Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış
Kayıt ol Yardım Bozkurt Listesi Andaç Arama Bugünkü İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 08.08.2007, 07:02   #1 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Turan efe - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 216
Turan efe Rss Beslemesi
Yüzsüzlügün bu kadari!!!

Diyarbakır'dan milletvekili seçilen DTP Genel Başkan Yardımcısı Aysel Tuğluk, "Halk kan ve şiddet istemiyor. Şehit anaları ağladıkça yüreğim parçalanıyor" dedi..

DTP, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ardından "devletle de" tokalaşmak istiyor. Diyarbakır'dan bağımsız milletvekili seçilen eski DTP Genel Başkan Yardımcısı Aysel Tuğluk bir adım ileriye giderek, "Devletin demokratik cumhuriyete dönüşümü geliştikçe tokalaşmalar da sıklaşır. Acılar ve kan durdurulmalı" dedi. Tuğluk, halkın artık kavga ve şiddet istemediğini, kendilerinin de kan dökülmesini istemediğini belirterek, "Şehit anaları ağladıkça benim de yüreğim parçalanıyor" dedi.

Mhp nin k.rtlerë yalakaliklari umdugumdan da çabuk karsilik buldu ,

pkk'nin siyasi kolu olan dtp kaleyi tamamen feth etme yolunda,
bunun üstüne serefleri ¨¨uzerine yemin ettiler mi tamam dir o is, utanmadan iki gün sonra Yüce sehitlerimizin cenazelerine de katilmayi pilanliyor dur bu sinsiler.

Sonra diyorlar mhp ye çok yükleniyoruz, hakliyiz tabi, kimden aldilar bu cesareti, bir yemine kanan mhp, yarin(Tanri göstermesin) kendi Türk sehidi nin cenazesinde Sehidimin katili ile yan yana ayni safi tutacaktir, neymis efendim "gerginlik olmasinmis", baslar.. gerginligine

iki gün sonra bahçeli nin söyleyecekleri: "bizde dagdaki ter¨ristlerin analarina üzülüyorum" diyebilecek bir adam oldugundan hiç süphem kalmadi

Mhp ye not: üç hilalin ortasina çakal dikersiniz artik..
Alt 08.08.2007, 16:01   #2 (İleti Bağlantısı)
Yalñuk oglı munsuz bolmas

Uruz. - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 156
Uruz. Rss Beslemesi
Bu durum daha vahim,cünkü eskiden ne mal olduklarini acikca dile getiriyorlardi simdi söylemlerini yumsatarak ve göz boyayici laflar ederek
kendilerine olan nefreti ve Türk halkinin nefretini azaltmak hatta yok etmek istiyorlar
ve böylece sinsice yüze gülüp bildiklerini okuyacak soysuzlar.
Uruz. adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler