![]() |
|
|||||||
| Youtube Genel Türlükle ilgili veya tarihi ve sanatsal değeri olan Youtube videolarını bu bölümde paylaşabilirsiniz |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
sayın başbakan apoya sayın derken bakın başka neler demiş?
-"Yılbaşına karşıyım" (19.12.1994 Sabah) -"Ata'ya saygı duruşunda sap gibi ayakta durmaya gerek yok" (12.5.1994 Hürriyet) -"Sadece imamlar resmi nikah kıysın" (9.5.1995 Milliyet) -"Ben Millet Meclisi'nin de dua ile açılmasından yanayım" (8.1.1996 Milliyet) -"Taksim'deki caminin temelini inşallah atacağız" (1.7.1994) -"Camiler kışla, minareler süngü, kubbeler miğfer, müminler askerimizdir. " -Türkiye'yi eyaletlere bölmek lazım. Merkezi yönetimin bir takım yetkileri bunlara verilmelidir. Belediye Başkanları da bu konuda en yetkili olmalıdırlar. O bölgelerdeki her türlü eğitimde bunlara bırakılmalıdır." -"Hem laik, hem Müslüman olunmaz. Ya Müslüman olacaksın, ya laik. İkisi bir arada olunca ters mıknatıslanma yapar. Mümkün değil, ikisi bir arada olamaz." -"Sen "Ne mutlu Türküm diyene" dersen, onun da "Ne mutlu Kürdüm" deme hakkı vardır." -"Türkiye'de kürt sorunu vardır. Bunu Türkiyelilik kavramıyla çözmeliyiz. Türkiyeli kimliği her vatandaşın üst kimliği olmalı, Türk kavramı da alt kimlik olarak değerlendirilmelidir . İsteyen isterse yine ben Türküm derse desin." -"Suriye'yi Lübnan'dan çıkardıkları gibi, bizi de Kıbrıs'tan çıkartırlar. Birileri bize çık der, kuzu kuzu çıkarız." -"Fazla içmedin değil mi? Ağzın içki kokuyor." -"Sana mı kaldı türban konusunda karar vermek, bu ulemanın işidir. Ulema ne diyorsa o olur." -"ABD'de özgürlük anlayışı var ama benim ülkemde yok" "Ulan terbiyesizlik yapma! Artistlik yapma ulan! Hadi ananı da al git buradan! -"Askerlik yan gelip yatma yeri değil" ( Şehit yakınlarına) -"Ne konuşacam ben o kadınla yahu!" (Şehit annesine) -"Neyse ki, yaşına başına saygı duyuyorum. Ağzı olan konuşuyor be!" "Buralarda ne arıyorsun... Git memleketinde konuş..." (Efsane lider Baba Denktaş'a) -"Kıbrıs'ta ne vermişiz ki; Ada yerinde duruyor." (Takiyyenin dik alası) -"Şerefsizler. Bizim çocuklar aç mı kalsın be! Kes ulan sesini. Sana üç nokta koyarım. Otur ulan oturduğun yerde, her şeye burnunu sokma." -2002 seçimlerinden hemen önce ve Başbakan olunca:"Ben gelişerek değiştim." Başbakanlığının 4. yılında:ise "Ben hiçbir zaman değişmedim. İslami fikirler değişmez." -"Cumhurbaşkanı'nın imam hatipli olacağı günler yakındır." (5.2.1996 Akit) |
|
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Aslan Basat kandaşım çok güzel paylaşım saolasın
|
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Burası türkiye kelle dediği kişiler bizim kutsal sehitlerimiz.bu adam nasıl oluyorda hala o makamda oturabiliyor yada halkımız buna nasıl göz yumuyor?
|
|
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Bu yaptiklarinin hicbiri malesef oylarin yarisini almasini engellemedi. Demekki halkimizin cok önemli bir kesimi bilincsiz. Yeteri kadar arastirmiyolar ya da umursamiyorlar.
|
|
|
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|