![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
YİNE AYNI HABERLER
KRO VAHŞETİ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Baba 16 yaşındaki kızına tecavüz etti KARS ( İHA ) - Kars'ın Kağızman ilçesine bağlı Tunçkaya köyünde 42 yaşındaki N.Ö. isimli baba, 16 yaşındaki kızı Ç.Ö.'ye tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklandı. N.Ö., tecavüz iddiasıyla tutuklanarak Ağrı Kapalı Cezaevine gönderildi. Edinilen bilgilere göre, Kağızman'ın Tunçkaya köyünde Ç.Ö., annesi G.Ö.'ye, babasının kendisine cinsel saldırıda bulunarak tecavüz ettiğini söyledi. Kağızman Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunan anne G.Ö.'nün, "kızım babası tarafından defalarca cinsel saldırıya uğradığını bana söyledi" şeklindeki ifadesi doğrultusunda baba N.Ö. gözaltına alındı. N.Ö:, ifadesinin ardından öz kızına tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklanarak Ağrı Kapalı Cezaevine gönderildi. Cinsel saldırıya uğradığını ileri süren Ç.Ö. ise, koruma altına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Tanrı bu lanetleri neden yaratı ki?Yine bir kürt klasiği...
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Biraz önce başka bir sayfada da bu etnik döküntülerin 94 yaşındaki bir kadına tecavüz girişimlerine yorum yaptım, an geçmiyor ki bu asaletten yoksun kırıntılar yeni bir şerefsizlik yapmasın.
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Biz Türkçüler böyle haberleri örnek göstererek birçok kez yorumlarımızı yayımladık ve Türkiyeye anlatmaya çalıştık.Türkiyede ne kadar kirli iş dönüyorsa,ne kadar kaçkaç,hırsızlık,tecavüz yani adli suçlar işleniyorsa bunların altından kıroların çıktığını avazımız çıktığı kadar bağırdık,anlatmaya çalıştık.Adli ve kolluk kuvvetlerinin yaptığı soruşturma ve kovuşturmalar bizi çoğu kez haklı çıkarmıştır.Bir bölgede,şehirde,nahiyede suç işleniyorsa bunun altından büyük ihtimalle kırolar çıkacaktır,çıkmıştır.Üç maymunu oynayan devlet yöneticileri ve görevlileri artık uyanın bu toprakların gerçek sahipleri Türk Milletini ve evlatlarını daha fazla zulüm görmesine izin vermeyin.
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|