Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 12.10.2008, 23:18   #1 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 41
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Yeter ! demenin vakti gelmedi mi ?

Artık haber izleyemez, gazete okuyamaz oldum. Yüreğim her yeni haberde bir kez daha yara alıyor. Her son dakika haberinde bir bıçak daha saplanıyor ciğerimin en acıyan yerine… Gözyaşlarım artık akamıyor bile, kurudu göz pınarlarım.

İsyan sınırımdayım belki de… Bütün bu olanlara bütün bu yaşananlara…

Oysa dile kolay ama yaşayana zor bir 12 yıl geçirmiştik... Bir haber bülteninde görmüştük şehidimizin adını, o an televizyon başında donakalmıştık ailecek bir Cuma akşamında, önce konduramamıştık, isim benzerliği demiştik, sonra acı bir telefon trafiği. Ve beklenen haber gelmişti Şehidimizin ailesine…

Ah benim yüreği bin parçaya bölünmüş acılı yengem… Nasıl da dimdik duruyordu Şehidinin naşının önünde… Gözlerinden usul usul damlayan göz yaşlarına inat hiç indirmemişti başını yere, son kez Şehidinin bayrağa sarılı tabutuna dokunurken… “Uğurlar olsun yiğidim… Anneni bu kadar onurlandırdığın için teşekkür ederim…” demişti… Kendisine taziyelerini sunan herkese “VATAN SAĞOLSUN, BİR OĞLUM VAR O DA BU VATANA KURBAN OLSUN” demişti…

Günlerdir aldığımız her şehit haberinde bu sahneler gözümün önünde canlanıp duruyor, her seferinde aynı acı yüreğime saplanıyor. Çünkü bu ateşin yaktığı ocaklarından biriyiz. O yüzden daha da iyi anlayabiliyoruz bu acıyı…

Gencecik evlatlarını kara toprağa verip, mezar taşıyla kucaklaşanlardan biriyiz. Benim kuzenim Diyarbakır’da şehit olalı 12 koca yıl geçti. O zaman ki Devlet büyükleri de “TERÖRÜ KINIYORUZ, ŞEHİTLERİMİZİN KANI YERDE KALMAYACAK, TERÖRE GEREKEN CEVAP VERİLECEK” diyorlardı.

Aradan 12 koca yıl geçti, yine şehit haberleri… Yine büyüklerimiz aynı şeyi söylüyor; “TERÖRÜ KINIYORUZ, ŞEHİTLERİMİZİN KANI YERDE KALMAYACAK, TERÖRE GEREKEN CEVAP VERİLECEK”…

Peki ne zaman verilecek bu cevap???

Bir değil, içinde bizlerinde olduğu bin evladımız daha bu vatan uğruna şehit olsun. Bizim için yaşamak nedir ki, VATAN toprağı güvende olmadıktan sonra… Hain köpekler nefes aldıkça bu kutsal topraklar üzerinde…

Ama artık; YETER! demenin zamanı gelmemiş midir? Artık bıçak kemiğe dayandı deyimi bizler için az kalmaktadır. Bıçak kemiğe dayanmakla kalmamış, iliğe kadar ulaşmıştır.

Bizler Türkiye’de yaşayan Türkler olarak, ne ampul hükümetinin Cumhurbaşkanına ne de onun Başbakanına ve yalakalarına güvenimiz yoktur. Güvendiğimiz, inandığımız tek kurum Türk Silahlı Kuvvetleridir.

Yüce Türk Milleti ve Şerefli Ordusu, artık bu çapulculara, eli kanlı teröristlere ne zaman gerekli cezayı verecektir?

Türk’ün kini bir volkan olmuş, patlamayı bekler… Bu vatanın evlatları her daim göreve hazırdır. Yeter ki çağrılsın...

Otağınıza henüz yeni üye oldum ama içimden geçenleri sizlerle paylaşmak istedim. Bir kusurum varsa şimdiden affola...
Aslan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
! , ? , demenin , demenİn , gelmedi , gelmedİ , mi , mİ? , vakti , vaktİ , yeter , yeter!

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler