![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
YOBAZLARIN DİŞ MACUNU
YOBAZLARIN DİŞ MACUNU
Bardakta mısırdan sonra Malezya'dan bu kez de helal diş macunu ithal ettik. Fatih Koç adlı girişimci içinde anason bulunmayan helal sertifikalı diş macunu getirterek Mu'min adıyla piyasaya sürdü. 175 gramlık tüpüyle Türkiye'deki diş macunları arasında en büyüğü olan yeşil kutulu Mu'min'in fiyatı ise 5 YTL. Türkiye Distribütörü Koç, “Anasonun bazı çeşitlerinin belli bir oranı geçtiği zaman alkole dönüştüğü biliniyor. Bu çerçevede piyasadaki diş macunlarının alkol içerip içermediğinden emin değiliz. Şayet böyleyse haram olacağını söyleyenler var. Biz de Malezya ile irtibat kurduk. Helal damgalı bu ürünü Türkiye'ye getirdik." diye işkembesinden fışkırtmış.. ![]() işkembeden futursuzca atmanın bir örneğidir bu. Bakalım daha ne hezeyanlar duyacağız? Üç buçuk kilo dürrüm eriği yedikten sonra ishal olup duvarlara fresk yapma kabiliyetinde olan obez dahi bu kadar püskürtmez. Tanrı bunları dünya kümesinin içinde etkisiz eleman olarak haybeye oksijen yaksınlar diye yaratmış galiba.. "Şüphesiz Allah'a karşı gelmekten sakınanlara bir kurtuluş, bahçeler, üzümler, kendileriyle bir yaşta, göğüsleri çıkmış genç kızlar ve dolu dolu kadehler vardır." (Nebe Suresi, 31'inci ayet) Cennette dolu dolu kadehler vadediliyor...hemde ufacık kızlarla alem yapmak suretiyle... Diş macununda anason bulunsa ne olur ? bulunmasa ne olur ? bre beyinsiz deyyuslar... Bunlar , hem cehaletin hemde beyinsizliğin somut örnekleridir. Ekonomi felç olmuş , yobazlar malezyadan "helal" diye diş macunu ithal ediyor.. TÜRKÇÜ olarak bizlerden alınan vergiler bunlara gidiyor.. Şahsen bende hakkımı helal etmiyorum. Helal edilmeyen vergilerle "helal" diş macunu ithal edilmesi helalmidir ? Diş macununun helal olup olmadığına , olmayan kafanızı yoracağınız yerde biraz başka işlere kafanızı yormaya çalışın. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Adam şark kurnazı tabi ben Malezya'dan helal diş macunu ithal ettim yobazların paralarını sövüşlemenin yeni bir yolunu buldum demeyeceğine göre, haliyle anason manason diye sallıyacak. Kurban olun siz o güzelim anasona yobaz danalar sizi. :)
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) | |
|
Turan Türkçü'sü
|
Alıntı:
yani... :)
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bu kokarcaların dişlerini fırçalamaması için tek engel anasondu ya artık onu aştılar günde 15 kere fırçalarlar. Ağızlarının, ayaklarının ve içlerindeki pisliğin kokusu dağları aşıyor, bunlar diş macunu getiriyor.
Bunları ancak asit temizler. İstek olursa onun da helalini ben bulur getiririm.
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Anason ; rakının en önemli maddesidir.
Esasen rakıda alkol mühim değildir.. Alkol nasıl olursa olsun, önemli olan anasondur.. Anason alkolün tadını bastırır. Bardaktaki alkol hacmi vol. % 38 in altına indigi an beyazlaşma gerçekleşir .Çünkü anason yağı alkolde çözünmekte, ancak suda çözünmemektedir. Dolayısıyla su katıldıgı andan itibaren rakı içinde milyonlarca ufak damlacık oluşur, bu da beyazlamayı ortaya çıkarır. Bu anasonun büyüsüdür. Alkol içinde anason tohumları renk vermez. Baygın baygın dolaşan anason üzerine su dökülünce kendine gelir, ayılır ve rakıyı renklendirir. Aynı rakıya sudan önce buz atarsanız bu uyuşmuş anason şaşırıp donuverir, kristalize olur. Üzerine su koyduğunuzda da rengi bulanık kalır. Onun için rakıya doğrudan buz atılmaz. Anason ; rakıda bulunan mübarek bir maddedir.. Anasonsuz rakı olmaz..rakısız anason olmaz.. Diş macununda anason varsa , kullanılmalıdır....Çünkü anason , dişleri beyazlatır , ağıza ferah bir koku verir...Nefesiniz pis kokmaz.. Hülasa ; sakız olsun , şeker olsun , yoğurt olsun , diş macunu olsun...içinde anason bulunan her madde sağlıklıdır .Anason kokusu akciğerleri açar , mis gibi kokar.. ARSLAN Irktaşımın dediği gibi ; " anasona kurban olun bre deyyus yobazlar.." |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Turan Türkçü'sü
|
Adı üstünde "girişimci". İşletme literatürünün vazgeçilmezi. Adam sadece işine yapıyor belkide. Fakat yaptığı çalışmanın bu konuyla alakalı çalkantılı olduğu günümüzde nasıl bir yol izler ne tür bir propagandalara dönüşür orası tartışılır. Ümmetçi kesim tarafından hoşnutlukla karşılanıldığı bir gerçektir.
