Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış
Kayıt ol Yardım Bozkurt Listesi Andaç Arama Bugünkü İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 10.06.2006, 16:40   #1 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

ALPGIRAY - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 307
ALPGIRAY Rss Beslemesi
ZAMAN GAZETESI YAZARINDAN (MÜMTAZER TÜRKÖNE) GELEN E-POSTA

Kandaslarim Yalinsak Bey´in "Türkler´in senbolu köpek olmaliymis" adli baslikta actigi yazinin muhattabina yolladigim e-postadan cevap geldi, Mümtaz`er Türköne isimli bu zaman gazetesi yazarinin yolladigi cevabi aynen size kopyaliyorum, yorum yapmiyorum cünkü agzima gelenleri yazmam sitemize uygun deyil sadece onun bunun .....!!!yeter.

iste gelen e-posta!!!

Saygıdeğer Kardeşim,

8.6.2006/ Ankara

Bir fikrin, bir inancın ve savunduğun doğruların var. Bu yüzden saygıdeğersin. Hakaret için bile olsa yazma zahmetine katlandığına göre, yüzleşecek cesaretin var. Üstelik derinlerde bir müştereğimiz, beni kurdu reddetmeye, seni ise savunmaya zorluyor. Öyleyse kardeşimsin.

Müştereğimizin adı Türkiye.

Ben diyorum ki, deniz bitti. Allah korusun, evladına bile, tek parça bir ülke, tek bir devlet ve millet miras bırakamayabilirsin. Eskiler işe yaramıyor, yeni çareler, yeni ortak paydalar bulman lâzım. Tarih, bütün hızıyla yeni bir dönemeci geçiyor. Savrulup gidebilir, telef olabilirsin.

Allah’ın dini bir kenara, fikirlerin, yöntemlerin bir derde deva olmuyor artık. Tepeden tırnağa her şeyini sorgulamak, yenilenmek zorundasın.

70’li yıllarda Siyasal’a Ülkücülerin başkanı olarak yakamda Bozkurt rozeti ile girecek cesaretim vardı. İnandıklarım, değer verdiklerim değişmedi. O gün memleket komünist işgal teşebbüsü ile karşı karşıya idi. Biz doğrusunu yaptık. Aynı cesaretle bu sefer sana dönüp diyorum ki, 70 milyonu tek yürek, tek ruh haline getirecek sembollere ihtiyacımız var. Kurdun gölgesinde kaç kişiyi toplayabilirsin?

Millî semboller bir milleti, bir devleti ayakta tutmak, güçlü kılmak, diri tutmak içindir. Kamplara bölmek, birbirine düşman etmek için değil.

Bu ateş yumağı coğrafyada devlet sahibi olmak mangal gibi yürek ister, daha da önemlisi akıl ve feraset ister. Öfkeni yatıştıracaksın, tahammül edeceksin.

Üsküp’den, Selanik’den, Girit’den, Hicaz’dan, Kudüs’den ayrılalı daha bir asır bile geçmedi. Hayal âlemine saklanarak, aklını öfkenle gölgeleyerek geçmişe dönemezsin, Allah korusun yeni kayıplara uğrarsın.

Zihnine, gönlüne ayrılık düşmüş Kürdü, “damarlarındaki asil Türk kanı” iddianla bu bayrağın altında tutamazsın. Elindeki silahla, zorla hiç tutamazsın. Osmanlı altı asır nasıl tuttu, hiç düşündün mü?

Cehalet, bilmediğini bilmemektir. 16 Türk Devleti’nin bayrağını kim hangi kaynaktan öğrenip çizmiş, hiç düşündün mü? Bozkurt’un Türklerin sembolü olduğunu kim icad etmiş? Neden Osmanlı’nın, Selçuklu’nun, Karahanlı’nın, Harezmşahların bundan haberi yokmuş? Akkoyunlu, Karakoyunlu, Karakeçili kendine koyunu, keçiyi neden isim bellemiş?

