![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
yunan'daki TÜRK korkusu
yunan binyıllardır üzerinde bulunan TÜRK korkusunu üzerinden hala atamamış anlaşılan. Aşağıda köprüsü verilen animasyonu mutlaka izleyiniz.
http://www.e-grammes.gr/turkman.htm |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Neyin ne olduğunu iyi biliyorlar, bu güzel günleri iyi değerlendirsinler...
Elbet görecekler Türk'ün gücünü. Tıpkı geçmişte olduğu gibi. Bu arada paylaşım için teşekkürler. Saygılar |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Yanılmıyorsam bir İtalyan milletvekiliydi. Neden her gece yastığının altında silah bulundurduğunu soranlara şu cevabı vermişti : AY-YILDIZ korkusuyla yaşadım ben neyin ne olacağı belli olmaz...
Avrupa'da Türk korkusu kuvvetlidir. Bu korkular gücünü tarihteki TÜRK devletlerinden alırlar. Şimdi de bizi tamamen kıskaca alıp yok edecekleri AB ye girmeğe çalışıyoruz. Yazıklar olsun. |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Kandaşım;
Niye bu kadar sinirlendiniz anlamadım.Bence oldukça isabetli düşünmüşler,bu yüzden bayağı güldüm.Ama eksik düşünmüşler, eksikleri şu ; eğer öyle bir şey olursa o etnik döküntüleri , kardeşleri kürtlerle beraber Afganistana süreceğiz. Biz Osmanlı değiliz ki bağrımızı açıp hepsini kucaklayalım.Ancak bir şey daha var hani bir Ata sözümüz;"KORKUNUN ECELE FAYDASI YOKTUR." Korkmaları iyidir ,iyidir, bırakın korkmaya devam etsinler. Saygılarımla |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Kesin bir bilgi bulduktan sonra size sunacağım.
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Hatam varsa düzelt; ingilizce packman mi dediğin manaya geliyor, yoksa pig man mi o manaya geliyor.? Pacman benim bildiğim bir bilgisayar oyunu, sizin söylediğiniz ise bambaşka bir şey . |
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) | ||
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
|