Yüzbaşı Selahattin'in Romanı" adlı kitapta çıplak ayaklı kürtlerin yaban keçisi gibi dağlara tırmanarak kaçtıkları, peşlerinden koşan inzibatların yakaladıkları kürtleri zorla askere aldıkları, fakat askere alınan kürtlerin ilk fırsatta cepheden firar ettikleri anlatılır.) Bu asker kaçağı kürtlerin çeteler kurup ermenilere saldırdıkları ve mallarını mülklerini yağmalayıp öldürdükleri bilinmeyen birşey değildir. Hülâsa, bakanın sözleri yüzde yüz doğrudur. Ama zaman içerisinde olaylar aslından saptırılmış ve kürtlerin yaptıkları katliamlar bizim üstümüze yıkılmış... |
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
yeniçağ gazetesi , vakit gazetesi , bilmem ne gazetesi..
ırktaşlarım bu gazeteleri nasıl okuyor ? anlamıyorum.. okumak , öğrenmek güzel bir şey.. ama bunlarda okunmazki... gerçi TÜRKÇÜ bir gazete yok , fakat piyasada iyi kötü okunabilen , bilinen yüksek tirajlı bir çok gazete var... bu gazetelerin hepsi bitti ; sıra şimdi vakit gazetesine , yeniçağ gazetesine , bilmem ne gazetesine mi geldi ? gazeteden önce kitap okuyun.. ATSIZ Atamın kitaplarını , BAŞBUĞ'un "Nutuk" kitabını , Ziya Gökalp'in " Türkçülüğün Esasları" nı okuyun... yok " ben bunların hepsini okudum...illa ben gazete okuyacam , canım gazete okumak istiyor " diyorsanız ; " fanatik " okuyun , "fotomaç " okuyun.. en azından moraliniz bozulmaz , uykunuz kaçmaz , tansiyonunuz çıkmaz , spor ile ilgili bilgileriniz de artmış olur. |
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Yeniçağın sahibi olan Ahmet adlı şahıs (soyadı galiba Çelik olacaktı emin değilim)evet bu kişi özbe öz Kürttür.
|
|
|
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|