Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TOPLUMSAL KONULAR > Toplumsal Konular > Görsel Zevk > Görsel Zevk > Youtube > Youtube Genel

Youtube Genel Türlükle ilgili veya tarihi ve sanatsal değeri olan Youtube videolarını bu bölümde paylaşabilirsiniz

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 20.04.2007, 00:37   #16 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

İletiler: 55
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
sayın başbakan apoya sayın derken bakın başka neler demiş?

-"Yılbaşına karşıyım" (19.12.1994 Sabah)
-"Ata'ya saygı duruşunda sap gibi ayakta durmaya gerek yok" (12.5.1994 Hürriyet)
-"Sadece imamlar resmi nikah kıysın" (9.5.1995 Milliyet)
-"Ben Millet Meclisi'nin de dua ile açılmasından yanayım" (8.1.1996 Milliyet)
-"Taksim'deki caminin temelini inşallah atacağız" (1.7.1994)
-"Camiler kışla, minareler süngü, kubbeler miğfer, müminler askerimizdir. "
-Türkiye'yi eyaletlere bölmek lazım. Merkezi yönetimin bir takım yetkileri bunlara verilmelidir. Belediye Başkanları da bu konuda en yetkili olmalıdırlar. O bölgelerdeki her türlü eğitimde bunlara bırakılmalıdır."
-"Hem laik, hem Müslüman olunmaz. Ya Müslüman olacaksın, ya laik. İkisi bir arada olunca ters mıknatıslanma yapar. Mümkün değil, ikisi bir arada olamaz."
-"Sen "Ne mutlu Türküm diyene" dersen, onun da "Ne mutlu Kürdüm" deme hakkı vardır."
-"Türkiye'de kürt sorunu vardır. Bunu Türkiyelilik kavramıyla çözmeliyiz. Türkiyeli kimliği her vatandaşın üst kimliği olmalı, Türk kavramı da alt kimlik olarak değerlendirilmelidir . İsteyen isterse yine ben Türküm derse desin."
-"Suriye'yi Lübnan'dan çıkardıkları gibi, bizi de Kıbrıs'tan çıkartırlar. Birileri bize çık der, kuzu kuzu çıkarız."
-"Fazla içmedin değil mi? Ağzın içki kokuyor."
-"Sana mı kaldı türban konusunda karar vermek, bu ulemanın işidir. Ulema ne diyorsa o olur."
-"ABD'de özgürlük anlayışı var ama benim ülkemde yok" "Ulan terbiyesizlik yapma! Artistlik yapma ulan! Hadi ananı da al git buradan!
-"Askerlik yan gelip yatma yeri değil" ( Şehit yakınlarına)
-"Ne konuşacam ben o kadınla yahu!" (Şehit annesine)
-"Neyse ki, yaşına başına saygı duyuyorum. Ağzı olan konuşuyor be!" "Buralarda ne arıyorsun... Git memleketinde konuş..." (Efsane lider Baba Denktaş'a)
-"Kıbrıs'ta ne vermişiz ki; Ada yerinde duruyor." (Takiyyenin dik alası)
-"Şerefsizler. Bizim çocuklar aç mı kalsın be! Kes ulan sesini. Sana üç nokta koyarım. Otur ulan oturduğun yerde, her şeye burnunu sokma."
-2002 seçimlerinden hemen önce ve Başbakan olunca:"Ben gelişerek değiştim." Başbakanlığının 4. yılında:ise "Ben hiçbir zaman değişmedim. İslami fikirler değişmez."
-"Cumhurbaşkanı'nın imam hatipli olacağı günler yakındır." (5.2.1996 Akit)
ASLAN BASAT Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 04.05.2007, 12:50   #17 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

KUTADGU_BİLİG adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 40
Aslan Basat kandaşım çok güzel paylaşım saolasın
KUTADGU_BİLİG Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 10.09.2007, 01:12   #18 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

tr_militan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 26
Burası türkiye kelle dediği kişiler bizim kutsal sehitlerimiz.bu adam nasıl oluyorda hala o makamda oturabiliyor yada halkımız buna nasıl göz yumuyor?
tr_militan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 10.09.2007, 01:24   #19 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Kemalist Kagan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 39
Bu yaptiklarinin hicbiri malesef oylarin yarisini almasini engellemedi. Demekki halkimizin cok önemli bir kesimi bilincsiz. Yeteri kadar arastirmiyolar ya da umursamiyorlar.
Kemalist Kagan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler