Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 18.04.2008, 18:15   #1 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 100
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Yobaz Doktor, Alkollü Hastayı Muayne Etmedi!

Alıntı:
Ankara Etlik’teki Özel Lokman Hekim Hastanesi’nde sağlık skandalı yaşandı.

Türkan Özsu (24), gece yarısı kaldırıldığı hastanedeki doktor tarafından alkollü olduğu için muayene edilmedi. Özsu, olayı şöyle anlattı: “4 Nisan günü kuzenlerimle bir barda eğlendikten sonra evime gittim. İki bardak votka içmiştim. Uyuduktan kısa bir süre sonra rahatsızlandım. Sabah 05.00 sularında sancım artınca kuzenlerim Etlik Özel Lokman Hekim Hastanesi’ne götürdü. Türbanlı hemşireler hiç müdahale etmedi. Ardından gelen nöbetçi doktor ilk olarak ’Alkollü müsün?’ diye sordu. ’Evet’ yanıtını alınca da ’Prensiplerime aykırı. Alkollü hastaları muayene etmem’ diyerek odadan ayrıldı. Kuzenlerim hemen 100. Yıl Hastanesi’ne götürdü. Burada yapılan müdahalede ağır bir enfeksiyon geçirdiğim belirlendi.”
'Alkollüsün bakmam' diyen doktor olayı Meclis'te - Hürriyet

Bu yobaz doktorlar, yakında başı açık kadınları da muayne etmez!
DELİ KURT Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 18.04.2008, 21:39   #2 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Aybala adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 492
Aşağılık sıkmabaş ümmetçi yobazlar. Bunlar doktor olurken ettikleri yemini hiçe sayıp tedavi olmak için gelmiş bir Türk soylu kadına sırf başı açık ve alkol aldığı için ilgilenmiyorlar. Ne demişler eşeğe altın semer vursan, eşek yine eşektir. Tıp eğitimi bile almış olsa, mantıklı ve bilimsel düşünme sistemini kavrayamamış, benimseyememiş bu akıl yoksunu, arabçı ve ümmetçi sıkmabaş okusa ne yazar? Sonuçta görüyoruz ki arab dinini körü körüne benimseyen gerici zihniyet hastanelerde bu boyutlara kadar vardı ve kamusal alana girmiş olan arab bezi türban her geçen gün yaşantımızı daha da fazla tehdit etmeye çoktan başladı. Laikliği hiçe sayan, doktor olmayı hak etmeyen bu sıkmabaş şerefsizleri arab çöllerine postalamaktan başka çaremiz yok.

M. Kemal Atatürk.
Aybala Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 21.04.2008, 03:25   #3 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 12
Alıntı:
Türbanlı hemşireler hiç müdahale etmedi.
Demek din anlayışları o kadarmış. Arap bezini geçirip, Türk milletine hakaret etmek.

Alıntı:
"Prensiplerime aykırı. Alkollü hastaları muayene etmem" diyerek odadan ayrıldı.
Parası olmadığı için kesik parmağı dikilmemiş diye de bir olay vardı uzun zaman evvel (Leman dergisi o konu üzerine bir çizim yapmıştı).

Kendini büyük gören bir zavallı daha. Yıllar boyu üniversite eğitimi gördüde öğrendiği hepsi bukadar mı?

Kendisini o kadar beğenmiş ise, gelsin tıp dünyasına meydan okusun bakalım.
İdam Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 21.04.2008, 12:13   #4 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

BOZ-OK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 94
Alıntı:
DELİ [B adlı üyeden Alıntı
KURT;74740]'Alkollüsün bakmam' diyen doktor olayı Meclis'te - Hürriyet

Bu yobaz doktorlar, yakında başı açık kadınları da muayne etmez!
Ben o haberi ve o bayanın konuşmasını seyrettim. Bayanın "alkollüyüm" demesinin sebebini de kendisi, doktor herhangi bir müdahalede bulunmadan/ilaç vermeden önce daha başka sorunlara sebep vermemesi veya durumun daha da kötüleşmemesi için doktoru aydınlatmak maksadıyla verdiği şeklinde açıkladı.

Bu soysuzlar hipokrat yemini edip yeminlerine sadık kalmazlar. TSK yaraladığı PKK 'lıları bile muayene edip, hayata döndürüyor, savaşta düşman askeri dahi olsa tedavi ediyor fakat aynı yemine bağlı bu ümmetçi, yobaz, beyinsiz dinciler yeminine sadık kalmıyorlar. Onlar sadece kulluk, köpeklik yaptıkları salya sümük fettoşa veya araplara yaltaklık ve yalaklık yaparlar. Yoksa insan hayatı, hak hukuk diye bir kavram yoktur onlar için.

Aynı arapların ve İslamiyetin ilk zamanlarında kendi emevi, arap toplumuna "başarıya ulaşmak için (İslamiyeti hükümdar kılmak için) kafirlere yerine getiremeyeceğiniz sözler verebilirsiniz, bundan dolayı günaha girmezsiniz" dedikleri gibi günümüzde de aynı hasta beyinli yaratıklar konumlarını güçlendirmek ve şeriatı geri getirip, ülkemizi karanlığa çekmek maksadı ile her türlü yalanı söyleyebilmekte, her türlü yemini edebilmekte, bukalemun misali her renge bürünebilmektedirler. Açıkça görüleceği gibi bunların din ile de hiç bir ilişkileri yoktur, din onlar için sadece bir araçtır.

Yazımı Mahmut Esat Bozkurt atamızın yazısı ile sonlandırıyorum:

"...Denilebilir ki: Bu Kanunun günümüzün ihtiyaçlarına uyan ancak 300 maddesidir. Geriye kalanı ülkemizin ihtiyaçlarını ifade edemeyecek kadar ilkel bir takım kurallardan oluştuğundan uygulanamamaktadır. Mecelle'nin kuralı ve ana çizgileri dindir. Halbuki insanlık yaşamı, her gün hatta her an esaslı değişikliklerle karşı karşıyadır. Bunun değişikliklerini, yürüyüşünü hiçbir zaman bir nota çevresinde saptamak ve doldurmak mümkün değildir. Kanunları dine dayalı olan devletler kısa bir zaman sonra ülkenin ve ulusun ihtiyaç ve isteklerini karşılayamazlar. Çünkü dinler değişmez hükümler belirtirler. Yaşam yürür; ihtiyaçlar hızla değişir, din kanunları, kesinlikle ilerleyen yaşamın önünde biçimden ve ölü sözcüklerden fazla bir değer, bir anlam ifade edemezler. Değişmemek dinler için bir zorunluluktur. Bu bakımdan dinlerin sadece bir vicdan işi olarak kalması günümüz uygarlığının esaslarından ve eski uygarlıkla yeni uygarlığın en önemli ayırt edici özelliklerinden birisidir. Esaslarını dinlerden alan kanunlar uygulanmakta oldukları toplumları indikleri ilkel dönemlere bağlarlar ve ilerlemeye engel belli başlı etken ve nedenler arasında bulunurlar. Türk ulusunun kaderini yüzyılımız içinde bile ortaçağ hükümleri ve kanunlarına bağlamakta, dinin değişmez hükümlerinden esinlenilen ve tanrısallıkla sürekli ilişki içinde bulunan kanunlarımızın en güçlü etken olduklarından şüphe edilmemelidir."

Sağlıcakla kalınız..
BOZ-OK Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 21.04.2008, 18:08   #5 (İleti Bağlantısı)
Atsızcı Bozkurt

Asena01 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 546
Erkek sağlık çalışanına,karılarının enjeksiyonunu yaptırmayan ama bayan sağlık çalışanına enjeksiyon yaptıran zihniyetin ne olduğu bellidir.Yedi yaşındaki kızın başını ne maksatla örttüğü belli olanlara,güvenmemek en mantıklıdır.Bu hekimi ise yılın hekimi seçecekleri şimdiden kesindir!
Alt 21.04.2008, 21:51   #6 (İleti Bağlantısı)
Atsızcı Bozkurt

KOCATÜRK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,261
TÜRKÇÜ'NÜN Sağlık politikası ile ilgili bir yazı yazmıştım.

Irktaşlarımın bu yazıyı okumalarını öneririm.

http://www.atsizcilar.com/forum/turkcunun-saglik-politikasi-t9045.html

yukarda verilen örnekte olduğu gibi ; ümmetçi yobaz doktor müsveddeleri günümüzde tüm hastaneleri işgal etmiş durumdadır.

aziz Vatan topraklarının her kalesi ; bu ümmetçi yobazlar tarafından bifiil işgal edilmeye de devam ediliyor.

bir TÜRKÇÜ hastalandığında gitmesi gereken yegane adres ; yine bir TÜRKÇÜ DOKTOR'dur.

yanlış doktor insanı candan eder.
yanlış mühendis insanı maldan eder.
yanlış yargıç insanı özgürlüğünden eder.

BAŞBUĞ Mareşal Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün bir sözü ile yazımı noktalıyorum.

" BENİ TÜRK HEKİMLERİNE EMANET EDİNİZ "
KOCATÜRK Çevrimiçi   Alıntı ile yanıtla
Alt 22.04.2008, 07:26   #7 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

BAGHATÜRK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 790
Nihal Atsiz Atamizin bu sozleri aklima geldi bir an:

Ben, Süleymaniye Kütüphanesindeki 16 yıllık görevim sırasında "milimetre"nin ne olduğunu bilmeyen "müftüler", "Venezuela"nın bir devlet olduğunu ilk defa duyan "Şeyh"ler, Havvâ anamız, Âdem babamızın sol kaburgasından çıktı diye insanların sol taraflarındaki kaburga kemiklerinin 11 tane olduğunu iddia eden "İlâhiyat Fakültesi mezunları" gördüm.

Boyle yobazlari sen doktor yaparsan olacagida bu olur.Akildan,fikirden yoksun ummetci beyinsizi,senin gibileri doktor yapan ve halen doktorlugunu iptal etmeyen sistemin icine tukureyim.
4. Toplumcuyuz
5. Milli gelenekçiyiz
6. Şuurlu demokrasiye taraftarız
7. Ahlakçıyız
8. Bilimciyiz
9. Teknikçiyiz
BAGHATÜRK Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 22.04.2008, 14:12   #8 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Selin adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 132
Hipokrat yeminini bunun için mi etmiş?
Gerçi burda bile bir muamma var.
Ecnebi bir hekim olan Hipokrat ile islami bir anlamı olan "yemin" kelimesinin yan yana olması ve bu ümmetçilerin o yemini etmesi büyük bir çelişki.
Buna riayet etmelerini beklemiyorum.
Alt 22.04.2008, 14:43   #9 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Buğra Şad adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 2,073
Hâl böyleyken, hâlâ çıkıp birileri, üniversitelerde irticanın önünü açmak için var gücüyle uğraşıyorlar. Eğer yapılmak istenen olursa, korkarım doktorluktan başka pek çok mesleğe de sıçrayacağı bellidir.

Umarım şu kabus, memlekete bir zarar gelmeden sona erer.
Buğra Şad Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 22.04.2008, 20:40   #10 (İleti Bağlantısı)
Atsızcı Bozkurt

KOCATÜRK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,261
Yeni gelen ve ATSIZ atamızı tam olarak bilmeyen genç ırktaşlarıma hatırlatmak isterim :

ATSIZ ATAMIZ ; Askeri tıbbiyede 3. sınıf tıp öğrencisi iken , arap bir subaya selam vermediği ve vermemekte de direndiği için ; tıp mesleğini bırakmak zorunda kalmıştır.
KOCATÜRK Çevrimiçi   Alıntı ile yanıtla
Alt 23.04.2008, 00:21   #11 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Atlı adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 112
Alıntı:
Turak adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Nihal Atsiz Atamizin bu sozleri aklima geldi bir an:

Ben, Süleymaniye Kütüphanesindeki 16 yıllık görevim sırasında "milimetre"nin ne olduğunu bilmeyen "müftüler", "Venezuela"nın bir devlet olduğunu ilk defa duyan "Şeyh"ler, Havvâ anamız, Âdem babamızın sol kaburgasından çıktı diye insanların sol taraflarındaki kaburga kemiklerinin 11 tane olduğunu iddia eden "İlâhiyat Fakültesi mezunları" gördüm.

Boyle yobazlari sen doktor yaparsan olacagida bu olur.Akildan,fikirden yoksun ummetci beyinsizi,senin gibileri doktor yapan ve halen doktorlugunu iptal etmeyen sistemin icine tukureyim.
Keşke Atsız Ata yaşasaydı.Yaşasaydı ki kılıcı olan kalemiyle yobazları hala çizseydi.
Atlı Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 23.04.2008, 03:22   #12 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

OgurTürkü adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 27
Bunları özel olarak mı seçiyorlar acaba...
Madem ki; araptan çok araplaştın, o zaman git arabistan da doktorluk yap.
Umarım, bunlar; böyle görevlere getirilmeye ve milletin zihnini bulandırmaya devam etmekten, bir an önce uzaklaştırılırlar...

Herhalde hastası, müslüman bir kürt terörist olsaydı; tedavi etmekle kalmayıp, cebine de 5,10 Milyon kurşun parası sıkıştırırdı...

"Egemenlik verilmez, alınır."
M. Kemal ATATÜRK
OgurTürkü Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 23.04.2008, 11:18   #13 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Atlı adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 112
Alıntı:
OgurTürkü adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Herhalde hastası, müslüman bir kürt terörist olsaydı; tedavi etmekle kalmayıp, cebine de 5,10 Milyon kurşun parası sıkıştırırdı...
En iyi yorumu yapmışın soydaşım.Kutlarım.TTK.

Y.N.: Sadece ileti eklemiş olmak için ileti ekleme, kendine ait özgün bir fikrin yoksa bu konuda yazmak zorunda değilsin.
Atlı Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 04.08.2008, 22:20   #14 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

_kağan_ adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 65
Bu güruh bu ülkenin geleceğine kasteden en büyük mikroplardan biri.Napıcak bu ülkenin gerçek sahipleri biz Türkler nereye gidiyoruz ben sayın yöneticilerin yorumlarını okuyorum düşüncelerimle örtüştükçe bu ülke hakkında hiç iyi düşünemez oluyorum.Lanet olsun böyle insanlara.Ben BAŞBUĞ ATATÜRK'ün 10.yıl nutkunu dinledikçe ve her geçen gün Türkiyede görülen olayları izledikçe BAĞBUĞ ATATÜRK'ün sözleriyle ülkeyi kıyasladıkça kahroluyorum kafamı duvarlara vurasım geliyor.Tanrı belalarını vermiyor bunların ne zaman vericek ümmetçilerin dediği bir şey olan 'Allah Türk Milletinin sıkıştığı anında ATATÜRK'ü gönderdi' sözleri saçmadır.TÜRK Milleti bir çok BAŞBUĞ çıkartmış METE-HAN BAŞBUĞ'da TÜRK Milletinin dar zamanlarında tarih sahnesine çıkmış o zaman Tanrı yok mu imiş.Hiç bir zaman dünya üzerinde işler Tanrıya havale edilerek yapılmamış o zaman Türkiye'nin sahipleri TÜRK'LER ne zaman artık gemileri yakar bu ülke o zaman tüm pisliklerden arınır.Genel durumu baktığımız da Türkiye'de yaşayan TÜRK ırkının fertlerinin şu anda gemileri yakacak maçanın olmadığı kanaatindeyim.
Alt 05.08.2008, 02:22   #15 (İleti Bağlantısı)
Türk Irkı Sağolsun...!

Kaşkır adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 242
Bunların yemine bağlılıklarını ve ne kadar ayrımcı oldukları anlaşılıyor sözde dinlerinde ayrım yoktur ama bunlarda var bu yobazlardan uzak durmak gerek,
bunlar müslüman değil diye öldürürler bile adamı...

Kaşkır Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
alkollü , doktor , etmedi! , hastayı , muayne , yobaz

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler