![]() |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Geçmişte vizyondan geçmiş ve bir çok kişinin sinirini bozmuş "dönüş yok" isimli bir film vardı, bende ona benzer izler bıraktığından ve haksızlığa karşı hepimiz gibi tahammülsüz olduğumdan belki de bu filmin yönetmenini ve filmini gereksiz ve ağır eleştirmiş olabilirim. fakat dediğiniz hususta oyuncuların ustalığına diyecek bir lafım yok, geçmişleri belli olan kişiler zaten aslına bakarsak bu kadar tiksindirici bir duyguya kapıldıysa birileri (ben dahil) demek ki rollerin hakkı verilmiş demektir. yinede tükürüp yalamak gibi olmasın zevk ve renkler tartışılmaz tabi ki tarzım olan bir film değil.
Türkçülük, büyük Türkelinde, Türk uruğunun kayıtsız şartsız hakimiyeti ve bağımsızlığı ile Türklüğün her yönden bütün milletlerden ileri ve üstün olması ülküsüdür. Hej Turan Hej Bajtarsak Hej Turaniakat |
|
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Yani ben sonunda o kırolar öldü diye anladım. Hatta kısa boylu olan da kendini asmıştı.
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Filmdeki kötü tipler zaten rolünün hakkını çok iyi vermişti, mağdur gençler ise TGG dışında hiç iyi bir oyunculuk sergileyemediler.
Filmin bir sahnesinde Nejat İşler TGG'ye "şimdi biz bir bara girsek bize taşralı hanzo muamelesi yaparsınız." demeye getiriyor. Aslında filmde TGG ile Nejat İşler'in sahip olduğu değer yargılarındaki çatışmaya daha fazla yer verilmeliydi. Benim demek istediğim şuydu. Nejat İşler aslında hanzo kılıklı bir adam değil. Bu rol bence Yılmaz Erdoğan'a, hortumcu rolü de Mahsun'a verilseydi, filmdeki mesaj tam yerini bulurdu. |
|
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Roller çok da önemli değil, önemli olan filmde anlatılmaya çalışılan şey. Ve bu da şu ki; böyle asalak, sapık, psikopat ve içlerindeki başarısızlık duygusunu savunmasız insanlara işkence yaparak bastırmaya çalışan toplum düşmanlarının, normal bir insan gibi diğer insanlarla bir arada yaşamalarının yanlışlığıydı. Filmde bu çok iyi bir şekilde anlatılmış.
Tabi herkesin beğeni tarzı farklıdır. Ama bence bu film, kaliteli olmuştu. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| barda |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|