![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
YUCE BASBUG MUSTAFA KEMAL ATATURK...
MUSTAFA KEMAL ATATURK...
ATAM IZINDEYIZ... MUSTAFA KEMAL,yüreklerimizde ki sevgi, Kanımızda ki kıvılcım, Canımızda ki ruh, Dilimizde ki hece, Alnımızda ki gurur, MUSTAFA KEMAL bir büyük Ata... MUSTAFA KEMAL, yücelerde bir bayrak, Gönüllerde taht, Dillerde marş, Cumhuriyete ad, Ulusumuza rehber... MUSTAFA KEMAL ,geleceğimizin umudu, Çağdaş uygarlığın sönmeyen yıldızı, Mustafa Kemal özgürlüğümüz, Çocuklarımız,gençliğimiz, MUSTAFA KEMAL herşeyimiz... MUSTAFA KEMAL ,yolumuzda ki aydınlık, İçimizde ki ışık, Ruhumuzda ki enerji, Türkün sonsuza dek sürecek sevdası, MUSTAFA KEMAL Atamız,en büyük TÜRK, MUSTAFA KEMAL ATATURK... AHMET.T NE MUTLU TURKUM DIYENE, TURK IRKI SAGOLSUN!
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
SENSIN MUSTAFA KEMAL ATATURK...
Kahraman gazimiz, yüreğimiz, onurumuz, Savaşımız, bu günümüz, yarınımız, vatanımız, İlkemiz, gölgemiz, sevdamız, yolumuz, Kolumuz, canımız, ciğerimiz, geleceğimiz, SENSIN MUSTAFA KEMAL ATATURK. Kavgamız, varlığımız, ekmeğimiz, suyumuz, Ormanımız, fidanımız, dalımız, yaprağımız, Aşımız, kanımız, dökülen göz yaşımız, Yürüyen ayaklarımız, cumhuriyetimiz, SENSIN MUSTAFA KEMAL ATATURK. Devriminden, özgürlüğe, savaştan medeniyete, Kurşundan kaleme, topraktan ürüne, Bozkırlardan fabrikalara, Tornavidadan sanayiye, Her şehidin kanına kan, yaşadığımız canımıza can veren, SENSIN MUSTAFA KEMAL ATATURK. YAVUZ BAYRAM NE MUTLU TURKUM DIYENE, TURK IRKI SAGOLSUN!
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
TURKIYEMI ÖZLUYORUM...
Şivesini lisanını Türkiyemi özlüyorum Sevgi saçan insanını Türkiyemi özlüyorum Karış karış bucak bucak Iklimini soğuk sıcak Selam olsun kucak kucak Türkiyemi özlüyorum Al bayrağın gölgesini Her iklim her bölgesini Gönlümüzün ülkesini Türkiyemi özlüyorum Haftasını pazarını Ninelerin nazarını Ecdadımın mezarını Türkiyemi özlüyorum İki gözüm iki dere Gurbet değil bana göre Bölge bölge yöre yöre Türkiyemi özlüyorum YASAR.G NE MUTLU TURKUM DIYENE, TURK IRKI SAGOLSUN!
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
KIBRIS...
Venediklilerden kanımızı dökerek aldık seni, Tarih boyunca imar ettik biz seni, Akdeniz de kestik düşmanın da kolunu Türk’e açtık ebedi açtık Akdeniz’in yolunu, İngiliz’in kahpeliyle seni bizden aldılar, Rumlara da seni beleş peşkeş çektiler, Kıbrıs Türk Mücahitleri uğrunda kanlarını akıttılar, Mehmetçiklerin sunguleri seni Yavru Vatan yaptılar, Başına çeviriyorlar şimdi bin bir Bizans oyunu, Unutuyorlar Türk uyandı mı? Keser senin soyunu, Tarih anlatır düşmanla işbirliği yapanların sonunu, Yemin olsun koruyacağım yavru vatan yurdumu, HALIL.C NE MUTLU TURKUM DIYENE, TURK IRKI SAGOLSUN!
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
MUSTAFA KEMAL ATATURK...
Canımız kanımız feda vatana Kurtardı vatanı Mustafa Kemal Minnettar bu ülke şehit yatana Kurtardı vatanı Mustafa Kemal Nice padişahlar sultanlar şahlar Etrafımızı bir bir sardı düşmanlar Durmadı yıllarca kanlı savaşlar Kurtardı vatanı Mustafa Kemal Düşmanla bir olup kurşun sıkandan Kahraman Ataya karşı çıkandan Kendi ülkesini içten satandan Kurtardı vatanı Mustafa Kemal En güçlü kahraman Kemal paşamız Türk lük ateşiyle yanar bağrımız Kızıl gökte parlar al bayrağımız Kurtardı vatanı Mustafa Kemal Şahlandı Mustafa Kemal ATATURK Gururla savaştı asil soylu Türk Bükülmedi bileği hep başı dimdik Kurtardı vatanı Mustafa Kemal HACER NE MUTLU TURKUM DIYENE, TURK IRKI SAGOLSUN! |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|