![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Yobazların,Genel Kurmaya pis oyunu
MİNİK GİZEM'DEN PROVOKASYON KOKAN MEKTUP
![]() İlköğretim 8'nci sınıf öğrencisi Gizem Şimşek,Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt'a, ''türban''tartışmalarıyla ilgili bir mektup gönderdi. Şimşek mektubunda, Türkiye'nin bir çok sorununa rağmen, sadece türbanın tartışılmasından yakınırken, ''Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Mustafa Kemal Atatürk'ün kemikleri sızlamasın, üzülmesin.Atatürk'ün yolunda ilerleyen bir milletiz. Gerekirse savaşa da giderim. Yeter ki vatan sağ olsun''' dedi. İlköğretim 8'nci sınıf öğrencisi Gizem Şimşek,Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt'a, “türban” tartışmalarıyla ilgili bir mektup gönderdi. Şimşek mektubunda, Türkiye'nin bir çok sorununa rağmen, sadece türbanın tartışılmasından yakınırken, “Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Mustafa Kemal Atatürk'ün kemikleri sızlamasın, üzülmesin. Bu millet bizim gibi insanlar olduktan sonra her şeyin üstesinden gelir. Biz birbirimize bağlı, Atatürk'ün yolunda ilerleyen bir milletiz. Gerekirse savaşa da giderim. Yeter ki vatan sağ olsun” dedi. Ankara Beytepe İlköğretim Okulu 8'nci sınıf öğrencilerinden Gizem Şimşek, türban konusuyla ilgili,Genelkurmay Başkanı Orgeneral Büyükanıt'a bir mektup gönderdi. Mektubuna, “Çok değerli paşam” sözleriyle başlayan Gizem Şimşek, “Mektubumu yazmamdaki amaç türbandır. 21'nci yüzyılda yaşamamıza rağmen bu tip sorunlarla uğraşıyoruz. Geçen sene vatandaşlık öğretmenimiz, ‘Biz ilerlemekte olan bir ülkeyiz' demişti. Fakat bize yalan mı söyledi? Bu kadar sorun varken türban konuşulması doğru mu?” diye sordu. Mustafa Kemal Atatürk'ün, “Din ve devlet işleri ayrıdır” sözlerini hatırlatan Şimşek, türbanın dini değil, siyasi bir simge olduğunu ifade etti. Şimşek'in, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Büyükanıt'a gönderdiği mektup özetle şöyle: O KADAR SORUN VARKEN TÜRBAN DOĞRU MU? Ülkemizde yaşanan siyasi, sosyal, ekonomik haklarımızı kaybetmekte olduğumuz belirtmek isterim. Mektubumu yazmamdaki amaç türbandır. 21. yüzyılda yaşamamıza rağmen bu tip sorunlarla uğraşıyoruz. Geçen sene vatandaşlık öğretmenimiz, ‘Biz ilerlemekte olan bir ülkeyiz' demişti. Fakat bize yalan mı söyledi? Bu kadar sorun varken türban konuşulması doğru mu? Saygıyla andığımız Mustafa Kemal Atatürk, ‘Din ve devlet işleri ayrıdır' demişti. Fakat türban dini simge değil, siyasi simge olmuştur. Hem dini simge bile olsa sokakta gördüğüm insanların türbanları niye renkli? Bir insan dini için kapanmışsa dikkat çekmemeye özen gösterir. Fakat açık saçık insanlar bile daha az dikkat çekiyor. Fosforlu türbanlar var. Bu dini bir simge değil. Bunu ya siyasi bir simge olarak takıyorlar ya da dikkat çekmek için. Peki bunlara ne demeli? Ben laik bir Cumhuriyet istiyorum. Tarihi benden iyi bilirsiniz. Yıllar önce ABD'nin oynadığı oyunlar başa döndü. Ülkemizde iç karışıklıklar açıp bizi çökertmeye çalışıyorlar. Demek ki daha önemli sorunlarımız var bizim. Bilmediğimiz sorunlarımız varken niye türbanla uğraşıyoruz. Neden ülkemizi ilerletmekle ilgili bir şeyler düşünmüyoruz? -BEN BUGÜNÜN GENCİYİM - Ben bu günün genciyim ve çocuklarımın veya torunlarımın sorunlu bir Türkiye Cumhuriyeti devleti bırakmak istemiyorum. Ben nasıl laik, hür biçimde yaşıyorsam onların da bu şekilde yaşamasını istiyorum. Atatürk'ün yolunda ilerlemek ve Mustafa Kemal'in ilke ve inkılaplarının yok olmamasını istiyorum. Ve bu türban meselesini kapatıp daha önemli sorunlarımıza yönelmeyi istiyorum. Türban konusu açıldı PKK'da mücadelemizi kimse hatırlamıyor. Herkes arasında türbanı tartışıyor. Hem erkekler kadınların saçına bakınca günah oluyorsa, o kadar günahsa bakmasınlar. Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Mustafa Kemal Atatürk'ün kemikleri sızlamasın, üzülmesin. Bu millet bizim gibi insanlar olduktan sonra her şeyin üstesinden gelir. Biz birbirimize bağlı, Atatürk'ün yolunda ilerleyen bir milletiz. Gerekirse savaşa da giderim. Yeter ki vatan sağ olsun.” Kaynak Haber 24 Türkiye'nin ilk görüntülü haber portalı - MİNİK GİZEM'DEN PAŞAYA MEKTUP Irkdaşlarım bu mektubu küçük bir kızın yazmadığı gayet açık ve nettir.İhtilalden korkan bir gurup ümmetçi yobazın Koskoca Paşamızı,Haşa Aptal yerine koymaya çalışması gerçekten komik ve bir o kadarda,bunların Ahlaksızlıkta sınır tanımadığının örneğidir. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
bu kızımız 14-15 yaşlarında tahminim , 15 yıl beynin arap kültürüyle yıkansansa saidi kürdi gibi saçma sapan kitaplarla uyutulsan sende olsan ben yazdım derdin. Gönül isterdiki bilimle ilgili, bir kız olarak okutulmayan cahil bırakılan hemcinslerinin haklarıyla ilgili isteklerini yazsaydı ama malesef beyni yıkanmış birkere
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Akılları sıra kumpasa getirecekler.Geçende yolda yobazın biri askere küfür ediyordu.İlk önce arkadaşla durduk sonra bu iyice haddini aştı cevabını çok kötü aldı.Ben cemaatci ümmetciler kadar korkağını görmedim..
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bu oyunları ne kadar çok yaparlarsa bu gerizekalı ümmetçilerden o kadar çabuk kurtuluruz.
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Irkdaşlarım, bu mektubun yanlış bir yerini göremedim. Benim mi gözlerim yanlış görüyor ya da beynim yanlış algılıyor?
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Burada hedef şaşırtma vardır.Son bir aylık gündemi gözünüzün önüne getirip tekrar değerlendirin.
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ben bu mektupta bu konuyu tartışmaya açan, daha önemli meselelerin üstünü örten ve Cumhuriyetimizin laiklik ilkesini ortadan kaldırmaya yönelik açık bir kalkışma başlatan MHP ve AKP'nin Genelkurmay Başkanlığı'na şikayet edildiğini gördüm. Türbanın ilericilik olarak gösterilmeye çalışıldığını ya da bu konunun tartışılmadan kabullenilmesi gerektiğinin önerildiğini sanmıyorum. Hedef şaşırtmadan kastınız nedir? Kötü bir niyetle sorduğumu sanmayın. Saygılar...
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Hedef şaşırtmadan kastımız,tüm ümmetçi yayın organlarında bu mektup ilk sıralarda düşünelim bakalım acaba neden bir anda savunucu oldular.
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
İşte takiyye böyle tehlikelidir... |
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Evet bu ve benzeri sözleri AKP-BBP-MHP vs. gibi dinci parti çizgisindekiler söylemektedir. Bu sözler ise sanki biraz daha mhp'ye yakın, muhtemelen bu kızın babası bir ülkücü çapulcu yahut akp'li dir. Son zamanlarda çocukların Genelkurmay başkanımıza gönderilen mektuplarından etkilenmiş olup bir mektup yazmış, göndermiş ve altınada Gizem diye yazmıştır. Aklı sıra kendilerini zeki zannediyorlar. Bu dinciler böyle insanlardır. Bunların bu gibi takiyyelerine kesinlikle şaşmamalıdır. Takiyye, din sömürüsü, dolandırıcılık ve makyevelizm dincilerin en önemli değişmez ilkeleridir.
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bir kürdün kitaplarını tanrısal yazıtlarmış gibi okuyup müslüman geçinen ümmetçi yobazlarının kanından soysuz bir kızın g.t korkusuyla Paşaya yazmış olduğu mektup aslında ne kadar cesur takınsalar da ürktüklerinin bir işareti olmakla beraber, iplerin ordunun elinde olduğunu bilmelerinin de işaretidir aynı zamanda.
|
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Çoluk çocukla siyaset, savaş yapan bir kürtler vardır bir de araplar vardır.
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Şu yobazların canı kızıl tamuya!Onlar yüzünden tüm arkadaş(!)larım böyle.13-14 yaşındaki ufacık kızlar şu arap bezini takıyor.Onlara inat her yerde Astragan kalpağımı takıyorum.Hep dalga geçselerde düşmüyor kafamdan.Ufacık yavru bozkurtları arap çöllerinin kaktüsünün özsuyu ile zehirliyorlar.
|
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Benim anlamadigim bu mektubu Genelkurmaymi aciklamis böyle bir mektup aldik diye.? Bunu ben imkansiz görüyorum.Tek cevap kaliyor bilincli yazilmis ve medyaya haberdar edilmistir.
Bunu yaptiranda rte nin yalamalaridir..! Ve bu cocugun basi SIKILA SIKILA beyni gelismediginden bu cümleleri kurabilecek kapasitede degildir. bu cocugun yazmis olmasi imkansiz..!
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Genel Kurmayımız bu ve bunun gibi oyunlara gelmiyecek kadar tecrübelidir o yüzden bi korkum yok yeri geldiğindede beklenen cevabı verir..'NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!'
|
|
|
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|