![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
zaman birlik zamanı
arkadaşlar herkese slm...
Konuşacak dertleşecek o kadar çok konu varki,bizim kuşak okula giderken türk olmayan bütün ırklara milletlere acırdık hepimiz atilla'idik temuçin'dik türklüğümüzle gurur duyardık . şimdiki nesil utanır hale geldi yazık. biryerlerden bir tarihte düğmeye basıldı malesef sistemli organize birşekilde parçalanmaya doğru gidiyoruz başımızdakilere baktığımız zaman anlaşılıyor bu zaten, memleketin yarısından fazlası bu ümmetçi ve ülkücü takunyalıların arkasından gidiyor ne kadar çoğalırsak ne kadar fikirlerimizi yayarsak bunları o kadar baltalamış olacağız Artık sanal ortamdan çıkıp bi yerlerde buluşup sesimiz duyurmanın zamanı gelmedimi bence çokdan geldi ben bunları yazarken başbuğ atatürk bana bakıyor sanki yaz evladım bir an evvel harekete geçin diyor,sağlıcakla kalın... TANRI TÜRKÜ KORUSUN...GAZABINDANDA KORUSUN |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Şimdiye kadar nerelerdeydin? Şimdi mi aklına geldi de gelmiş bize akıl vermeye çalışıyorsun. Atatürk'ü bile küçük harfle yazıyorsun. Ver ev telefonunu buluşalım seninle. |
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
E hadi tamam doğru diyorsun bizim inspeakteki kanala geldin mi hiç?Daha oraya gelmiyorsunuz sonra parti kuralım dernek kuralım diye konuşuyorsunuz.....
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|