![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Zaman'ın Sıçratma Haberciliği
Bildiğiniz gibi fettoşçu çevrenin en kuvvetli aynı zamanda en sallamacı gazetesi olan Zaman sık sık sallama, yalama, atma, sıçratma ve sıvama haberleriyle ortaya çıkıp, sonra mazur görün ".ıçı" üzerine oturuverir. Bugün klasik gazete taramamı yaparken şöyle birşeye rastladım dikkatinizi çekerim.
ZAMAN GAZETESİ Başsavcı'dan cesur çıkış: Danıştay'ın kararı etkilemez Adresindeki haberin başlığı nasıl çarpıcı değil mi? Danıştay'ın kararı etkilemez diye. Peki haberin içindeki Başsavcı'nın beyanatı nasıl aktarılıyor ona bakalım: "Danıştay 8. Dairesinin kararının, Baydar ile ilgili yasal süreci etkilemeyeceğini belirten Tosun, ''Danıştayın aldığı kararla ilgili süreç ayrı, Anayasa Mahkemesi süreci ayrı, bize yapılan şikayetleri içeren süreç ayrıdır. Hepsini bir değerlendirmek yanlış olur. Ancak, bizim yasal kararımızda Danıştay tarafından verilen karar etkili olabilir'' diye konuştu." Ulan hadi sallama yalan haber yapacaksınız, bari paragradın ilk cümlesi ile son cumlesini değiştirin: İlk cümle: Danıştay 8. Dairesinin kararının, Baydar ile ilgili yasal süreci etkilemeyeceğini belirten Tosun İkinci cümle:Ancak, bizim yasal kararımızda Danıştay tarafından verilen karar etkili olabilir. Bu fettoşçular hakikatten akıl sağlıklarını kaybettiler. Ayrıca bu başlıkta gözüme takıldıkça Zaman'ın sıçratma haberlerinden alıntılar yapmaya devam edeceğim. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Fettoşçuların yayın organı yine döktürmüş.Halkımızı işte böyle yalan haberlerle kandırıp yoldan çıkarıyorlar.Zaten insanımızın kafasına yerleşmiş olan 'Fetullah Hoca Kutsaldır' zırvası yüzünden tüm haberler doğru sanılıyor.
Halkımızın dikkatli olması gerekir.Hiç kimsenin dediğine %100 inanmamak gerekir.Her şeyi, her kavramı kesin doğru bulana kadar kurcalamak gerekir.. Zaten insanımız düşünmediği için bu durumda.Cahil kalmış toplumlar ise ilerleyemiyor. Türkçü fikirlere bağlı bir gazete var mı ? Benim bildiğim kadarıyla yok.En azından Türkçü bir gazete yayına girene kadar hiçbir haber kaynağına %100 inanamayız.Aynı dinler gibi medya kuruluşlarıda belli güç odaklarının tekelinde.Özellikle Yahudi sermayesi medyayı elinde tutuyor.Her haberi istediği gibi, kendi çıkarlarına uygun kıvırıyor.. Tanrı sonumuzu hayır etsin. Tanrı Türk'ü Korusun |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bu kağıt çöpüne para verip de okuyanların duymak isteyecekleri şekilde olayları çarpıtarak aktarıyorlar hepsi bu. Yoksa, televizyonlarda ve diğer gazetelerde olayların aslı ne şekilde aktarılmış o gazeteyi okuyanlar da görüyordur herhalde. O gazeteyi basanların yaptığı insanları yanlış bilgilendirmek, bir nevi sahtekarlık. İşte dinciler böyle sahtekar ve ikiyüzlüdür.
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
NOYAN
|
ben devlet yurdunda kalıyorum.Bu gazetelerin günlük olarak yurda ücretsiz getirilmesine şahit oluyoruz.Artık niyetlerini sezmişsinizdir.
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Evet ben de çok defa tanık oldum kaldığım yere ücretsiz, üstelik de kapılarına kadar getiriyorlar bu gazeteyi.
Amaç çok farklı çok.. Yalan haberlerin arasına sıkıştırılan cümleler ile beyin yıkayarak hem rejim karşıtlığı hem de laiklik karşıtlığı yapıyorlar. Bence bu gazete de mühürlenmelidir.
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türk Budunu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Üzgünüm konu ile ilgili degil fakat yetkililerden biri ile iletisime gecmek istiyorum? Mümkünmüdür?
Beklemedeyim.... |
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Otağ ana sayfasında iletişim bölümüne sorununuzu yazdığınızda bize ulaşacaktır.
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Dilediklerince at koşturabileceklerini sanıyorlar.Hepsinin hesabı sorulacak....
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|