Titremek ve kendine dönmek, hurafelerden kurtulmak demektir. Hurafeler sadece dinde olmaz. Otur, bu koca milleti tek parça halinde nasıl tutacağına kafa yor.

Doğuştan, Allah vergisi bir üstünlüğe sahip olduğunu düşünüyorsan, bunun adı ırkçılıktır. Ayrı bir millet olduğunu düşünmeye başlayan Kürdün karşısına Türkçülük yaparak çıkarsan bu ülkeyi bölen o değil sen olursun.

Ben Oğuzum. Devlet sahibi olmanın her şeyden çok akıl sahibi olmayı gerektirdiğini bilirim. Elindeki silahla Türkiye’nin bütünlüğünü sağlayacağını düşünürken, dışarıda bir yerlerin oyununa alet olan ahmakların da kanından şüphe ederim. Çete kurarak, eşkıya usulleri ile devlet yönetmeye niyetlenenlerin kanından da, soyundan da, sopundan da, aklından da kısaca her şeyinden şüphe ederim. Türk milleti bu kadar akılsız ve basiretsiz olamaz. Tarihimizde çapulcu takımları her zaman zuhur etmiştir. Patrona Halil, Kabakçı, Balkan Savaşlarının komitacı subayları bize ağır bedeller ödettiler. Yeni bedeller mi ödeyelim?

Biraz da okuduklarımızı anlamak için gayret gösterelim.

Osmanlı İmparatorluğu’nu “milliyetçilik mikrobu” parçaladı, dediğim zaman neden kimsenin aklına Yunan, Sırp, Bulgar, Arap milliyetçilikleri gelmiyor.

“Türk kanı” diye asil bir kandan bahsediyorsanız, arkasından “ben ırkçılık yapmıyorum” diyemezsiniz. Millet kanla olmaz. Olur, diyorsanız karşınıza kandan başka bir şey çıkmaz. Bunu söyledikten sonra, Kurt yerine Kangal’ı önermek neden Türk milletini köpeğe benzetmek oluyor? Bu toprakların değerlerini, hazinelerini öğrenelim. Tekrarlıyorum: Bu topraklarda kanıyla, ırkıyla övünebileceğimiz tek canlı türü Kangal köpeğidir. Bunun için Kangal’ın özelliklerini biraz yakından tanımanız gerekir.

Allah devlete ve millete zeval vermesin.

Bu güne kadar önce hep iman ettik, artık biraz da bildiklerimize ve inandıklarımıza şüphe ile bakalım. Üstelik vakit çok geç olmadan.

Saygılarımla,
Mümtaz’er Türköne
ALPGIRAY adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.06.2006, 17:35   #2 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

ALPGIRAY Rss Beslemesi
az önce bu sahiz(siz)a yolladigim e-posta cevabi;

Mümtaz´er Efendi,

Bana kardesim diye baslamissiniz, ilk önce ona cevap veriyim kardes olmamiz icin ayni kani tasiyor olmaliyiz, buda ayni Milleten gelmemizden gecer. Sizin Türk oldugunuzdan yazilarinizdan dolayi süpheye düsmekteyim. Siz Türkiye müsteregimizdir diyorsunuz yani son günlerde moda olan Türkiyecilik söylemine atifta bulunuyorsunuz oysa ben bu görüsü reddediyorum.

Siz denizin bittigini tek milletten bahsediyorsunuz, Türk`e denizler bitmez ayrica bende tek milleti savunuyorom ancak bu milletin icine sizin gibi gayri Türkler`i sokarak deyil.

Kurdun etrafinda kac kisiyi toplayabilirsin diye sormussunuz, kac kisi toplamam benim icin önemli deyil, önemli olan dogru kisileri toplamak benim icin, sizin gibi suya sabuna dokunmadan yasamak deyil.

Siz ardimizdan vuranlari zorlan kardes diye milletimize yutturmaya calisiyorsunuz bizse milletimizi uyandirmaya.

Milli senboller bir milleti ayakta tutmak icindir demissiniz, siz burda devsirme bir milletten bahsetmissiniz oyasa benim gibi düsünenler Türk Milleti`nden bahsetmektedir aramiza karismis devsirmelerden deyil. Bunun icinde BOZKURT Milli senbolümüzdür.

Bu corafyada devlet sahibi olmak yürek ister demissiniz, Türk irkinin yigitliginden süphenizmi var, illa gayri Türkler`e ihtiyacimiz varmis gibi yazmissiniz. Bizim bu vatani kurarken Türkler´den baska yanimizda kimse varmiydida bugün yasatmak icin birilerine ihtiyacimz olsun.

Damarlarinda asil Türk kani derken idda diye bahsetmissiniz, neden asil kanuimizdan süphenmi var sende yoksa ne yapabilirim, ayrica bu sözü ben deyil Basbug Atatürk`ün savundugunu size hatirlatirim, bu söylemle kürtleri bu bayragin altinda tutamiyacagimi söylemissiniz onlari bu bayragin altinda tutmak istedigimizi kim söyledi hepsi yok olup gitmesinden yanayiz. Osmanli tuttuda ne olduki sanki i´hanetten baska.

Hurafelerden bahsetmissiniz asil hurafe sizin gibi sihniyete sahip kisilerdir.

Türkcülügün bu ülkeyi böleceginden bahsetmisiniz, asil bu ülkenin gercek sahipleri ve gercek savunuculari Türkcüler`dir. Ne ülkücüsü nede baska devsirme görüslerdir.

Kangali yani sonucta bir köpegi senbol olarak öne sürüyorsunuz sadece gayri Türkler´ín gönlünü alabilmek icin. Her senbol milletini temsil eder, bogazina tasma takilabilen evcillestirilen kangal acama Türk Milletine uyuyormu? Oysaki Bozkurtun ne bogazina tasma takabilirsiniz nede evlestirebilirsiniz, bir sirkte arslan,kaplan...vs. hayvanlara rastlaya bilirsiniz ancak bir Bozkurda rastlayamazsiniz. Ayrica tarihimizdeki bir cok efsaneyi nasil görmekten gelebilirsiniz.

Sizin bu düsünceleriniz ilk bakista güzel gözükebilir ancak asil amaciniz Türk Milleti`ni zehirlemekten baska birsey deyildir ayni hocaniz gibi. Bizler bu kardeslik nutuklarindan biktik kahpe kardes olacagina olmasin iyidir.

Bilginizi kendinize saklayin Türk Genclerini zehirlemekten vazgecin aksi taktirde günü geldiginde hesabini veremezsiniz.

Bircok yazida "bizim,bizler" diye kelime kunlandim cünkü sundan emin olunki benim gibi düsünen insanimiz gün gectikce artmaktadir.

Olmasi gereken günümüzdeki gibi gürcü, kürt....vs. kisileri devlet yönetiminden uzaklastirmak ve sadece Türk olanlara söz hakki vermektir. TÜrkiye Türkler`indir.

Terbiye sinirlarini asmamaya calistim cünkü buna degmezsiniz.

ASIL TÜRK; ACIMA DUYGUSU INSANLIK VE DEMOKRASI SENIN VUCUDUNA ENJEKTE EDILMIS BIR HASTALIKTIR, BU HASTALIGI SÖKÜP ATAMADIGIN SÜRECE HASTA YATAGINDAN KURTULAMAZ HERGÜN BIR PARCANI KAYBEDERSIN VE SONUCTA KACINILMAZ OLUR!!!!!!!!!!!!!!
Alt 10.06.2006, 19:51   #3 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gök Yeleli Bozkurt - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 1.732
Gök Yeleli Bozkurt Rss Beslemesi
Alpgiray kardeşim Mümtazer kürdöne ilgili başlıkların adreslerini ve bu yazıyı soysuza gönder ki, meydanın boş olmadığını anlasın.

Mümtazer efendi, seni birileri mi doyuruyor yoksa gerçekten bu kadar çapsız ve cahil misin? Bir b.k bildiğini sanıyorsun ama bir b.k bildiğin olmadığı gibi hezeyan ve tutarsızlık girdabı içine düşmüşsün ve karşında da hep cahil cühela veya senin gibi kanı ve ciğeri beş para etmez soysuzlar gördüğün için kendini koyunun olmadığı yerde, Abdurrahman Çelebi muamelesi gören keçi zannetmeye başlamışsın!

Sen Türkler'in tarihini hangi veledi zina devşirmelerden veya sapık ideoloji soytarılarından feyz alarak öğrendin? Çapulcu devşirme ülkücü fikir adamlarından mı, milliyetsiz bir devlet olan Abd'nin Yankee itlerinden mi, yoksa soysuz barbar Avrupalılar'dan mı? Seni gidi ülkesini milletini iki kuruşa satan işbirlikçi seni!

Ulan satılmış! seni kumanda eden, kıytırıktan bir tarihe sahip olan soysuz milletler bile tarihsel mitlerine sahip çıkıyor, hem de olmayan bir şeyi icat ederek, varmış gibi göstererek! Soysuz milletler böyle yaparlarken; tarihleri yazan, çağlar kapatıp, çağlar açan, onlarca devlet ve medeniyet kurmuş ve yıldırımlar yaratmış bir ırkın ahfatları olan biz soylu Türk evlatları mı tarihimizi, mitlerimizi ve sembollerimizi yok sayacaktık?

Onca namuslu, onurlu ve katıksız Türk olan Türk bilimciler, tarihçiler ve hatta insan üstü bir varlık olan Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk, "BOZKURT"un Türklerin bir ongunu olduğunu yanlış bilip, yanlış söylemişler de senin gibi, şeref yoksunu, orta zeka seviyesine sahip, fitne fesatçı, orta malı sıradan öğretim görevlisi bir satılmış mı doğruyu bilip söylemiş?

Neymiş Osmanlı nasıl 600 yıl kırosunu, ermenisini, sırpını nasıl hakimiyeti altında tutmuşmuş! Ulan cevabını vereyim; güçle, kılıç zoruyla, demokrasi denen ayak takımının ve kötülerin despotizmi olan safsata rejim olmadığı için !

Osmanlı güçlü olduğu devirlerde, kendisine isyan eden milletleri veya toplulukları ne yapmış? Osmanlı güçlüyken karşısında kim durabilmiş? Osmanlı senin gibi sığ beyinli, kapasitesiz satılmışların dediği gibi tebası olan ulusların veya toplulukların haklarına saygı gösterdi. Onlara zorla dinini, dilini, kültürünü dayatmadı. Peki Osmanlı zayıflamaya başlayıp, çöküşe geçtiğinde neden acaba bu haklarına saygı gösterilen, Türkler'den daha fazla değere sahip olan ulus ve topluluklar bu durumu fırsat bilip birer birer isyan bayraklarını çekerek, Osmanlı'yı arkadan vurdular? Acaba Osmanlı'nın hümanizm anlayışı, sadece kılıcının keskin olduğu devirlerde mi hüküm sürebildi? Bunun cevabını veremezsin çapsız, satılmış öğretim görevlisi!

Osmanlı Türkler hariç tüm soysuz millet ve toplulıuklara ayrıcalık tanıdı. Onları el üstünde tutarken Türkler'i aşağılayıp horladı. Neden? Çünkü yönetici sınıfı senin gibi devşirmelerden, melez padişahlardan, ve satılmışlardan oluşuyordu da ondan! Zihniyet, senin gibilerin zihniyeti olan Arap ve Batı zihniyeti arasında gelgitler yaşayıp, Türklüğe, Türk kültür ve töresine düşman olan çapulcuların zihniyeti idiydi de ondan!

