![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
YÜCE TÜRKÜN DÜSMANLARINI MAHV ETMEK İCİN TÜRK COCUKLARINDAN YARDIM!
ESENLİKLER!
Deyerli soydaslarım, AZERBAYCANDA kücük cocuklar tüm TÜRK DÜNYASINDA yasayan TÜRKLERE örnek olan adım atdılar. Kendileri hayla silah tutamasalar bile öyretmenleri ile birlikde 26 orta okul oyrencisi gücü yeten mikdarda para toplayarak terorle mücadile aparmak icin AZERBAYCANNIN TÜRKİYE büyük elciliyine takdim edibler. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE, TÜRK IRKI SAGOLSUN!
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Azerbaycandaki yavru bozkurtlara da bu yakışırdı zaten.
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Gönülleri büyük kandaşlarımızın duyarlılığı çok güzel. Lakin üzücü olan bizim bir an önce bitirebileceğimizin kesin olduğu ama kimbilir hangi oyunlar nedeniyle sürdürülen terörün devam etmesidir. Haber için teşekkür ederim.
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türk
|
Azerbaycan Türkü kardeşlerimizin şuuru yerinde ,umarım sayıları artar.
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Aslan kerdeşlerim ,helal olsun onlara
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Helâl olsun kardeşlerimize kendilerini tebrik ediyorum...
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Yalñuk oglı munsuz bolmas
|
Kendilerini bu özverili davranisi icin kutlarim
gelecegin Bozkurt ve Asenalari kanlarinin geregini yerine getirmis dilerim bu balalardaki bilinc tüm Türk kani tasiyanlarda bir an evvel olussun |
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Helal olsun.Azeri kardeşlerimizi yürekten kutluyorum.
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
bu haberin " çeçenlere , filistinlilere yardım " için yırtınan zibidi ülkücülere ve yobazlara örnek olmasını dilerim..
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Kardeşlerimize çok teşekkürler. Beklediğimiz gibi bizim yanımızdalar. TÜRK IRKI sağolsun.
TÜRK çocukları ecdanını tanıdıkça, ona sahip çıktıkça, yine çok büyük işler yapacaktır. Medeniyet ufkunda yeni bir Güneş gibi parlayacak ve tarih sayfalarına yine TÜRK adı ile yazacaktır. Mustafa Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Azerbaycanlı minik bozkurtlara teşekkürler. Türk'ün Türk'ten başta dostu yok.
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
İşte yarının Turan nesilleri,
Devletleri daim olsun... |
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Türk Bilgesi Ebulfez Elçibeyin evlatları ,size sonsuz teşekkürler....
|
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bozkurtlarım benim. İşte Türkçünün dayanışması budur. Turan hedefi için bu anlamlı bir adımdır. Bizim okullarımızda yedi kat ele yardımlar toplanıyor. Örnek olsun...
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Asil duruşlu balalarımızın gözlerinden öpüyorum.Arkadan böyle arslanlarımızın geldiğini görmek bana daha da umut ve heyecan veriyor.ÇOK YAŞA AZERBAYCAN.
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|