Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 18.07.2008, 20:55   #1 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

KOCATÜRK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,184
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
YOBAZLARIN DİŞ MACUNU

YOBAZLARIN DİŞ MACUNU

Bardakta mısırdan sonra Malezya'dan bu kez de helal diş macunu ithal ettik. Fatih Koç adlı girişimci içinde anason bulunmayan helal sertifikalı diş macunu getirterek Mu'min adıyla piyasaya sürdü.

175 gramlık tüpüyle Türkiye'deki diş macunları arasında en büyüğü olan yeşil kutulu Mu'min'in fiyatı ise 5 YTL.
Türkiye Distribütörü Koç,
“Anasonun bazı çeşitlerinin belli bir oranı geçtiği zaman alkole dönüştüğü biliniyor.
Bu çerçevede piyasadaki diş macunlarının alkol içerip içermediğinden emin değiliz. Şayet böyleyse haram olacağını söyleyenler var. Biz de Malezya ile irtibat kurduk. Helal damgalı bu ürünü Türkiye'ye getirdik." diye işkembesinden fışkırtmış..

işkembeden futursuzca atmanın bir örneğidir bu.

Bakalım daha ne hezeyanlar duyacağız?

Üç buçuk kilo dürrüm eriği yedikten sonra ishal olup duvarlara fresk yapma kabiliyetinde olan obez dahi bu kadar püskürtmez.

Tanrı bunları dünya kümesinin içinde etkisiz eleman olarak haybeye oksijen yaksınlar diye yaratmış galiba..

"Şüphesiz Allah'a karşı gelmekten sakınanlara bir kurtuluş, bahçeler, üzümler, kendileriyle bir yaşta, göğüsleri çıkmış genç kızlar ve dolu dolu kadehler vardır." (Nebe Suresi, 31'inci ayet)

Cennette dolu dolu kadehler vadediliyor...hemde ufacık kızlarla alem yapmak suretiyle...

Diş macununda anason bulunsa ne olur ? bulunmasa ne olur ? bre beyinsiz deyyuslar...

Bunlar , hem cehaletin hemde beyinsizliğin somut örnekleridir.
Ekonomi felç olmuş , yobazlar malezyadan "helal" diye diş macunu ithal ediyor..

TÜRKÇÜ olarak bizlerden alınan vergiler bunlara gidiyor..

Şahsen bende hakkımı helal etmiyorum.
Helal edilmeyen vergilerle "helal" diş macunu ithal edilmesi helalmidir ?

Diş macununun helal olup olmadığına , olmayan kafanızı yoracağınız yerde biraz başka işlere kafanızı yormaya çalışın.
KOCATÜRK Çevrimiçi   Alıntı ile yanıtla
Alt 18.07.2008, 21:18   #2 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

A R S L A N adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 827
Adam şark kurnazı tabi ben Malezya'dan helal diş macunu ithal ettim yobazların paralarını sövüşlemenin yeni bir yolunu buldum demeyeceğine göre, haliyle anason manason diye sallıyacak. Kurban olun siz o güzelim anasona yobaz danalar sizi. :)

A R S L A N Çevrimiçi   Alıntı ile yanıtla
Alt 18.07.2008, 21:23   #3 (İleti Bağlantısı)
Turan Türkçü'sü

XoRasan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 18
Alıntı:
A R S L A N adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Adam şark kurnazı tabi ben Malezya'dan helal diş macunu ithal ettim yobazların paralarını sövüşlemenin yeni bir yolunu buldum demeyeceğine göre, haliyle anason manason diye sallıyacak. Kurban olun siz o güzelim anasona yobaz danalar sizi. :)

yani... :)
Alt 18.07.2008, 21:35   #4 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

C* Ergenekon C* adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 321
Bu kokarcaların dişlerini fırçalamaması için tek engel anasondu ya artık onu aştılar günde 15 kere fırçalarlar. Ağızlarının, ayaklarının ve içlerindeki pisliğin kokusu dağları aşıyor, bunlar diş macunu getiriyor.
Bunları ancak asit temizler. İstek olursa onun da helalini ben bulur getiririm.
Alt 18.07.2008, 21:41   #5 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

KOCATÜRK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,184
Alıntı:
A R S L A N adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Kurban olun siz o güzelim anasona yobaz danalar sizi. :)
Anason ; rakının en önemli maddesidir.

Esasen rakıda alkol mühim değildir.. Alkol nasıl olursa olsun, önemli olan anasondur.. Anason alkolün tadını bastırır.

Bardaktaki alkol hacmi vol. % 38 in altına indigi an beyazlaşma gerçekleşir .Çünkü anason yağı alkolde çözünmekte, ancak suda çözünmemektedir. Dolayısıyla su katıldıgı andan itibaren rakı içinde milyonlarca ufak damlacık oluşur, bu da beyazlamayı ortaya çıkarır.

Bu anasonun büyüsüdür. Alkol içinde anason tohumları renk vermez. Baygın baygın dolaşan anason üzerine su dökülünce kendine gelir, ayılır ve rakıyı renklendirir. Aynı rakıya sudan önce buz atarsanız bu uyuşmuş anason şaşırıp donuverir, kristalize olur.
Üzerine su koyduğunuzda da rengi bulanık kalır. Onun için rakıya doğrudan buz atılmaz.
Anason ; rakıda bulunan mübarek bir maddedir..
Anasonsuz rakı olmaz..rakısız anason olmaz..

Diş macununda anason varsa , kullanılmalıdır....Çünkü anason , dişleri beyazlatır , ağıza ferah bir koku verir...Nefesiniz pis kokmaz..

Hülasa ; sakız olsun , şeker olsun , yoğurt olsun , diş macunu olsun...içinde anason bulunan her madde sağlıklıdır .Anason kokusu akciğerleri açar , mis gibi kokar..

ARSLAN Irktaşımın dediği gibi ;
" anasona kurban olun bre deyyus yobazlar.."
KOCATÜRK Çevrimiçi   Alıntı ile yanıtla
Alt 18.07.2008, 21:46   #6 (İleti Bağlantısı)
Turan Türkçü'sü

Adı üstünde "girişimci". İşletme literatürünün vazgeçilmezi. Adam sadece işine yapıyor belkide. Fakat yaptığı çalışmanın bu konuyla alakalı çalkantılı olduğu günümüzde nasıl bir yol izler ne tür bir propagandalara dönüşür orası tartışılır. Ümmetçi kesim tarafından hoşnutlukla karşılanıldığı bir gerçektir.
Peki bu yanan ateşi daha da körüklemek demek değil midir ? Gün geçtikçe bu tarz konular çoğalacak ve daha ileriye gidecektir.
Alt 18.07.2008, 22:18   #7 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

C* Ergenekon C* adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 321
Alıntı:
KOCATÜRK adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Anason ; rakının en önemli maddesidir.

Esasen rakıda alkol mühim değildir.. Alkol nasıl olursa olsun, önemli olan anasondur.. Anason alkolün tadını bastırır.

Bardaktaki alkol hacmi vol. % 38 in altına indigi an beyazlaşma gerçekleşir .Çünkü anason yağı alkolde çözünmekte, ancak suda çözünmemektedir. Dolayısıyla su katıldıgı andan itibaren rakı içinde milyonlarca ufak damlacık oluşur, bu da beyazlamayı ortaya çıkarır.

Bu anasonun büyüsüdür. Alkol içinde anason tohumları renk vermez. Baygın baygın dolaşan anason üzerine su dökülünce kendine gelir, ayılır ve rakıyı renklendirir. Aynı rakıya sudan önce buz atarsanız bu uyuşmuş anason şaşırıp donuverir, kristalize olur.
Üzerine su koyduğunuzda da rengi bulanık kalır. Onun için rakıya doğrudan buz atılmaz.
Anason ; rakıda bulunan mübarek bir maddedir..
Anasonsuz rakı olmaz..rakısız anason olmaz..

Diş macununda anason varsa , kullanılmalıdır....Çünkü anason , dişleri beyazlatır , ağıza ferah bir koku verir...Nefesiniz pis kokmaz..

Hülasa ; sakız olsun , şeker olsun , yoğurt olsun , diş macunu olsun...içinde anason bulunan her madde sağlıklıdır .Anason kokusu akciğerleri açar , mis gibi kokar..

ARSLAN Irktaşımın dediği gibi ;
" anasona kurban olun bre deyyus yobazlar.."
Rakı ve anason ancak bu kadar edebi bir biçimde anlatılabilirdi. Rakıyı zaten severdim ama artık rakıya bakışım değişmiştir.
Beyazlama sebebini de öğrendim ya ilk fırsatta masada bu konuda hava atacağım
Şeriatçi hıyarlar öbür tarafta çıtır huri alacaz diye ne zevklerden mahrum kalıyorlar. Öbür tarafta hava alacaksınız bari burda uyanın langa hıyarları.
Alt 18.07.2008, 22:32   #8 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

A R S L A N adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 827
Adama sormuşlar; dünyadayken içermiydin diye ?

Haşa hiç ağzıma koymadım demiş.

Emir vermişler bu arkadaşa kanat getirin diye, bizim ki sevinmiş yaşasın bende mi melek oluyorum diye sormuş ?

Hayır senden olsa olsa kaz olur, kaz kanadı geliyor diye cevaplamışlar.

A R S L A N Çevrimiçi   Alıntı ile yanıtla
Alt 18.07.2008, 23:01   #9 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

taner_89 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 22
Benim anlamadigim,bunlar herzaman temizlik imandan gelir derler. Ama alkolsuz temizlik olurmu?
Disciye giden bilir,eger disci kullandigi seyleri alkol ile temizlemezse,onun bunun pis bakterisi benim agzima girecek.
Bir ornek daha.Bize gelen bazi misafirler kolonya almaz,cunku icindeki alkol yuzunden abdestleri bozulurmus.Ama kolonya elindeki pis bakterileri oldurur.
taner_89 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 18.07.2008, 23:26   #10 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 17
Millet sömürmek için daha neler yapacaklar kim bilir... zem zem koladan sonra mümin diş macunu!!
TungaTurk Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 18.07.2008, 23:37   #11 (İleti Bağlantısı)
Turan Türkçü'sü

Aslında siyasal bir amaçları olduğunu sanmıyorum. Yalnızca paranın nereden (yolacaklarını) geleceğini çok iyi biliyorlar :)
Alt 18.07.2008, 23:54   #12 (İleti Bağlantısı)
Türk Irkçısı

Başoğlu adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 102
Kendimi gülmekten alamıyorum ,bu nasıl bir zihniyet yahu ?
Bu masallara insanlar nasıl inanıyor çözebilmiş değilim ...
Alt 19.07.2008, 01:59   #13 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Sururi Ermete adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 150
Bu kadarı da pes dogrusu. Bu yobazlarin akli neredeydi önceden? Adama sormazlar mi bu zamana kadar kullandigin dis macununun günah oldugunu bilmiyormuydun da simdiye kadar kullaniyordun?

Fatih Koc denilen uyanik, bu yobazlarin sirtindan kisa yoldan para kazanma sevdasina girip zengin olacagina benziyor.

Olurda bu kadar insan sigir olmaz ki......
Kür Şad için ulu bir anıt düşünüyorum. Gösterişsiz, sade fakat metin, kayadan bir anıt... O anıtın önünde Kür Şad'a ve arkadaşlarına saygı olarak börk ve çizme giymiş, kılıç ve sadak takmış Türk gençlerinin, birbirine perçinlenmiş sarp bir yığın gibi dik adımlarla geçit resmi yaptığını düşünüyor ve 1300 yıllık gençler olan Kür Şadla arkadaşlarının da, yaralarından hâlâ dinmeyen kanlar sızdığı halde, kendilerine çevrilen başlara gülümseyerek selâm aldıklarını görür gibi oluyorum... ATSIZ
Sururi Ermete Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 19.07.2008, 02:36   #14 (İleti Bağlantısı)
Kinimiz Dinimizdir

ErligHan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 80
Alıntı:
"Şüphesiz Allah'a karşı gelmekten sakınanlara bir kurtuluş, bahçeler, üzümler, kendileriyle bir yaşta, göğüsleri çıkmış genç kızlar ve dolu dolu kadehler vardır." (Nebe Suresi, 31'inci ayet)
Yobazlar, arab liderlerinin kepazeliğinden utandıklarından, bu ayeti değiştirmişler. Bu değiştirilmiş ayette, "kendileriyle bir yaşta" diyor. Yani, göğsü tomurcuklanmış (çocuk) kızlar vaadedildiğini reddetmişler...

İşte ayetin özü:
32- Bahçeler var, bağlar var.
33- Memeleri tomurcuklanmış yaşıt kızlar var. (Buradan birbirleriyle yaşıt oldukları anlamı çıkar.)
34- Dopdolu kadehler var.

Herşeyi geçtim, cennete giden insan ile bir yaşta olacaksa bu huriler, tomurcuk göğüslü oldukları iddiasıyla çelişir.
İşin özü, Tanrı'dan geldiği söylenen bu kitap, kamasutra'dan farksız, baştan aşağı arap kültürünü yansıtan, kadını eşya olarak gören arap zihninin dışa vurumudur.
Alt 19.07.2008, 13:14   #15 (İleti Bağlantısı)
Aptal olduğu için atılmıştır

TÜRKÇÜ EMRE adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 180
Bu yobaza tek cevap var

"Kafa bulmak için diş fırçalıyorduk."
TÜRKÇÜ EMRE Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler