![]() |
|
|||||||
| Youtube Genel Türlükle ilgili veya tarihi ve sanatsal değeri olan Youtube videolarını bu bölümde paylaşabilirsiniz |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı (1) | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı)
|
|
Otağ Yöneticisi
|
YouTube'ye girişin en kolay yolu.
Öncelikle masaüstündeki "Ağ Bağlantılarım" a sağ tıklıyoruz ve özellikler diyoruz.
Karşımıza "Yerel Ağ Bağlantısı" çıkıyor. Buna da sağ tıklayıp özellikler diyoruz. ![]() Karşımıza bu resim çıkıyor. Burada "internet iletişim kuralları (tcp/ip)" yi seçiyoruz ve özellikler butonuna dokunuyoruz. ![]() Karşımıza bu resim çıkıyor. Alttaki "DNS sunucu adresini otomatik al" olarak işaretli olan seçeneği, "Aşağıdaki DNS sunucu adresini kullan" olarak seçiyoruz ve ilk girişe "4.2.2.1" ikinciye "4.2.2.2" giriyoruz. Yukarıdaki resim gibi olmalı. Daha sonra başlat/çalıştır ı açıyoruz ve "C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts" satırını giriyoruz. Tamam a basıyoruz. ![]() Sonra uygulama seçme bölümünden not defterini seçiyoruz.Tamam diyoruz. ![]() Karşımıza gelen resim şu. ![]() "38.25.63.10 x.acme.com" satırının altına 2 satır , 208.117.236.70 youtube.com 208.117.236.70 www.youtube.com yazılarını yazıyoruz. Son görünüm şöyle olmalı. ![]() Tamam a basıp kaydediyoruz. Artık sorunsuzca ve hızlı bir şekilde youtube ye girebilirsiniz. NOT: DNS bölümüne 4.2.2.1 - 4.2.2.2 yerine 208.67.222.222 - 208.67.220.220 de yazılabilir. Bu sunucu biraz daha hızlıdır.
Bu memleket, dünyanın beklemediği, asla ümit etmediği bir müstesna mevcudiyetin yüksek tecellisine, yüksek sahne oldu. Bu sahne 7 bin senelik, en aşağı bir Türk beşiğidir. Beşik tabiatın rüzgarlarıyla sallandı. Beşiğin içindeki çocuk tabiatın yağmurlarıyla yıkandı. O çocuk tabiatın şimşeklerinden, yıldırımlarından, kasırgalarından evvela, korkar gibi oldu; sonra onlara alıştı; onları tabiatın babası tanıdı onların oğlu oldu. Bir gün o tabiat çocuğu tabiat oldu; şimşek, yıldırım, güneş oldu; Türk oldu. Türk budur. Yıldırımdır. Kasırgadır, dünyayı aydınlatan güneştir. Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Ben daha kolay bir yolunu buldum kandaşım.Gayet basit ama ne kadar güvenilir bilmiyorum.[HTML]www.ztunnel.com[/HTML]adlı siteye giriyorsun altta çıkan bölümde zaten youtube yazıyor.Ordan begin browsing diyorsun ve youtube giriyor...
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Ben youtube olacak soysuz siteye girmenizi tavsiye etmem ama genede paylaşım için teşekürler
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Göktürk Çerisi
|
Ben youtubeye girmenizi pek istemiyorum.çünkü bu sitede Başbuğ Atatürk'e ve milli değerlerimize çok kötü laflar atılmaktaydı.onun için mahkeme tarafından kapatıldı.onun için cezasının süresi biteye kadar bu yasaklı siteye girmek istemiyorum.çünkü siteye girsem bile her tıklama için onlara para kazandırmış olurum.
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Bu zaten aylardır uygulanan bir yöntem. Ancak başka bir site üzerinden bağlanmak sorun yaratıyor. Hem vidyolar daha geç doluyor hemde her istediğimizi yapamıyoruz. Üstteki can sıkıcı reklamlarda cabası. Ayrıca sitelerdeki youtube vidyolarını izleyemiyoruz. Bir youtube köprüsüne tıkladığımızda izleyemiyoruz, kopyalayıp o siteye yapıştırıp öyle girmek zorunda kalıyoruz. Bu yöntemle ise sanki youtube hiç kapatılmamış gibi sorunsuz bir şekilde girebiliyoruz.
Bu memleket, dünyanın beklemediği, asla ümit etmediği bir müstesna mevcudiyetin yüksek tecellisine, yüksek sahne oldu. Bu sahne 7 bin senelik, en aşağı bir Türk beşiğidir. Beşik tabiatın rüzgarlarıyla sallandı. Beşiğin içindeki çocuk tabiatın yağmurlarıyla yıkandı. O çocuk tabiatın şimşeklerinden, yıldırımlarından, kasırgalarından evvela, korkar gibi oldu; sonra onlara alıştı; onları tabiatın babası tanıdı onların oğlu oldu. Bir gün o tabiat çocuğu tabiat oldu; şimşek, yıldırım, güneş oldu; Türk oldu. Türk budur. Yıldırımdır. Kasırgadır, dünyayı aydınlatan güneştir. Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Kandaşım, dosyayı not defterinde düzenledim. Fakat kaydet deyince,
"C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts dosyası yaratılamıyor Yolun veya dosya adının doğru olduğundan emin olun." Diye bir uyarı çıktı. Düzenlediğim dosyayı, "hosts.txt" adıyla "etc" klasörüne metin belgesi olarak kaydettim, işe yaramadı. Yardımcı olursan sevinirim... |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
![]() Bu "hosts" dosyasını not defteri ile açıp gerekli düzenlemeyi yapıp kaydedeceksin. Hosts.txt gibi bir dosya olmayacak. Bu dosyanın uzantısı yok zaten.
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Aynı dizinde şu dosyalar çıktı:
http://img146.imageshack.us/img146/1765/ssrs8.jpg Bendeki "hosts1.bak" dosyasındaki içerik ile, ilk iletindeki içerik aynı. Düzenledim ve aynı şekilde kaydettim, fakat değişiklik yok. Yalnızca "hosts" adıyla bir dosya da oluşturulamıyor. Sendeki "hosts" dosyasını yükleyip sunarsan, sorunumun çözüleceğini düşünüyorum... (Kusura bakma meşgul ediyorum seni de...) |
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
.bak uzantılı dosyalar , önemli bir dosyanın değiştirilmesi sonucu oluşan ,dosyanın eski yedeğidir.
Muhtemelen bunu düzenleyip sadece hosts olarak kaydetsen olur. Gizli dosyaları göster seçeneğini aç ve öyle dene. Bendeki hosts dosyası
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Çok sağol, verdiğin dosyayla sorunu hallettim.
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Türk Sonsuzdur!
|
En iyi yöntem bu oluyor. Normal girebiliyorsun, ztunnel gibi sitelerde çok reklam çıkıyor bazende çalışmıyor. Elinize sağlık (F)
|
![]() |
| Etiketler |
| en , girişin , kolay , yolu. , youtube'ye |
Geri Bildirimler (?)
Bu başlığa konu bağlantısı: http://www.atsizcilar.com/forum/youtubeye-girisin-en-kolay-yolu-t103745.html
|
||||
| İletiyi yazan | Geri Bildirim Gelen Başlıklar | Tür | Tarih | |
| Tahribat!Com : Youtube proxy Sitesi olmadan giriş | Bu başlık | Geri bildirim | 09.07.2008 04:34 | |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|