Osmanlı, kürt denen ilkel, nankör, vahşi topluluğa özerklik vererek onlara 1839 yılına kadar askerlik bile yaptırmadı. Oysa, savaş meydanlarında can verenler, imparatorluk sınırlarını genişleten ve bu sınırları her zaman canlarıyla, kanlarıyla koruyan Türkler oldu. Neden? Çünkü kürtler, ermeniler, devşirmeler vs. huzur ve gönenç içerisinde yaşasınlar diye!

Senin gibi satılmışların söyleyeceği başka bir dayanıksız safsata da, kürtlerin Çanakkale'de Türkler'le omuz omuza savaştığı safsatasıdır. Bu safsata söylem, pkknın önünü kesmek ve kürtleri asimile etmek amacıyla üretilen, gerçekleri yansıtmayan aptalca bir düşüncenin ve siyasetin defolu ürünüdür.

Çanakkale'deki şehit sayımız 300 binin üzerindedir. Oysa o zamanki toplam kürt nüfusu 300 bin civarındaydı. Bu kürt nüfusunun ne kadarı erkek, bu kıro erkek nüfusundan ne kadarı askerlik yapacak niteliklere sahip ve ne kadarı askere gönüllü olarak gitmiş? Bunların cevabını ancak dansöz nana gibi verebilirsin. Biz sana kürtlerin hizmetlerini söyleyelim, 1800'lü yılların başından itibaren onlarca isyan çıkarmak; Türk kanını kirletmek; Son 25-30 yıldır toplumsal ve ahlaksal çöküntülere sebebiyet vermek. Teröre başvurarak, Türkiye'ye ve Türk'e karşı beyinlerinde olan düşmanlıklarını, fiiliyata geçirerek Türk çocuklarının kanını akıtmak ve ülkeyi toplumsal ve ekonomik sıkıntıya sokmak; kapkaç, hırsızlık, mafyacılık, uyuşturucu kaçakçılığı, randevu evi işletme, tecavüz, zorla kız açırma vb. suçların başrol oyuncuları olmaları. Kısaca cennet ülkemizi iyi niyetli ve namuslu Türk insanına cehennem etmek. Senin gibi satılmışların söyleyeceği şeyi de çok iyi biliyoruz. Diyeceğiniz, olsun, bacılarımızı kürdün altına sokalım, onlar ne hayvanlık yaparlarsa yapsınlar sineye çekelim nasıl olsa onları kazanırız. Nasıl olsa onlar iyilikten, insanlıktan anlarlar. Değil mi işbirlikçi? Bizim de cevabımız, sizlerin bedenleri gibi ruhları da Türklüğünü yitirmiş! ne de olsa kürtlerle karışa karışa kürtlük bedeniniz, araplık ve yankeelik ruhunuz olmuş; dolayısıyla da Arap ve yankee ruhlu kırma bedenleriniz birer "leş" olmuş. Sizin gibi Türklük ve Türkiye düşmanları, bataklığı kurutmak yerine sivrisinekleri ıslah etmeye çalışırlar. Çünkü amacınız üzüm yemek değildir! Oysa ki, pkk= sivrisinek, Kürtler ise bataklıktır. Bataklık ıslah edilmediği müddetçe sivrisineklerin üremesinin önüne geçmek mümkün değildir. Bunun böyle olduğunu biraz tarihe bakarak idrak edebilirsiniz. İlk isyanlarını 1806 yılında (yani Osmanlı'nın zayıf olduğu devirde) çıkarmış olan Kürtler, sayısı 37'yi bulan isyan ve ayaklanma çıkarma geleneklerini bugüne kadar nedense bırakmamışlardır! pkk sadece, bu isyan ve ayaklanmalardan sonuncusunun adıdır. Kürtler 1000 yıldır kazanılamamış da, bundan sonra sizin gibi sığ beyinlerin ürettiği aptalca fikirlerin uygulanmasıyla mı kazanılacak? Buradan acaba hangi sonuca varılabilir? "anlayana sivrisinek! saz, anlamayana davul zurna az"dır

Osmanlıyı milliyetçilik mikrobu değil İslam ve Batı hayranlığı virüsü parçaladı. Şayet Osmanlı Türklüğü düşünüp, Türk'e göre bir siyaset anlayışını benimseyip, izlemiş olsaydı, dünyayı şu anda Abd değil hala Türkler yönetiyor olacaktı! Çünkü, Türk'ün dili, kültürü, töresi soysuz Arap'ın ve Fars'ın dilleri, kültürleri ve töresine değişilmeyecekti. Özünü yitirmemiş Türk'ün de neler yapabileceğini tüm soysuz milletler, topluluklar ve senin gibi satılmış işbirlikçiler çok iyi bilir!

Türk kanı ve soyu asildir. Bunu görmezden gelip inkar eden ya soysuzdur ya da soyu ve beyni senin gibi kürdün, arabın, ermeninin, rumun döllemesiyle ve Batı fikirleriyle iğfal edilmiş olan alçaklardır..

Sana daha çok şey yazıp senin gibi işbirlikçilerin basmakalıp söylemlerini, sığ ve yoz fikirlerini tarumar ederdim de, sana bu kadarı da yeter. Senin gibi parazitlerle daha fazla zaman kaybetmenin anlamı yok. Sadece senin gibi işbirlikçi satılmışların bilmesi gereken, bizim gibi Türk çocuklarının karşısında ne saçma, yoz ve temelsiz fikirlerinizin ne de cisimlerinizin durabileceğidir.

İSTİKLAL MAHKEMELERİ YENİDEN KURULANA KADAR HAVLAYADURUN, TÜRKLÜK DÜŞMANLARI!
Alt 10.06.2006, 22:32   #4 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 52
ONGUN Rss Beslemesi
resmen atatürk düşmanı..

sn gökyeleli bozkurtun yazısına imzamı atarım.
alpgiray kandaşım teşekkürler.
esenkalın
ONGUN adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.06.2006, 16:43   #5 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

ALPGIRAY Rss Beslemesi
Sayin Gökyeleli Bozkurt Bey cevabiniz Yalinsak Bey tarafindan bu haine aynen yollanmistir. Daha önce benim tarafimdan son yazisina sizin cevabinizdan önce cevap yazdigimdan dolayi Yalinsak irkdasim tarafindan yollanmasini kararlastirdik. Ancak sizin cevabiniza bu hain heralde cevap verecek kabiliyeti olmadigi veya baltayi tasa vurdugunu anladigindan suana kadar cevap yazamadi.

Cevabiniz tek kelimeyle mükemmeldi, bunun icin size tesekkür ederiz.
Alt 18.06.2006, 19:15   #6 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

TürkOğuz - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 739
TürkOğuz Rss Beslemesi
600 yıllık bir imparatorlukla, 80 yıllık genç Cumhuriyeti karşılaştırıp, Osmanlı'nın işine gelen yönlerini alıp, Türkiye'yi mozaikistan cumhuriyetine çevirme sinsiliğini göstermek, "fındık kadar beynim var ne yapalım idare edin" demekten başka bir şey değildir.

Osmanlı mozaikmiş, Ondan iyiymiş! Peki, ilk devşirme sadrazam ile Osmanlı'nın gerileme devrine girip, çöküş dönemine doğru yol almasını neye bağlıyorsun? Devşirmelerin Sadrazam ve paşa olması ile Türklüğün aşağılanma ve Devletin gerilemesi sürecinin başlaması tesadüf mü?

Kuyucu Murat Paşa gibi özellikle Türk, Türkmen düşmanlığı ve kıyımı yapan devşirme Paşaları da bilir misin? Bunu bilmek işinize gelmez. Ama biz bu acı olayları asık suratla not eder ve o Türk'e kalkan elleri bir gün sahibinin müsait bir yerine ......!

Padişahının düşman gemisiyle kaçtığı, yokolup biten Osmanlı'dan tertemiz bir Cumhuriyet çıkardık. Millet buna inandı ve oldu. Bu Türkçü Atatürk sayesinde idi. Bunun üzerine hala Osmanlı fısıltıları artık midemi bulandırıyor.
TürkOğuz adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.09.2007, 14:59   #7 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Sururi Ermete - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 140
Sururi Ermete Rss Beslemesi
Cevap: ZAMAN GAZETESI YAZARINDAN (MÜMTAZER TÜRKÖNE) GELEN E-POSTA

Zamanin Ali Kemal`leri hükümetin sayesinde güc alip Türklüge hakaret icin birbirleriyle yaris icersindeler. Kim bu yarisa comak isterse, yine hükümet sayesinde tek tek susturulmaktadir. Zamanimiz kurtulus savasin zamaninkinden daha beterdir. O zaman düsman belliydi, simdi ise düsman icimizde olup kiliktan kiliga bürüne biliyor.
Sururi Ermete adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.09.2007, 15:20   #8 (İleti Bağlantısı)
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır

Temuçin Reis - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

Yaşadığı Yer: Türk ırkının ayak bastığı her yer.
İletiler: 101
Temuçin Reis Rss Beslemesi

Bu şahsın yazısını sonuna kadar okudum.
Türklüğü mozaikleştirmenin yanında,çaktırmadan tek kurtuluşun islamcılık olduğunu dayatıyor aklınca.

Yazının sonlarına doğruda ,"oğuz soyluyum" demesi beni pek şaşırtmadı.Zira;Ali Kemal'de böyleydi.Türk ırkına gizlice zarar vermeye çalışırken bir yandan Türk gibi görünmeleri yüzyıllardır devam eden taktikleri gereğidir.

Gökyeleli bozkurt ve özellikle ALPGİRAY ırkdaşım verdiğiniz cevap harikaydı.
"Bana kardesim diye baslamissiniz, ilk önce ona cevap veriyim kardes olmamiz icin ayni kani tasiyor olmaliyiz, buda ayni Milleten gelmemizden gecer. Sizin Türk oldugunuzdan yazilarinizdan dolayi süpheye düsmekteyim"
Çok güzel yazmışsınız.
Temuçin Reis adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.09.2007, 15:53   #9 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 69
Akrep Rss Beslemesi

Eskinin ülkücüsü şimdinin Fettoşçusu.... Bu adamın beyni Fettoş tarafından yıkanmıştır veya çıkar uğruna "Fettoşçu" olmuştur.
Akrep adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.09.2007, 17:42   #10 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

ATABEK - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 201
ATABEK Rss Beslemesi

bu küçük adamcık zaten bir alem...eşi akpden milletvekili oldu, bunun yazıları dahada keskinleşti, birde kendini ve eşini eleştirenlere horozlanıp döverim kafa çakarım türlü ifadelerini okudum... burda üzüldüğüm tek şey bu adamın soyadı, bu yakışmayan insanlarda bu soyadı TürkÖne yazık olmuş...Mümtazer Arapçık yeterdi bu adama. :)

Cengiz Han
ATABEK adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.09.2007, 19:12   #11 (İleti Bağlantısı)
BAŞBUĞ'UN ASKERİ

tanrıkut ilteriş - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 87
tanrıkut ilteriş Rss Beslemesi

Bu ülkenin bence iki tehlikeli iç düşmanı var.Birincisi etnik döküntüler,ikincisi şerri düzen isteyen gafiller.
Ülkücü hareketten kopma iki tip insan var çevremizde.Birisi bizler gibi katıksız Türkçülük anlayışını savunan kişiler.Diğer grup ise şerri devlet düzeni savunucuları fetto,nahşibendi gibi tarikatların fikirlerini savunan tipler.
Bu mümtaza efendi fettocu olmuş eski ülkücüymüş.Yani eski ülkücü şimdi ise hain çünkü cumhuriyet düşmanı.Bu kadar kolaylıkla hain yetiştirebilen bi camiaa,örgüt herneyse bence pkklı bile yetiştirir.Ben eski ülkücüyüm şimdi pkklı oldum derse biri şaşırmam.Ha şerri düzen savunucuları ha etnik döküntülerin terörist örgütleri...
tanrıkut ilteriş adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.09.2007, 20:21   #12 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Tanrikut Atsiz - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 136
Tanrikut Atsiz Rss Beslemesi

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
Alt 13.09.2007, 21:43   #13 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Turak - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 711
Turak Rss Beslemesi

Hey seni arabin ummetci asistani mumtazer arapcik.

Bu ülkeye hiçbir şey vermeden, kaba kuvvet ve vandalizmle, terör ile toprak gasp etmeye çalışma ahlaksızlığı sizde, diyaloğu ve insani ilişkileri es geçip, yakarak ve yıkarak bu ülkeyi istila etmeye çalışmak sizde, Avrupa'ya gidip Türkiye Cumhuriyeti ve onun şanlı ordusu Türk Silahlı Kuvvetleri hakkında her türlü asılsız yalanları söylemek, bana işkence yaptılar, baskı yaptılar, dilimizi konuşamıyoruz,namazimizi .orucumuzu yerine getiremiyoruz fırsat eşitliği yok gibi mesnetsiz yalanları söyleyerek siyasi mülteci statüsüyle o avrupa ülkelerine yerleşmek, bir parazit gibi yaşayıp oralarda da suç işlemek yöntemi sizde, sizlerde...

Avrupa'da Türkiye'yi şikayet etmek sözkonusu olunca ''ben kürdüm,ben muslumanim" demek,bas ortumu kullanamiyorum ama cebinde Türkiye Cumhuriyeti kimliği ile Avrupa ülkelerinden herhangi birinde SUÇ işlediğinizde ''ben Türküm'' demek üçkağıtçılığı sizde, çapulcu terör örgütlrine her türlü desteği verip, demokrasi ve insan haklarından bahsetmek, ''şiddeti kınıyorum'' demek, bu yalanları söylemek ve bizleri enayi zannedip, aptal yerine koymaya çalışmak terbiyesizliği ve alçaklığı sizde..

Su ana kadar bu Vatana ne verdiniz sizi bolucu,ummetci hain herifler.

TURKCU; başı dik, onurlu, korkulan, güçlü, saygın bir Türk devletini savunur. Türkiye'yi çaresiz, zavallı, güçsüz bir ülke olarak görmek isteyenlerle ve yanaşma-besleme-tetikçi-figüran bir ülke yapmak isteyenlerin karşısında her zaman Türkçüler olacaktır. Bu emanet bizim.. Bu emaneti sonsuza kadar koruyacağız.
Turk Oguz begleri, budun, esidin uze tenri basmasar asra yir telinmeser Turk budun ilinin, törüngün kim artati udaçı erti
Turak adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.09.2007, 15:37   #14 (İleti Bağlantısı)
vatansız ve hain kıro olduğu için atılmıştır

İletiler: 14
Türk16 Rss Beslemesi

Yöntici notu: Bir daha küfürlü yazarsan otağdan uzaklaştırılacaksın.
Türk16 adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.09.2007, 22:31   #15 (İleti Bağlantısı)
Kurmay

gümülcineli - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 28
gümülcineli Rss Beslemesi

Bu herif üniversiteden mezun olmamın üzerinden 1 yıl geçtikten sonra bölüm başkanı oldu bölümümüzü de kirletti...karısını milletvekili yapmak için yapmadığı yalakalık kalmadı üni.deki odasında dtp li teröristlerle toplantılar yaptı...eski ülkücü çapulcusu yeni fettoşcu bu adi mahlukat tam bir yalakadır düzen kimden yanaysa ondan taraf olur böyle de kaypak bir adamdır...jandarmanın listesine girdiğini kendisi söylemiştir yani bir darbe durumunda ülkemizin başından gidecek soysuzların da başında gelmektedir!

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler