Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TOPLUMSAL KONULAR > Toplumsal Konular > Görsel Zevk > Görsel Zevk > Youtube > Youtube Genel

Youtube Genel Türlükle ilgili veya tarihi ve sanatsal değeri olan Youtube videolarını bu bölümde paylaşabilirsiniz

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı (1) Seçenekler
Alt 09.07.2008, 03:04   1 Bu iletiye bağlantı verilmiş olan başka bir yer. Görmek için tıklayın. #1 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

KUTALMIŞ adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 306
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
YouTube'ye girişin en kolay yolu.

Öncelikle masaüstündeki "Ağ Bağlantılarım" a sağ tıklıyoruz ve özellikler diyoruz.
Karşımıza "Yerel Ağ Bağlantısı" çıkıyor. Buna da sağ tıklayıp özellikler diyoruz.

Karşımıza bu resim çıkıyor. Burada "internet iletişim kuralları (tcp/ip)" yi seçiyoruz ve özellikler butonuna dokunuyoruz.

Karşımıza bu resim çıkıyor. Alttaki "DNS sunucu adresini otomatik al" olarak işaretli olan seçeneği,
"Aşağıdaki DNS sunucu adresini kullan" olarak seçiyoruz ve ilk girişe "4.2.2.1" ikinciye "4.2.2.2" giriyoruz.

Yukarıdaki resim gibi olmalı.

Daha sonra başlat/çalıştır ı açıyoruz ve "C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts" satırını giriyoruz. Tamam a basıyoruz.

Sonra uygulama seçme bölümünden not defterini seçiyoruz.Tamam diyoruz.

Karşımıza gelen resim şu.

"38.25.63.10 x.acme.com" satırının altına 2 satır ,
208.117.236.70 youtube.com
208.117.236.70 www.youtube.com

yazılarını yazıyoruz.

Son görünüm şöyle olmalı.

Tamam a basıp kaydediyoruz. Artık sorunsuzca ve hızlı bir şekilde youtube ye girebilirsiniz.

NOT: DNS bölümüne 4.2.2.1 - 4.2.2.2 yerine 208.67.222.222 - 208.67.220.220 de yazılabilir.
Bu sunucu biraz daha hızlıdır.
Bu memleket, dünyanın beklemediği, asla ümit etmediği bir müstesna mevcudiyetin yüksek tecellisine, yüksek sahne oldu. Bu sahne 7 bin senelik, en aşağı bir Türk beşiğidir. Beşik tabiatın rüzgarlarıyla sallandı. Beşiğin içindeki çocuk tabiatın yağmurlarıyla yıkandı. O çocuk tabiatın şimşeklerinden, yıldırımlarından, kasırgalarından evvela, korkar gibi oldu; sonra onlara alıştı; onları tabiatın babası tanıdı onların oğlu oldu. Bir gün o tabiat çocuğu tabiat oldu; şimşek, yıldırım, güneş oldu; Türk oldu. Türk budur. Yıldırımdır. Kasırgadır, dünyayı aydınlatan güneştir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
KUTALMIŞ Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 09.07.2008, 12:33   #2 (İleti Bağlantısı)

Ağabay adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 491
Ben daha kolay bir yolunu buldum kandaşım.Gayet basit ama ne kadar güvenilir bilmiyorum.[HTML]www.ztunnel.com[/HTML]adlı siteye giriyorsun altta çıkan bölümde zaten youtube yazıyor.Ordan begin browsing diyorsun ve youtube giriyor...

Uğruna canımız feda,
Var olsun TÜRK IRKI...
Ağabay Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 09.07.2008, 12:43   #3 (İleti Bağlantısı)

Paşaelili adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 331
Ben youtube olacak soysuz siteye girmenizi tavsiye etmem ama genede paylaşım için teşekürler
Alt 09.07.2008, 12:58   #4 (İleti Bağlantısı)
Göktürk Çerisi

YÜZBAŞI YAMTAR adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 129
Ben youtubeye girmenizi pek istemiyorum.çünkü bu sitede Başbuğ Atatürk'e ve milli değerlerimize çok kötü laflar atılmaktaydı.onun için mahkeme tarafından kapatıldı.onun için cezasının süresi biteye kadar bu yasaklı siteye girmek istemiyorum.çünkü siteye girsem bile her tıklama için onlara para kazandırmış olurum.

YAŞASIN TÜRKÇÜ DEVRİMCİ MÜCADELEMİZ!!!
YÜZBAŞI YAMTAR Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 09.07.2008, 13:08   #5 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Alıntı:
Ağabay adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Ben daha kolay bir yolunu buldum kandaşım.Gayet basit ama ne kadar güvenilir bilmiyorum.[HTML]www.ztunnel.com[/HTML]adlı siteye giriyorsun altta çıkan bölümde zaten youtube yazıyor.Ordan begin browsing diyorsun ve youtube giriyor...

Bu zaten aylardır uygulanan bir yöntem. Ancak başka bir site üzerinden bağlanmak sorun yaratıyor. Hem vidyolar daha geç doluyor hemde her istediğimizi yapamıyoruz.
Üstteki can sıkıcı reklamlarda cabası.

Ayrıca sitelerdeki youtube vidyolarını izleyemiyoruz. Bir youtube köprüsüne tıkladığımızda izleyemiyoruz, kopyalayıp o siteye yapıştırıp öyle girmek zorunda kalıyoruz.

Bu yöntemle ise sanki youtube hiç kapatılmamış gibi sorunsuz bir şekilde girebiliyoruz.
Bu memleket, dünyanın beklemediği, asla ümit etmediği bir müstesna mevcudiyetin yüksek tecellisine, yüksek sahne oldu. Bu sahne 7 bin senelik, en aşağı bir Türk beşiğidir. Beşik tabiatın rüzgarlarıyla sallandı. Beşiğin içindeki çocuk tabiatın yağmurlarıyla yıkandı. O çocuk tabiatın şimşeklerinden, yıldırımlarından, kasırgalarından evvela, korkar gibi oldu; sonra onlara alıştı; onları tabiatın babası tanıdı onların oğlu oldu. Bir gün o tabiat çocuğu tabiat oldu; şimşek, yıldırım, güneş oldu; Türk oldu. Türk budur. Yıldırımdır. Kasırgadır, dünyayı aydınlatan güneştir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Alt 09.07.2008, 14:46   #6 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Erlik Han adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 194
Kandaşım, dosyayı not defterinde düzenledim. Fakat kaydet deyince,

"C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts dosyası yaratılamıyor
Yolun veya dosya adının doğru olduğundan emin olun."

Diye bir uyarı çıktı.
Düzenlediğim dosyayı, "hosts.txt" adıyla "etc" klasörüne metin belgesi olarak kaydettim, işe yaramadı.
Yardımcı olursan sevinirim...
Erlik Han Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 09.07.2008, 14:54   #7 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Alıntı:
ErligHan adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Kandaşım, dosyayı not defterinde düzenledim. Fakat kaydet deyince,

"C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts dosyası yaratılamıyor
Yolun veya dosya adının doğru olduğundan emin olun."

Diye bir uyarı çıktı.
Düzenlediğim dosyayı, "hosts.txt" adıyla "etc" klasörüne metin belgesi olarak kaydettim, işe yaramadı.
Yardımcı olursan sevinirim...
Bak kandaşım, "C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\" dizinine geldiğinde karşına resimdeki dosyalar gelmeli.

Bu "hosts" dosyasını not defteri ile açıp gerekli düzenlemeyi yapıp kaydedeceksin.

Hosts.txt gibi bir dosya olmayacak. Bu dosyanın uzantısı yok zaten.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Alt 09.07.2008, 15:05   #8 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Aynı dizinde şu dosyalar çıktı:

http://img146.imageshack.us/img146/1765/ssrs8.jpg

Bendeki "hosts1.bak" dosyasındaki içerik ile, ilk iletindeki içerik aynı.
Düzenledim ve aynı şekilde kaydettim, fakat değişiklik yok.
Yalnızca "hosts" adıyla bir dosya da oluşturulamıyor.
Sendeki "hosts" dosyasını yükleyip sunarsan, sorunumun çözüleceğini düşünüyorum...
(Kusura bakma meşgul ediyorum seni de...)
Alt 09.07.2008, 15:11   #9 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

.bak uzantılı dosyalar , önemli bir dosyanın değiştirilmesi sonucu oluşan ,dosyanın eski yedeğidir.
Muhtemelen bunu düzenleyip sadece hosts olarak kaydetsen olur. Gizli dosyaları göster seçeneğini aç ve öyle dene.

Bendeki hosts dosyası
Mustafa Kemal ATATÜRK
Alt 09.07.2008, 15:23   #10 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Çok sağol, verdiğin dosyayla sorunu hallettim.
Alt 20.08.2008, 17:10   #11 (İleti Bağlantısı)
Türk Sonsuzdur!

SONSUZTÜRK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 12
En iyi yöntem bu oluyor. Normal girebiliyorsun, ztunnel gibi sitelerde çok reklam çıkıyor bazende çalışmıyor. Elinize sağlık (F)

Türk Sonsuzdur! (SONSUZTÜRK)
SONSUZTÜRK Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
en , girişin , kolay , yolu. , youtube'ye

Geri Bildirimler (?)
Bu başlığa konu bağlantısı: http://www.atsizcilar.com/forum/youtubeye-girisin-en-kolay-yolu-t103745.html
İletiyi yazan Geri Bildirim Gelen Başlıklar Tür Tarih
Tahribat!Com : Youtube proxy Sitesi olmadan giriş Bu başlık Geri bildirim 09.07.2008 04:34

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler