![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
zaman;Türk milliyetçilerinin birleşme zamanıdır.
değerli soydaşlarım öncelikle şunu belirtmek isterim ki ne sağcıyım ne solcu ne komünistim ne faşist ne ümmetçiyim ne ataist ne ülkücüyüm ne sosyal demokrat sadece bozkurt Atatürk ün çizmiş olduğu yoldan yürüyen bir Türk milliyetçisiyim ve Türk milliyetçilerinin artık birleşme zamanının geldiğini düşünüyorum kiminin alperenlik yanı ağır basar kiminin üç hilallik yanı ağır basar kiminin bozkurtluk yanı ağır basar ama artık birbirimizi yemeyi bırakıp birleşelim derim sırf bu ayrılıklar yüzünden şu anda başımızda akp gibi bi parti yok mu zaten? benim görüşlerim budur saygılar...
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Aslanım sen dahil BBP ve MHP çapulcularına söyle önce Atatürk'e başbuğ desinler ve Hüseyin Feyzullah'ı adam yerine koymasınlar Sonra Arap sloganları atmayı unutsunlar. Ondan sonra da o fesat partilerini bırakıp bize katılsınlar. Çünkü ağabeylerimiz Çerkez Muhsin'i Türkeş'i de hem soy açısından hem de beyin yönünden ikiye katlayıp 10'la çarparlar.
Biz bir olmayalım demiyoruz ki? Ama bir olunacak çatı Atsızcıların çatısıdır. Senin de bu teklifimi onaylayacağına eminim!
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Evet..Bir birleşme olacaksa gerçek Türkçü çizgide olmalı......
Bir şey diyerekten hem konuyla baglantılı hemde belki farklı bir yan getirmesi için ne zaman bir Türkçü partimiz olacak..siyasette temsilimiz yok..neredeyse Türkler fukara olacak bu memlekette buda kan aglatıcı.... bir başka diyecegimda Gökhan kankardeşime aynı fikir açılımında şunu sölerim. Şimdi birleşmeyi bırakalım daha turanda anlaşamıyoruz şu ki Türk-İslam sentezine sizin oralarda turan bizim buralarda ümmetçilik deniyo.Hep düşünmüşümdür bu idolü hem her düşüncemde çürümüştür şöleki 2 hamleyle yıkmak çok kolay geliyor iki hamlem= 1=Şimdi Türk-islam demi idol=bir kürt bu davaya katılmak istedi ne diyeceksiniz=>Hayır derseniz islama aykırı-evet derseniz ise türkçülüge aykırı, 2=Bir Türk geldi ama inancı şaman veya hiristiyan diyelim=Türk-islam ya.şimdi o içerde nasıl barınacak-Alınırsa islam çökecek alınmassa türkçülük.. Nereye koyacaksın bu kandaşı... Peki diger kandaşlarımız inancı gayri müslüm olan kandaşlarımız şunu dese= TÜRK_ŞAMAN BİRLİGİ TÜRK-HİRİSTİYAN BİRLİGİ=> şimdi birleşelim diyen arkadaşım sen Türk-şaman birligine girermisin sana soruyorum... işte şuandaki yanıtını şaman inancındaki olan kandaşta diyor=türk-islam daki= Yani hani o Türkü nereye koyacaz Türk islamda almıyacaz mı..Almassak bu nasıl bir türkçülük olacak.... Dedigim gibi oda =Türk-Alevi birligi derse ne olacak Birincisi Turana don-gömlek biçilmez...turana islam demek turana dinsel kılıf hazırlamaktır. Yani hem Ya allah diyecen...Hemde kana bakacam.. bizim orda şöle diyoar buna=Üzümü yersen helal...suyunu içersen haram..yani ne yeniyo ne içiliyo:) Elbette birleşme olacak...Ama Türkçü bir birleşme .bunları yazıyorum Yarada şükür müslümanım ama hiristiyan Türkleride canımdan öte seviyorum..Yada şamanları.. Geçen bir teyzeye tanık oldum..böle yerde bir kagıt parçası var aldı okudu öptü koydu...yazıktır yaşlıdır hem merakta ettim..gittim yanına..teyze ne yapıyorsun dedim. Dedi ogul dua düşmüş yere heral dua kitabında yırtılmış sayfa(sayfada arapça yazılar var9öptü koydu... baktım ve ne dedim biliyormusunuz teyze=TEYZE BU KEK TARİFİ(kek aldıgınzda açıklamalr Türkçe-ing-arapçadır)dedim nisaşta ve kako var içinde..onu yazıyor tamda altında türkçesi yazıyordu çünkü.. Yani uyutulduk..Hepimiz inançlıyız ama inanç bireyle din arasındadır..Turan ise kandadır.. şunu soruyorum genele bir örnek için= benim çocugum Körde olsa-topalda olsa--beni sevmesede-ahrazda olsa-şaşıda olabilir ama o benim çocugumdur onun için canımı veririm.Çünkü Eti etim.Kemigi kemigimdir.Kanı Kanım =>Bu gerçek bir baba(Turan) =>Benim çocugum=Azıcık uzun boylu,mavi gözlü.sarı yada siyah saçlı,yakışıklı olsun(Buda türk-islam) Hangisi gerçek baba sence ....şimdi bu kalıba göre hangisi gerçek Türkçü sence:) Bi,rleşme olacaktır.Ama ilk önce Türkçü bir parti istiyoruz.Kurulmalı tez elden Düşüncelerimi paylaştım Esenlikler... |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
|
bak arkadaşım kendinde demişsin işte turana don gömlek biçilmez diye turan birliği Türk birliği adı altında birleşmemizin kimseye zararının olmayacağı gibi yararda sağlar kanmca...
ve size şunu söylemek isterim hangimiz safkan Türk olduğumuzdan eminiz ki söylermisiniz? bozkurt Atatürk ün yolundan gidiyoruz hepimiz peki Atatürk ne demişti:NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE şimdi soyca k.rt ya da çerkez olan ama senden benden daha fazla Türk milliyetçisi olan ve Türk olmaktan gurur duyuyorum diyenleri dışlayacakmıyız? eğer dışlarsak bozkurt Atatürk ün öğütlerine karşı gelmiş olmaz mıyız? bence oluruz... neyse yazıma kürşad marşından bi alıntıyla noktayı koymak isterim... Kürşadın narasıyla indik Tanrı dağından ruhumuzu doldurduk orhun kaynağından bu kaynaktan içenin yüreği tunç olur TÜRK e kefen biçenin ölümü korkunç olur... |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Seni bilgisiz bunduz! Atatürk döneminde o kürtlerin çerkeslerin lazların toplam nüfustaki oranı neydi, şimdi ne?! Saçma düşüncelerinde Türk yerine Devşirme sözünü kullan senin gibiler için daha uygundur. Daha NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE sözünün anlamını bilmiyorsun, ümmetçi-hümanist düşüncelerine Atatürk'ü alet ediyorsun.
Yüzsüzsün, utanmazsın, devşirmecisin, olasılıkla da devşirmesin. Üyeliğin iptal edildi. |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Emin olmak için şöle bir yol vardır.Atalar vardır.Benim dedelerimin nerden gelmedigini bilmemek şöle bişedir.
Hani acaba dede biz nerde oturuyoduk.Türklerin çogu Kızlarını Türklere vermiştir.. Nedeni toprak bölünmesin ve soy bozulmasın diye...ve mirasçı çıkmasın aileye yabancı gelmesin diye. Ben Türklerin AFŞAR(AVŞAR)BOYUNA MENSUBUM...YANİ BİR DADALOĞLU TORUNUYUM.. şimdi Atatürk'ün ne mutlu Türküm diyosun demi şunları yazıyorum bende= "Az zamanda çok büyük isler yaptik. Bu islerin en büyügü, temeli Türk kahramanligi ve yüksek Türk kültürü olan, Türkiye Cumhuriyetidir." Atatürk "Bundaki muvaffakiyeti Türk milletinin ve onun degerli ordusunun bir ve beraber olarak azimkârane yürümesine borçluyuz." Atatürk "Türk milletinin karakteri yüksektir. Türk milleti çaliskandir, Türk milleti zekidir. Çünkü Türk milleti milli birlik ve beraberlikle güçlükleri yenmesini bilmistir. Ve çünkü, Türk milletinin yürümekte oldugu terakki ve medeniyet yolunda, elinde ve kafasinda tuttugu mesale, müspet ilimdir." Atatürk "Asla süphem yoktur ki, Türklügün unutulmus medeni vasfi ve büyük medeni kabiliyeti, bundan sonraki inkisafi ile âtinin yüksek medeniyet ufkunda yeni bir günes gibi dogacaktir. " Atatürk "Bana, insanlar üstünde bir dogus yüklemeye kalkismayiniz. Dogusumdaki tek olaganüstülük, Türk olarak dünyaya gelmemdir." Atatürk "Türklük, benim en derin güven kaynagim, en engin övünç dayanagimdir." Atatürk "Ulusal varligimiza düsman olanlarla dost olmayalim. Böylelerine karsi...'Türk'üm ve düsmanim sana, kalsam da bir kisi!' diyelim." Atatürk "TÜRK çetin isler basarmak için yaratilmistir!" Atatürk "Muhtaç oldugun kudret damarlarindaki ASIL kanda mevcuttur!" Atatürk "Bir Türk, cihana bedeldir!" Atatürk kaynak= Onuncu Yil Nutku'ndan gelelim ne mutlu türküm diyeneye=TÜRK OLMAK NE MUTLU..yani ona demek bile ne mutluyken ya TÜRK OLMAK...HİÇ BUNU DÜŞÜNDÜN MÜ..Ne MUTLU TÜRK OLUPTA SÖLEYENE... (TÜRK TARİH KURUMU) (TÜRK DİL KURUMU) TÜRKİYE=TÜRKLERİN YAŞADIGI YER/MEKAN |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Sadece aynı fikirde olanlar birlesir. Sanki ülkücülerle ayni fikri zeminde bulusmusuz gibi bir de birlesme istiyorlar.
Ciddiye bile almiyorum. |
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk'ün "Ne mutlu Türk'üm diyene!" sözünü çarpıtanlara göre, Başbuğ sanki bu sözü çerkesler, rumlar, kürtler, lazlar, vs. mutlu olsun diye söylemiş. Yakında bu sözün Türk ırkını değil onları övmek için söylendiğini iddia edenler bile türeyebilir.
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
|
BİZ NE NAZİYİZ NE FAŞİSTİZ
BİZ TÜRK MİLLİYETÇİLERİYİZ... |
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
şahsen "milliyetçi " lafını pek doğru bulmuyorum..
çünkü ; milliyetçiliği her önüne gelen sahipleniyor.. zibidi ülkücüde, ümmetçide , devşirmede , melezde.. TÜRK milliyetçisi yerine ; TÜRKÇÜ veya TÜRK IRKÇISI kullanmak daha doğrudur. milliyetçi ; icabında TÜRK kanı taşımayan azınlıklarıda "vatandaş" veyahutta " din kardeşi " olduğu iddiası ile sahiplenir. IRKÇI farklıdır.. Irkçı için , sadece TÜRK kanı ve TÜRK geni taşıyanlar TÜRK'tür.. "TÜRK IRKÇISI" veya "TÜRKÇÜ" tanımları en doğru olanıdır. |
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
KocaTürk beğ; Milliyetçiliği birtakım köpeklerin yaftasında görüp de sinirlenmeyiniz.
Eksiğimizin olduğu zannında olanlardır,Elbette biz de milliyetçiyiz diyenlerdir. Onlara bu gibi otağlarda milliyetçiliği öğretemeyiz. Fikrimdir; önce otağdaki her şahıs kan temsili yapmalı ve o halde iken takip edilmelidir. |
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Tutup da 'Abartı gösteriyorsun' diyemezsiniz..
Ayrı bir başlık olup olmaması yöneticileri ilgiye münhasır kılar. Kan tesbiti demekden kastım lütfiyetle her Atsızcı , Ailesinin kökenini iletilendirsin. Fikrimdir. |
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) | |
|
|
Alıntı:
TÜRK MİLLİYETÇİSİ TÜRK IRKÇISI AYNI ŞEYLER |
|
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) | |
|
ırkçı
|
Alıntı:
Ne Mutlu Türküm diyene değil dir. o sözün aslı, benim imzamda var eğer öğrenmek istersen..
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Hele bir de Kürsad Marsi'yla son noktayi koyman yokmu, insani cildirtacak cinsden. Atsiz Ata, Kürsad Marsi'ni kaleme alirken senin bu sacmalarin icinmi almistir. Türk'e kefen bicenin ölümü korkunc olur. Seninde ölümün elbet bir gün korkunc olacak, o zaman cerkez ve kürt kardesin seni kurtamaya gelecek mi? |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| birleşme , milliyetçilerinin , zaman;türk , zamanıdır. |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|