![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Yurdumuzda yeni bir bölücülük
Esenlikler andalar,
Daha önceki senelerden hatırımda kalan şeyleri sanırım bu sene yine yaşıyoruz.Hıdrellez denen 6 Mayıs'a düşen gün.Ben çocukluğumdan beri ailemin,komşularımın hemşehrilerimin ve diğer Türk ailelerin bu günde akşam saatlerinde dışarıya çıkarak kadınların lastik atladığını,insanların ateş yakıp üzerinden atladığını ve lokma pişirilip dağıtıldığını görürdüm. Her ne kadar dini bir terim olsa bile Türkiye Türklerin genelinde anılan bu gece son zamanlarda farklı bir alana çekiliyor. Hint uzantısı çingeneler televizyon sunucularının diliyle romanlar,(ki kendileri bu sözü haketmiyor çünkü Roman romalı demektir bunlar o tarihe bile sahip değiller) bu günde vur patlasın çal oynasın Ahırkapı'da,Sulukule'de vs yerlerde kameralara alınıp görüntüleri halkımıza veriliyor.Bu akşam birkaç kanalda izledim,televizyonlar bu bölgelere gitmiş,fuhuş kapkaç uyuşturucu bölgelerini bize eğlence bölgesi gibi sunar olmuş. Geçen sene Avrupa Birliğinden sanırım 'Dünya Çingene birliği' gibi bir gürültünün başkanı bu günde bu bölgeye gelmişti ve üstüne basa basa tüm çingenelerin bir kökten geldiğini hepsinin ezildiğini,asimilasyona uğradığını söylemişti. Tıpkı TÜRK bayramı Ergenekon'u k.rtlere mal eden ve onları sahiplenmesinde teşvik eden bu medya ve yardakçıları şimdi de alakası olmayan bir şekilde çingenelere 6 mayısı mal ediyor. Yazımı bitirirken dışarıda ateşten atlayan çocukların seslerini duyuyorum,bir kaç yıl sonra Cemre günlerini de çerkeslere malederlermi diye kendi kendime düşünüyorum. Tanrı TÜRK'ü korusun! |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Irkcı kardeşim bende Senin yazdığın bu konuyu Tv. izlerken seninle aynı duyguları paylastım... dediğin gibi acaba 5/6 yıl sonra hıddrellez diye billdiğimiz o eskiden güzel geçen günler'acaba yıllar sonra ne sekilde anlatılacak hangi boyutlara sokulaca...
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Yakinda ulkuculer,cingeneler bizim din kardeslerimizdir,onlar ne kar cingeneyse bizde o kadar cingeneyiz.Onlar Turklerin bir kolludur,ya allah bismillah alahu ekber diyerekten onlara sahip cikacaklardir.
TURKCU; başı dik, onurlu, korkulan, güçlü, saygın bir Türk devletini savunur. Türkiye'yi çaresiz, zavallı, güçsüz bir ülke olarak görmek isteyenlerle ve yanaşma-besleme-tetikçi-figüran bir ülke yapmak isteyenlerin karşısında her zaman Türkçüler olacaktır. Bu emanet bizim.. Bu emaneti sonsuza kadar koruyacağız.
Turk Oguz begleri, budun, esidin uze tenri basmasar asra yir telinmeser Turk budun ilinin, törüngün kim artati udaçı erti |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Avrupa ülkelerinden heyetler kalktı geldi Sulukule'ye
Şimdi de Sezen Aksu,geçenlerde bir programda Babazula takma adlı kişi Sulukule'nin romanların ilk yerleştiği yer olduğunu buranın yıkılmasına izin verilmemesini istedi.Yine avrupada azınlıkları bilmemne etme kurulu bu bögenin kentsel dönüşüm dışına çıkarılmasını istedi. Sulukule dağıtılmalı. Hepsi birarada olunca etnik özelliklerine daha fazla sarılacaklar,ve içimizdeki k.rtcülerin şimdiye kadar rize'ye artvin'e lazlık için akın ettiği gibi bu bölgeyi de ayartmaya çalışmaya uğraşacaklar.ancak dağılırlarsa aile olarak hiçbir etkinlikleri kalmaz. Orası adamlar için adeta kale halini almış,bu yıkım konusunda yerel yönetim daha fazla baskı gelirse karşılarında duramaz. |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Konuyla belki alakası yoktur ama ne yazık ki ülkemizde cahillik var mesela ben Trakyalıyım ama Trakya dışında kiminle konuşsam çingene gözüyle bakıyorlar sağdece ben değil doğudaki Türkler onlarada k.rt gözüyle bakıyorlar Karadenizlilere laz ve diğerleri altı yüz yıllık Türk yurdunu çingene yapan şerefsizler hıdrellezide çingene bayramı olarak görüyorlar
Ey Batı Trakyalı asil Türk çocuğu ne mutlu sana, Sen hayat verdin kanınla millî kurtuluş savaşına. Yüce kahramanlığın nakşedildi cihanın her yanına, Selam duruyor milletler senin şu millî bayrağına. |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
Bunlar o kadar yaygın ki maalesef hemen her aileden böyle insanlar çıkıyor ancak bu sadece onların suçu değil.satılmış sinema sektörü 60lardan beri karadenizlileri laz paşaelilileri çingene gösteriyor. kafaları da çok kalın,o kadar anlatmama rağmen babam hala laz diye hitap ediyor rizelilere. |
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
bir dönem mersin bel. başkanının marifetiyle şuan mersinde yarım milyon k.rdo TÜRKleri baskı altına almış durumda. o bölgelerdeki tehlike k.rt yayılmacılığı. |
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Hidrellezde piknik yapar agaclara caput baglardik.. Bu da özbe öz Türk kültürü , ananesidir.
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
TÜRK'ün en büyük düşmanlarından biri de bu. Bu şoparlar balkanlarda rus kıyımından kaçarak bize sığındılar,bunları topraklarımıza alanlara yazıklar olsun. |
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Degerli kandasım bunları ve bunun gibileri,asıl topragımızda söz sahibi yapanlara yazıklar olsun...Burada asıl problem onların birlik içinde ilerlemesi, bizde ise dogal olarak her Türkçü'nün kendi vatanında bulunmaktan dolayı bir gocuntusu olmiyacagından bu olaylar karşısında ok un yaydan çıkmasını beklercesine belkide aynı düşünceler içerisinde fakat bazı şeyleri daha geri plana alarak birlikte yol almaması....
Bugün bas bas bagıran tv programlarımız dahil,bir tane magara kaçkınına imparator,demekte.Sadece bunu dahi düşündügümüzde,hangi Türk Evladı' nın buna içi sızlamaz ki...Ve bunlar gitgide bugün k.rd enigini,yarın çingene şoparını,öbürgün çerkez bilmemenesini baz alarak çoğalıyorlar ve hiç haketmedikleri gereksiz ve övünülecek konuma getiriyorlar... Ve bunlara,dur,diyecek tek güç ve kudrette bu milletin yetiştirdigi asil evlatlardadır |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|