Peki bu yanan ateşi daha da körüklemek demek değil midir ? Gün geçtikçe bu tarz konular çoğalacak ve daha ileriye gidecektir.
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Beyazlama sebebini de öğrendim ya ilk fırsatta masada bu konuda hava atacağım Şeriatçi hıyarlar öbür tarafta çıtır huri alacaz diye ne zevklerden mahrum kalıyorlar. Öbür tarafta hava alacaksınız bari burda uyanın langa hıyarları.
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Adama sormuşlar; dünyadayken içermiydin diye ?
Haşa hiç ağzıma koymadım demiş. Emir vermişler bu arkadaşa kanat getirin diye, bizim ki sevinmiş yaşasın bende mi melek oluyorum diye sormuş ? Hayır senden olsa olsa kaz olur, kaz kanadı geliyor diye cevaplamışlar.
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Benim anlamadigim,bunlar herzaman temizlik imandan gelir derler. Ama alkolsuz temizlik olurmu?
Disciye giden bilir,eger disci kullandigi seyleri alkol ile temizlemezse,onun bunun pis bakterisi benim agzima girecek. Bir ornek daha.Bize gelen bazi misafirler kolonya almaz,cunku icindeki alkol yuzunden abdestleri bozulurmus.Ama kolonya elindeki pis bakterileri oldurur. |
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Millet sömürmek için daha neler yapacaklar kim bilir... zem zem koladan sonra mümin diş macunu!!
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Turan Türkçü'sü
|
Aslında siyasal bir amaçları olduğunu sanmıyorum. Yalnızca paranın nereden (yolacaklarını) geleceğini çok iyi biliyorlar :)
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Türk Irkçısı
|
Kendimi gülmekten alamıyorum ,bu nasıl bir zihniyet yahu ?
Bu masallara insanlar nasıl inanıyor çözebilmiş değilim ...
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bu kadarı da pes dogrusu. Bu yobazlarin akli neredeydi önceden? Adama sormazlar mi bu zamana kadar kullandigin dis macununun günah oldugunu bilmiyormuydun da simdiye kadar kullaniyordun?
Fatih Koc denilen uyanik, bu yobazlarin sirtindan kisa yoldan para kazanma sevdasina girip zengin olacagina benziyor. Olurda bu kadar insan sigir olmaz ki......
Kür Şad için ulu bir anıt düşünüyorum. Gösterişsiz, sade fakat metin, kayadan bir anıt... O anıtın önünde Kür Şad'a ve arkadaşlarına saygı olarak börk ve çizme giymiş, kılıç ve sadak takmış Türk gençlerinin, birbirine perçinlenmiş sarp bir yığın gibi dik adımlarla geçit resmi yaptığını düşünüyor ve 1300 yıllık gençler olan Kür Şadla arkadaşlarının da, yaralarından hâlâ dinmeyen kanlar sızdığı halde, kendilerine çevrilen başlara gülümseyerek selâm aldıklarını görür gibi oluyorum... ATSIZ |
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) | |
|
Kinimiz Dinimizdir
|
Alıntı:
İşte ayetin özü: 32- Bahçeler var, bağlar var. 33- Memeleri tomurcuklanmış yaşıt kızlar var. (Buradan birbirleriyle yaşıt oldukları anlamı çıkar.) 34- Dopdolu kadehler var. Herşeyi geçtim, cennete giden insan ile bir yaşta olacaksa bu huriler, tomurcuk göğüslü oldukları iddiasıyla çelişir. İşin özü, Tanrı'dan geldiği söylenen bu kitap, kamasutra'dan farksız, baştan aşağı arap kültürünü yansıtan, kadını eşya olarak gören arap zihninin dışa vurumudur.
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Aptal olduğu için atılmıştır
|
Bu yobaza tek cevap var
"Kafa bulmak için diş fırçalıyorduk." |
|