![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
YÜZÜNE BAKARAK SÖYLEYİN !!!!!
Hepimiz çok rahatız.
Hepimizin keyfi yerinde Çoğumuzun, çoluğumuzun çocuğumuzun rahatına diyecek yok. bugün canın mı sıkıldı kolay gir internete gir arkadaşlık sitesine muhabet et sarmadımı? aman canım taktığım şeye bak kalk hadi gidelim üsküdara oturalım kafenin birine vuralım muhabetin dibine akşam olunca da bir ufak açarız ne dersin? acı hayatı izledin mi kız başka bi erkekle beraber olmuş? Hanım haberleri izleseydik? ne gerek var canım altı üstü 4 5 tane asker ölmüş. Dün bi oje beğendim inanamazsın hele hele o parfüm yokmuydu 200 milyon verdim ama aldım. Bunun gibi birçok örnek terbiyemin müsade ettği ve etmediği Sen bunları yaparken başbakanın yan gelip yatanlar diye tabir ettiği ama aslında can verip yatan askerini dşündün mü hiç?? Hatırlasana çocukken düşmüştün dizin kanıyordu. Annen Ağlamaklı olmadımı canım evladım diyip bağrına basmadımı? Ya onun şehidimin annesi ne yapsın?? Sen dizi izlerken ya da üsküdarda rakı balık yaparken askeri bir uçakla gelen bir şehidin erkek kardeşinin durumunu düşündün mü? Senin o arkadaş bulmak içn kullandığın telefonun hiç bir askerin son nefesini verirken babasına "baba arkadaşlarom şehit oldu bende oluyorum anneme söyleme üzülmesin" diye çalacak oldumu? Ya da ihale peşinde koşarken aldığın bir ihale ile senin o ihaleye rahatça girmeni sağlayan şehit mehmetçiğin ailesine 5 milyon bağışladın mı? Kahvede oturup aman işte asker orada savaşıyor dediğin zaman hiç oğlunun askere gideeğini düşündün mü? Şimdi Eğer bu yazılanları ben yapmıyorum diyorsan bişeu demiyorum http://www.sehitlerolmez.com/album.php birde yüzlerine bakarak söyle!! |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Er kişiysen görevin neyse başar, zevke eğlenceye hayvanda koşar. ATSIZ
Türk milleti üzerindeki ölü toprağını atmadığı sürece hayat kimkime dumduma diye devam edicektir. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| !!!!! , bakarak , sÖyleyİn , yÜzÜne |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|