![]() |
|
|||||||
| Youtube Genel Türlükle ilgili veya tarihi ve sanatsal değeri olan Youtube videolarını bu bölümde paylaşabilirsiniz |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
SİVAS/KANGALLI ALEVİ BİR TÜRK ANASI:''BOZKURTLARIN OĞLUYUZ BİZ TÜRKLÜĞE TAPARIZ''
Sivas Kangal Kocakurt Köyünden Alevi bir Türk Anası söylüyor:
''Tunçtandır bileğimiz çeliktendir kolumuz Gider ebediyete bizim nurlu yolumuz Bozkurtların oğluyuz ilden ile aşarız Bu yurda göz dikeni ateş olur yakarız Taparız biz Türklüğe ayyıldızdır özümüz Yıkılsa da bu dünya dönmek bilmez yüzümüz'' |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Anamizin o mübarek ellerinden öpüyorum.Agzina saglik.
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
TAPARIZ BİZ TÜRKLÜĞE.Anamın ellerinden öpüyorum.
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Keşke tüm Türkler "TAPARIZ BİZ TÜRKLÜĞE" diyebilseler...
Bu arada ülkücünün teki "şahane yanlız keşke türklüğe taparız demeseydi çünkü türkler yanlız allaha tapar yaşasın türk milleti" yazmış yorum olarak. Bir insan Türk sözünden bu kadar çok rahatsız olabilir mi??
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Boyle Turkcu neneler olduktan surece irkimiz her daima yucelecektir.Bu nenenin yetistirdigi torunlari tanimak isterdim.
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Şu dağları aşam dedim
Aşamda ulaşam dedim Bir garip başım ucumda Her kötüye paşam dedim.... Gerçek bir Türk katunu olan ninemiz maalesef ki günümüzdeki gerçekleri söylemiş.Ama üzülme nine elbet bu düzen değişir senin gibi Türk anaları gerçek sahipleri olduğu bu vatanın başına geçer o kötüler de elbet cezasını ya urgan ipinde ya da kazıkta bulur......
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Müslüman olmassan Türklüğünün ne anlamı kalır diyenler görsün
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Aptal olduğu için atılmıştır
|
Helal işte Türk Anası.
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Göğsüm kabardı. İşte gerçek bir Türk anası. Ellerinden öpüyorum.
Bu memleket, dünyanın beklemediği, asla ümit etmediği bir müstesna mevcudiyetin yüksek tecellisine, yüksek sahne oldu. Bu sahne 7 bin senelik, en aşağı bir Türk beşiğidir. Beşik tabiatın rüzgarlarıyla sallandı. Beşiğin içindeki çocuk tabiatın yağmurlarıyla yıkandı. O çocuk tabiatın şimşeklerinden, yıldırımlarından, kasırgalarından evvela, korkar gibi oldu; sonra onlara alıştı; onları tabiatın babası tanıdı onların oğlu oldu. Bir gün o tabiat çocuğu tabiat oldu; şimşek, yıldırım, güneş oldu; Türk oldu. Türk budur. Yıldırımdır. Kasırgadır, dünyayı aydınlatan güneştir. Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Bir tarafta "Atatürk'ü sevmiyorum, Humeyni'yi seviyorum" diyecek kadar hainleşmiş ve cahilleşmiş bir şerefsiz;
Öbür yanda "Türklüğe taparız" diyen kahraman bir Türk anası... Buyrun, izah sizlerin takdirine kalmış. |
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yetkilisi
|
Anacığım helal olsun sana ya!
Sen ve senin gibi gerçek Türk anaları sayesindedir varlığımız. Tanrı sana uzun ömürler versin. |
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
BaŞbUğuN AsKerİ
|
Link verebilir misiniz?
|
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| ALEVİ , anasi:''bozkurtlarin , bİr , bİz , oĞluyuz , sİvas/kangalli , tapariz'' , türk , türklüğe |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|