Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış
Kayıt ol Yardım Bozkurt Listesi Andaç Arama Bugünkü İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 04.06.2006, 18:16   #1 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Ergenekon - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 103
Ergenekon Rss Beslemesi
zapsu ve ve bim marketleri

Atabeyler yapılan ilk sorgularında pkk nın en büyük finansörü cüneyd zapsu ve bu haine ait bim marketleri hakkında düşüncelerini şu şekilde açıkladılar:

Yüzbaşı Murat E.: Evinde yakalandığımız Yunis Akkaya"ya bomba ve malzelemeleri, aynı birlikte görev yaptığım Erkut T. ile birlikte, saklaması amacı ile bıraktık. Başbakan Danışmanı olan Cüneyt Zapsu ve sahibi olduğu BİM mağazalarına karşı bombalı eylem düşündük. Ancak daha sonra bu eylemlerden vaz geçtik. Herhangi bir yerden talimat almadık.

Astsubay Erkut T.: Yunis A."nın evinde bulunan patlayıcı düzenekleri ben yaptım. Evde bulunan Glock marka tabancayı Yunis A."dan satın aldım. Cüneyt Zapsu"ya silahlı bir eylem gerçekleştirmeyi düşündüğümüz için bu silahı satın aldım. Ancak bu eylem geçekleşmez ise 10-15 BİM mağazasını bombalayarak, ses getirici bir eylem planladık. Korktuğumuz için vazgeçtik.

Yunis A.: Yüzbaşı E. ile bir araya geldiğimizde, "Ülkede PKK sorunu var. PKK"ya maddi kaynak sağlayan kişilere müdahale etmek gerekir" diye konuştuk. Bana "En büyük PKK kaynağı BİM marketleri ve onun sahibi, Kürt politikaları ile öne çıkan Cüneyt Zapsu"dur. Buna karşı eylem yapmayı düşünüyorum" dedi. Onun isteği ile bazı marketlerde keşif yaptım.

Yazık gerçekten çok yazık vatansever Türk evlatları tutuklandı ve daha mahkemeye bile çıkmadan emin olunuzki cezaları belirlenmiştir, Yüce milletimize ihanet eden aşşağılık kürt köpeği göz göre göre pkkya destek veriyor ve cezası başbakan danışmanı olarak görevlendirilmek, ortadaki ihanet artık pkk veya kürt ihanetini aşmış düpedüz siyasetçi ve bürokratların bu vatanı 3 kuruşa satma noktasına gelmiştir.

İçinde bulunduğumuz bu durumdan artık Tüm Türkler kendilerine görev çıkartmalıdır. Şimdilik yönetim hainlerin elinde ancak hala asıl güç biz Kahraman Türk Milletindedir, yeterki bu gücü nasıl kullanıcağımızı bilelim!!!
Ergenekon adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.06.2006, 21:41   #2 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gök Yeleli Bozkurt - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 1.791
Gök Yeleli Bozkurt Rss Beslemesi
Bim marketlerinin sahibi olan islamcı-kürtçü Cüneyt Zapsu denen sinsi kürdü tanımayan genç arkadaşlar için kısaca tanıtmakta yarar var.

Cüneyt Zapsu'nun dedesi Abdürrahim Zapsu'dur. Abdürrahim Zapsu, Şeyh Sait İsyanı’nın, Şeyh Sait'ten sonra gelen baş çapulcusudur. Bunun yanında Cüneyt Zapsu'nun dedesi Abdürrahim Zapsu, kürt teali cemiyeti'nin kurucu üyesi ve kürt Talebe Ümit Cemiyeti’nin kurucusu olan, "Şeyh Sait'in öcünü alıyorum ve aldım. Şeyh Sait ve taraftarları gerçek şehittirler." ve "kürdistanda kürtten başka hiçbir millet yoktur" diyen bir köpektir. Abdürrahim Zapsu’nun en yakın dostları arasında, Saidi kürdi ve ülkücülerin fikir babalarından olan Necip Fazıl denen ümmetçi-kürt dostu hain de vardır.

Ayrıca "kürt salak mı ki bölünmek istesin? Türk Batı’daki en iyi yerleri alacak, kürde ise Güneydoğu'daki bereketsiz topraklar kalacak. Yok öyle yağma. İstanbul da bizim, Ankara da, İzmir de. Günü geldiğinde hepsini alacağız." dediği için itlaf edilen Musa Anter adlı kürtçü köpek de bu Cüneyt Zapsu adlı gizli kürtçünün eniştesidir (halasının kocası).

İşte, Türk düşmanı Tayyip ve Akp denen Türklüğe ve Türkiye’ye zarar vermek için Abd tarafından kurdurulmuş partinin perde gerisindeki yöneticilerinden birisi bu Cüney Zapsu dur.

Biz Türkçülere düşen görev, Cüneyt Zapsu gibi kürt işadamlarının asıl niyetlerini ve gerçek yüzlerini bilinçsiz insanımıza göstermektir. Çünkü bu tip sinsi hainler, Türk’ten kazandıkları paralarla zengin olmakta ve bu zenginliklerini Türklüğe ve Türkiye’ye zarar vermek amacıyla kullanmaktadırlar.

UTTK
Alt 05.06.2006, 00:28   #3 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

ALPGIRAY - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 308
ALPGIRAY Rss Beslemesi
Böyle basbakana ancak böyle danisman yakisir zaten!!!
ALPGIRAY adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.06.2006, 01:24   #4 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

İsenbike - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 435
İsenbike Rss Beslemesi
Türkiye, AKP hükümeti yüzünden tarihin hiç bir döneminde olmadığı kadar ABD kontrolüne girmiş, AB süreciyle de kontrol edilir duruma gelmiştir.

Hükümetin görevde kaldığı süre içerisin de meydana gelen olaylara dikkatli bakıldığı zaman anlaşılıyor ki bütün herşey planlı ve aynı yerlerden yönlendirilmekte.

Sermaye sıkıntısı içerisine giren yüzlerce işletme; AB kriterleri kıskancında can çekişirken, hükümetin desteklediği şirketler ve holdingler ekonomide yaşanan olumsuz gelişmelere rağmen ayakta kalmakta, bunları fark eden ve çeşiti girişimlerde bulunan kesimlere de yarı uyarı, yarı tehdit vari bi dolu sözlerle göz dağı verilmektedir.

Son söz olarak Amerikan uşaklığını yapan bu şeref yoksunu siyasetçilere, Türk insanın daha sesli tepki göstermesini ve daha sağduyu davranmasını diliyorum.
İsenbike adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler